22 Οκτ 2013

October

Ο Οκτωβρης του 13 κυρήχτηκε ως breast cancer awareness month με διαφορες εκστρατειες ανα το παγκοσμια. Η Ellen Degeneres δια 10χιλιαδες περιπου (οι χορηγοι της κατακριβειαν) καθε εκπομπη, οι τυποι τουτοι συνδιαζουν το τερπνον μετα του ωφελιμου

(αν δεν δουλευκει το λινκ πρεπει να μπειτε στο καναλι τους στο youtube, simple pick up).

Μια αλλη εκστρατεια ομως σοκαρει τζιε γινεται επικεντρο προσοχης. Ενας φωτογραφος, ο david jay, φωτογραφιζει 100 γυναικες που νικησαν τον καρκινο του μαστου τζιε επιδεικνυουν περηφανα τα σημαδια της μαχης που εδωκαν. Τουτο ουλλο στα πλαισια του "scar project" στου οποιου την ιστοσελιδα εν με αφηνει να μπω! χμμμ. Οποταν αρκεστειτε στες 9 φωτογραφιες που δημοσιευθηκαν σαν preview.
btw, καποιοι μπορει να εβρουν τες φωτογραφιες ενοχλητικες. εγω βρισκω τες αφυπνιστικες! (καμνω λεξεις μονος μου οξα υπαρχει;)









Τζιε επειδη ξερω οτι θκιαβαζουν με παραπανω γυναικες, δραττω την ευκαιρια τζιε σας παρακαλω: επειδη για να μπηκετε τωρα να θκιαβασετε μπλογκς λογικα εσιειτε λλιο χρονο στη διαθεση σας, εμπα στο youtube εβρε ενα tutorial video πως να ψηλαφισεις το στηθος σου τζιε ψηλαφιστο ποψε μετα το μπανιο. Ατε, μεν το αφηκεις για υστερα τζιε ξερουμε τζιε οι θκιο οτι εν θα το καμεις. Τωρα ατε! Ωσπου συνεχιζεις να θκιαβαζεις τουντες γραμμες στις οποιες φλυαρω ασκοπα χανεις χρονο ενω θα μπορουσες να σωζεις το στηθος σου. Τζιε μεν με περιπεζεις, ξερω οτι σε καποιον βαθμο οι πιο πανω εικονες ειναι τζιε αποκρουστικες. Ατε, ψηλαφιζε!






9 σχόλια:

  1. Πολλά καλή ανάρτηση!!! Χίλια μπράβο!! Πάω μα ψηλαφιστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαι δουλειά, εν θα αρχίσω να πιάνουμαι αυτή τη στιγμή.
    Έχεις το λόγο μου είδα το βίντεο πιο πάνω τζι εσκέφτουμουν να του στο στείλω btw. χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/10/13 11:53

    Μπράβο σου Dreamer μου, τέλεια η ανάρτηση σου και όπως το πες αφυπνιστικές, συγκλονιστικές, καταπληκτικές. Μπράβο και σε τούτες τις κοπέλλες για το θάρρος τους και τη δύναμη τους. Πάω να ψηλαφιστώ και εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για την ανάρτηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωραίο ποστ. Άρεσε μου. Επείσης να πω οτι ούτε οι άντρες εν safe που τούτην την κατάρα. Άρα άντρες χουφτοθίτε :) οι φωτογραφίες εν συγκλονιστικές τζε ωραίες. Εδιάβασα περίπτωση που μια γυναίκα έβαλε μια τέτοια φώτο της στο φβ τζε εκατεβάσαν την στο τέλος για γυμνισμό. Φυσικά έγινε το σώσε τζε αφήκαν την να την ξαναβάλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κάθε χρονο επισκεπτομαι την κλινικη μαστου για έλεγχο. Πριν ένα μηνα που έκαμα μαστογραφία ειδαν λεει μια σκια τζαι βαλαν με να κάμω υπέρηχο επείγον. Ευτυχώς ήταν κύστη τζαι ηρέμησα!

    Εν καλα να τα προσέχουμε αυτα τα πράγματα, όλοι ξέρουμε απο κάποια που δεν τα κατάφερε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Wow, χαίρομαι που έκαμες τούντην ανάρτηση.
    Να' σαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πόσο δυνατές παίζει να ένουν τζείνες οι γυναίκες; πολλά καλό ποστ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή