9 Μαρ 2016

Περί γυναικών. Και κάτι ακόμα.

Σκεφτομαικαιγραφιτες και σκεφτομαικαιγραφιτισσες σας χαιρετώ απο το λεωφορείο για δουλεια.

Μερα της Γυναικας εχτες. Αρκετα ειρωνικα (μεταφραση του ironically enough) ,  στο Τουιτερ σφαζοντουσαν η Κιμ, η Μπετ και η Κλοέ-Γκρεις για μια γυμνη σελφι.

Δε θα αναλωθω στα τετριμμενα περι της ημερας. Οι Γυναικες εχουν ακομα δρομο να διανυσουν μεχρι την ισοτητα.

Θα εκαμνα ξεχωριστο ποστ για την kesha, με λινκς,  βιντεο,  φουλ ρεπορταζ εδω και εβδομαδες αλλα χρονος γιοκ.

Περιληπτικα λοιπον,  η kesha κατηγορει τον παραγωγο της οτι την αποπλανησε με ναρκωτικά και τη βιασε. Η ιστορία αξιζει να την ακολουθησετε. Στο μεταξυ,  ειναι δεσμευμενη με τη δισκογραφικη της και δεν της επιτρεπεται να κυκλοφορήσει νεα δουλεια. Νταξει,  δε χασαμε και καμια Μαρια Καλας αλλα ειναι ζορικο. Τελευταιως, δεχεται τη δημοσια στηριξη πολλων συναδελφων,  φερνοντας την υποθεση στα πρωτοσελιδα. Παραλληλα,  η καριερα του Chris Brown, επιτιμου της Αγιας Ναπας βεβαιως βεβαίως, μονο ανοδικα κινείται.

Η Σιαραποβα ντοπε. Αντρακι βεβαια. Το πηρε ολο πανω της. Θα της δωσω μερικα ελαφρυντικα. Ότι τι; δεν ξερουμε οτι ολοι οι πρωταθλητες παιρνουν συμπληρώματα για να ενισχυσουν αποδοσεις; Το θεμα ειναι να μην πιαστουν στα νομικιστικα των αρμοδίων που αλλάζουν τις λιστες με τα επιτρεπομενα. Εισιε βεβαια καθηκον να ενημερωθει οτι τζιεινο που επαιρνε εδω και δεκα χρονια μπηκε στη λιστα το Γενάρη. Τωρα χανει τις χορηγιες,  ψιλο-εξευτελιζεται δημοσια. Ο χρονος θα δειξει τι αξιζει.

Το revenge porn στις ΗΠΑ ειναι μεγαλο θεμα, μεχρι και ο Ομπαμα ασχολήθηκε αν δεν καμνω λαθος. Στην Κύπρο χλευαζουμε τον Βαγγέλη. Σιγουρα το βιντεο που διερρευσε, εν τουλαχιστον ενοχλητικο για τους πλειστους απο εμας. Τι; Τα βιτσια τουτα υπηρχαν που πριν οξά τωρα τα μαθαμε; ναι,  τζιαι το βιντεο με την Ποταμιτου ευνοει τα περιπαιχτικα σχολια. Ο Βαγγελης ομως δεν παυει να ειναι το θυμα της ιστοριας. Η δικη μου αποψη. Τζιαι καμια σχεση δεν εχω μαζί του για να τον υπερασπιστω,  ουτε κατι να κερδισω. Αν η ιστορια εχει ως ακουστηκε, φυσικα τζιαι ειναι το θεμα. Αμφιβαλλω βεβαια αν εχουμε επαρκες (;)  νομους να τον προστατεψουν. Τον καθε Βαγγελη. Που την ιστορία του Παντελιδη εν εμαθαμε να βαζουμε λιγο γλωσσα μεσα ομως. Σαιτς ανεβαζουν αρθρα,  χωρις το βίντεο για "αυτονοητους λογους",  αλλα περιγραφουν το τι περιεχει.  Ηθικη μηδεν.
Με αυτα τα ομορφα εφτασα δουλεια. Καλημέρα σας.

3 σχόλια:

  1. σχετικά με τον βαγγέλη, είναι λυπηρό, λες και επδ ο άνθρωπος έχει βίτσια δικαιούσε να τον εξευτελίσεις.

    και ότι κάποιος θεωρεί οκ να διαρρεύσει τις προσωπικές σου στιγμές
    και όλοι οι άλλοι να τρέξουν να τες δουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γουάο, για τα παραπάνω σοουμπιζνεσίστικα σου είμαι ήδη ψιλοενημερωμένη! Με εντυπωσιάζω!

    Για το θέμα Βαγγέλη, συμφωνώ ότι ο καθένας με τα φετίχ του. Άμα εν ενοχλεί κανέναν, καλώς.
    Συμφωνώ ότι δεν κάμνεις έτσι πράμα του άλλου. Εν ξέρω τι μπορεί να έκαμε για να αξίζει έτσι πράμα... Having said that, αν έκαμε κάτι που άξιζε κάτι τέτοιο, επειδή η δικαιοσύνη μας και τα συστήματά μας εν τέτοια που αδικούν καταστάσεις που θα έπρεπε να δουν δικαιοσύνη, ίσως γι'αυτό να έγινε ο σάλος τούτος ούλλος.
    Επίσης, εν γίνεται έναν άνθρωπο να τον έχουν ούλλοι στόχο. Και απαγωγείς, και ποτούτοι ούλλοι. Πλούσιους και διάσημους έχει πάμπολλους, και δεν βιώνουν έτσι ιστορίες. Αν τούτο δεν είναι καπνός, δεν ξέρω τι είναι. Και πιστεύκω ότι στις περισσότερες περιπτώσεις όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά.
    Τέλος, η πρώτη μου αντίδραση όταν μου είπαν για τα βίντεο, ήταν να πω ότι εν μαλάκας ο άλλος που το δημοσίευσε, επειδή αν δεν μπορείς να εμπιστευτείς τον "άνθρωπο σου", πού να πας να σταθείς. Που την άλλη όμως, κόσμος που θεωρώ ότι εν νάκκον φτανός λαλεί ότι εν θα έστελνε κανενός έτσι βίντεο, επειδή εν ξέρεις ΠΟΤΤΕ. Και ι έχει να χάσει ο μέσος άνθρωπος; Να τον περιπαίζουν οι γνωστοί του; Οι χωρκανοί του; Να τον περιπαίζουν τυχαίοι που εν ξέρουν ποιος είναι; Να τον διώξουν που τη δουλειά του; Άτε. Άμα είσαι γνωστός, πώς πάεις και εκθέτεις τον αυτό σου έτσι; Όσο κι αν ήταν μέρος του οποιουδήποτε παιχνιδιού, που ένα σημείο και μετά βάλλεις όρια και λαλείς έχω παραπάνω να χάσω παρά να κερδίσω αν πάει κάτι στραβά με την όλη υπόθεση.
    Τέσπα. Είμαι διχασμένη κι εγώ οπότε αποφεύγω να τοποθετηθώ γενικά πλέον για το θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ το βίντεο του Βαγγέλη δεν το είδα, πρώτο επειδή νεκατσιώ και δεύτερο επειδή νιώθω ότι πραγματικά δεν αφορά κανένα μας. Εν γεμάτος ο τόπος ανώμαλους, ώσπου δεν παρανομούν ουδόλως με ενδιαφέρουν.
    Αλλά ναι το να τον λυπηθώ δεν θα το'λεγα. Λυπάμαι αυτούς που πληρώνουν χωρίς να φταίνε. Αν δεν πάρεις επαρκείς και όχι επαρκές ετύφλωσες μας, προφυλάξεις δεν δικαιούνται να παραπονιούνται. Ούτε μειωμένης αντίληψης ήταν ο Βαγγέλης, ούτε ανίκανος να δει το ενδεχόμενο. Ένας άνθρωπος που επιβίωνε μες στη σόου μπιζ should know better.

    Για την Κιμ σήμερα το πήρα χαπάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή