15 Μαρ 2013

Οου. Εμ. Τζι.

Seriously people? Ποσο τεμπεληδες εισαστε; Ανακοινωνουν τουντην βομβα μεγατονων τζιε εν ενδιαφερεται κανενας; Καταρρεει το συμπαν οπως το ξερουμε, ο κοσμος μας εν θα ειναι ποτε ο ιδιος τζιε εν σας κοφτει; Δηλαδη τι περιμενετε; Ανακοινωνει η google οτι καταργει το reader που την 1η Ιουλιου τζιε εν σας κοφτει; Εκαρτερουν οτι καποιος ηταν να γραψει κατι αλλα προφανως εν σας κοφτει. Τι να καταλαβω; Οτι ησασταν πολλα busy; Με τι; Μαντες τζιε εσιετε δουλειες, κοπελλουθκια, διδακτορικα, σπιθκια. Καρτερατε τα ουλλα που ενα φοιτητη; Μαντες τζιε ειμαστε αθκιασεροι! Ηρτεν η google να μας πει οτι το rss feeding εν παρελθον; Μα εν ειδαν οτι εμαζεψαμεν 570 ευρω τες γιορτες για φιλανθρωπιες; WE ARE NOT DEAD!

Νταξει, ετελιωσε το δραμα. Μπορει ναν επειδη θωρω το pitch perfect. Μεν ρωτας γιατι το θωρω. Ενιγουει, καταργουν το ριντερ. Τι χρησιμοποιειτε εσεις; Του μπλογκερ εν μου αρεσκε τζιε εννεν τοσο functional. Feedly φαινεται οτι εν το φαβορι να παρει την θεση του ριντερ μετα που μικρη ερευνα που εκαμα. Αυτα.

7 σχόλια:

  1. εγω προσωπικα χρησιμοποιω τον μπλοκερ... εν πιο ωραιο εμφανισιακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/3/13 23:25

    reeeeeeee eixa enan youtube video etoimo gia twitter. twra na sou to dwkw
    http://www.youtube.com/watch?v=A25VgNZDQ08

    apple user here; Reeder!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν ξέρω τι είναι το google reader.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοκιμασα το feedly, για pc ειναι οτι πρέπει και θα μεταφερει τα subscriptions μετα που θα κλεισει το reader. Αλλα για ipad βρήκα καλύτερο, το feeddlerRSS που ανοίγει τα ποστ στο σαφαρι για να βαλεις κομεντς. Δεν βρηκα να το κανει αυτο το feedly, οποτε προσπάθησα να αφησω κομεντ απο εκει δεν μου το έκανε publish. Αν βρει καποιος αλλος κατι καλύτερο ειμαι πρόθυμη να το ψάξω. Το θεμα με το FeeddlerRSS ειναι ότι δεν βρήκα πουθενα να λέει αν θα υποστηριζει τα subscriptions και μετά που θα κλεισει το reader.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. που τζιαιρος που εγραφαμε ανεμελα ποστ!
    @beatrix: τρομακτικο το σχολιο σου (με την εννοια του μπαινεις σπιτι που την δουλεια τζιε εν η σπαθοφορος γαιματωμενη με γυαλισμεο ματι καρτζι σου, θωρει σε, γελα, τζιε λαλει σου "γεια σου dreamer" επιννες κορη μου;
    @roam, smili: οι εισηγησεις σας θα εξεταστουν καποια φαση στο μελλον πριν τον ιουλη
    @αντιχριστος: αυτο να το δεχτω. πε ομως ποθεν θκιαβαζεις τα μπλογκς να συνεισφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή