5 Ιαν 2012

Άξιοι της τυχης μας

Ακουσαμε τουντην εβδομαδα τζιαι το ανηκουστο. Καποιος γονιος, που εννοειται εν παραλογο να χαρακτηριζεται ετσι, μαλλον κτηνο πρεπει να ειναι, εγκατελειψε το νεογεννητο βρεφος του κατω που ενα δεντρο όπως το παττιχοφυλλο. Ωμη παρομοιωση αλλα ετσι εχουν τα πράματα. Τουτο εγινε στην Κυπρο του Δυτικου κοσμου, του 21ου αιωνα, της ευρωπαικης ενωσης τζιε του φυσικου αεριου. Μαλιστα. Αναρωτιουμουν μετα το φονο στην Παφο της εγκυμονουσας τζιε της κορης της ποσο πιο χαμηλα μπορουμε να φτασουμε. Έχουμε δρομο ακομα φαινεται.
Εν ξερουμε -ακομα- ποιος λογος μπορει να οδηγησε τους εγκληματιες σε τουντην πραξη. Εν θελω να υποθεσω οικονομικο. Όποιος τζιε να ειναι ο λογος ο τυπος εν εσιει ελαφρυντικο. Ειδικα σε μια κοινωνια που προσφερει τοσες επιλογες τζιε με τοσα ζευκαρκα να αγωνιζουνται να καμουν οικογενεια καθημερινα. Ας το αφηνε εξω που μια πορτα διπλα. Ας επιαννε εναν τυχαιο αριθμο τηλεφωνο να του πει 'αφηκα ενα μωρο τζιαμε, πιαστε το σας παρακαλώ'q. Anything else would be a better option. Εν θέλω να μιλώ άλλο για τούτο.

ΥΓ: Το ποστ εγράφτηκε στες 02 ή 03 Ιανουαρίου. Εν θυμούμε ακριβώς πότε, αλλά έμπηκε στα drafts. Σήμερα που ήρτα σπίτι, είπαν μου ότι ακούστηκε στην περιοχή ποιος εν ο πα-τέρας. Προς το παρών απλά διαδίδεται που στόμα σε στόμα. Θέλω να πιστεύκω ότι ώσπου να ξαναφκώ ο τύπος ενναν φυλακή. Τζιε ελπίζω τούντην φορά να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου