10 Μαΐ 2012

Για ονομα! Πρωταθλημα στην ΑΕΛ

Πριν να με φατε να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην λεμεσιανιτικη ομαδα. Εν πολλοκαταλαβω που μαππα αλλα αξιζαν το 100% φετος γιατι εδουλεψαν σωστα τζιε μεθοδικα που την αρκη της χρονιας ως το τελος. Η πορεια της ομαδας σταθερη χωρις ιδιαιτερες γκελες ποτζι ποδα. Για αλλη μια φορα αποδεικτηκε οτι μια ομαδα εν θελει φιρμες τζιε πρωτα ονοματα να την στελεχωνουν αλλα απλα ταλεντα (βλ. Τερματοφυλακες σαν τον Ντεγκρα).
Αλλα τον προπονητη σας αντιπαθω τον τζιε εν νομιζω να εσιει φιλαθλο που τον συμπαθα. Προκλητικοτατος τζιε αντιαθλητικος. Εν εσιει πολλην μελλον να μου το θυμηθειτε.
Εχαρηκαμεν ουλλοι το πρωταθλημα φετος που επαιζουνταν ολα τα σεναρια μεχρι την προτελευταια αγωνιστικη αλλα οντως αξιζεν το η Αελ. (καμπανακι στην κοπ για την πρωταθλητρια να αναδυκνυεται με την ληξη της κανονικη περιοδου του πρωταθληματος). Ο αποελ εσυγκινησεν μας αρκετα φετος τζιε εν εισιε κανενας λογικος ανθρωπος απαιτηση για πρωταθλημα μετα τους 8. Σιουρα μαραζωνεις να φτανεις στην πηγη τζιε νερο να μεν πινεις αλλα ατε, ας χαρουν αλλοι τζιε παμε εμεις για τους 4 του Γιουροπα Λιγκ. #ψηλοι_στοχοι. Η ομονοια εν εισιε σταθερη πορεια τζιε σιουρα εν εισιεν πολλα καλη τζιε δεμενη ομαδα. Η ανορθωση αρκησε να παιξει καλη μαππα.

Τα συγχαρητηρια μου στην αελ, εν ηταν αναγκη να συρουν κατω την λεμεσο ομως. Συμπασχω με τους παραπονουμενους της μπλογκοσφαιρας. Καλη επιτυχια στην ευρωπη, να γυρευκουν τρυπα να χωστουν οι χοχοι!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/5/12 20:25

    όντως άξιζεν το η ΑΕΛ. ήταν η καλύτερη. εννοώ ήταν η πιο σταθερή. ντα το ΑΠΟΕΛ ήταν πεθαμένο μετά που τα ματς που έπαιξε, τζιαι επήεν τα τζιαι πολλά καλά ασπούμε. για την ομάδα μου δεν θα μιλήσω γιατί σταθερά παίζουμεν 1 ματς τζιαι ύστερα τρώμεν τες για 2 εφτομάες. αλλά εν πειράζει, πάλε είμαι μαζί της!

    ** σιγά μεν αφήναν την λεμεσό να στέκεται! εκάμαν το παναίρι της ζωής τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή