24 Ιουν 2012

Greek lover

Ερωτευτηκα κεραυνοβολα τουντο τραγουδι που το εμαθα που ενα ποστ της Πρασιναδας, να σαι καλα Πρας! Εβαλα σας το να το ακουτε τζιε εσεις ακουσια! Ακουω το 5-6 φορες σιουρες καθε μερα. Η μουσικη του με τρελαινει με ταξιδευει. Παιρνει με σε αλλες εποχες, που η Ελλαδα εισιεν μιαν αθωα ομορφκια. Ακουω το τζιε θωρω ψαροκαικα, παραλιες, ασπρα σπιτουθκια με μπλε παραθυροφυλλα, ποηλατα μεσ' σε σοκακκουθκια, την Βουγιουκλακη, την Χρονοπούλου. Εφαλλαρα τελια. Αρεσκει μου που εντυσαν με αγγλικο στιχο την μελωδια τουτη, εν με ενοχλει. Εν τζιε διω τζιε πολλη σημασια στους στιχους αλλα οντως εχουν αρκετα λαθη συντακτικα. Αφεση αμαρτιων και χορηγηση ποιητικης αδειας απο μενα!
Ειμαι γνωστος τζιε για τα φιλελληνικα μου αισθηματα αλλα εν ξερω αν οφειλεται σε τουτο η καψουρα που εχω με το τραγουδι. Ασχετο αλλα εκατεβασα προσφατα την ταινια τα "Παιδια του Πειραια" τζιε ανυπομονω να το δω. Την μελινα μερκουρη βρισκω την γοητευτικοτατη ως γυναικα σε τουντην ταινια. Ξεμυαλιστηκα! Αναμενατε ποστ μετα την προβολη της ταινιας!
Υγ: παιζω σε φιλαρμονικη. Τελευταιως παιζουμε πολλα χατζιδακη, θεοδωρακη, ελληνικο κινηματογραφο, ξαρχακο κα. Αγαπω.

1 σχόλιο:

  1. Χαιρομαι που σου αρεσε! :))))
    Εν τουτο που ειπα τζαι εγω...εσhει κατι αλλης εποχής. Βεβαίως με ξενερώνουν πάάάάάάάάρα πολλα τα πολλάάάά λαθη τζαι οπως σου ειπα εφα πολλές ξιτιμασιες που ανωνυμους στο μπλογκ μου γιατι ειπα οτι εσhει λαθη. Εντουτοις ομως εν ενα παρα πολλά ωραίο τραγούδι.....

    Παιζεις σε φιλαρμονική;;;; Αντα καλα!

    Εγω ευχαριστώ τον Μελωδία εφ εμ που το βαλλει τζαι σαν το ακουα εκαμα γκούγκολ τους στίχους (οσους εφκαλα τι ελάλεν) τζαι ήβρα το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή