10 Ιουλ 2013

MAD VIDEOMUSIC AWARDS 2013: 10 YEARS VMA THANK YOU FOR THE MUSIC

Ξερω το. Ειπα θα μεγαλωσω. Ειπα δεν θα ασχοληθω. Αλλα ατε, να το κανουμε και φετος το ψυχικο. Λλιο που εν τα δεκαχρονα, εξου και ο τιτλος σιδηροδρομος, εισιε τζιε κατζιες πραματα που αξιζουν σχολιασμο, ειπα να σχολιασω και φετος. Αλλα παραπανω καμνω το σαν κοινωνικη προσφορα για μερικους. Να κλεισω μερικα χασματα γενεων. Ναι καλα εκαταλαβετε. Εν που τουντα ποστ που εν θκιαβαζει κανενας σας αλλα θελω να καμνω.
Εννοειται εν εσιει εικονες τζιε βιντεο α. Αν κουρτιζεστε εσιει youtube, tlife, lifo, tralala, mad να μπειτε να δειτε οτι τραβα η ψυσιη σας.

Tα βραβεια:

  • καλυτερο ποπ: demy - χιλιαδες καλοκαιρια. λιγα πραγματα το τραγουδι. αλλα η πρωτοετης φοιτητρια νομικης demy, εσιει χρυσο αγγιγμα τουντα 2 χρονια που ξεκινησε αρα...
  • πρωτοεμφανιζομενος: παντελιδης. ελα, μην κανεις τον εκπληκτο. μπαμ και κατω ο παντελιδης φετος. φαινομενο. ακουες το τζιε που τα χειροκροτηματα. ασε που οι αλλες υποψηφιοτητες εν ηταν ανταξιες.
  • τραγουδι της χρονιας: ποτε ξανα - αργυρος κωνσταντινος. Οτι τζιε να καμουμε, η συνταγη με τον εμφανισιμο νεαρον που τραγουδα για παλια αγαπη που τον αφησε στα πατωματα παντα θα δουλευει. Ειδικα οταν βοηθα τζιε η Γερμανου.
  • dance video clip: party all the time - paparizou, courtney, playmen, riskykidd. Περιττο, χορευτηκε τρελα φετος τζιε μεν παιζετε πελλο. Εν οντως κομματαρα για κλαμπ! παρουσιαστηκε στα περσινα βραβεια, βραβευτηκε φετος. Grand Success. trivia: η Courtney εξ Αμερικης ηρτε σαν χορευτρια (Εκαμε τζιε εμφανιση στο κλιπ της rihanna sos οταν ηταν τζιε οι δυο κοπελες στις αρχες). Στην πορεια εγινε τραγουδιστρια (και αυτη). Τα εχει με τον τραγουδιστη απο τις Μελισσες, εμφανιζεται στο βιντεο κλιπ τους "Ελεγες", εφκαλε τζιε τραγουδι με τους playmen "breakin me up". shes good! o riskykidd μεν αγχωθειτε αν δεν τον ξερετε. ακομα ενας γιο γιο
  • pop rock video: σαμπανης - ωρα μηδεν. ε τιποτε ουσιαστικο να πουμε. οκ
  • λαικο: σαββατα - ρεμος. τι λαικο, τι-χτυπιεμαι-στα-μπουζουκια-με-καψουροτραγουδα-ουισκια-και-γαρυφαλλα. ενα και το αυτο.
  • γυναικα καλλιτεχνις: Παπαριζου. Να μου λυσει καποιος την απορια πρωτα. Καλλιτεχνις ή καλλιτεχνιδα; Σοβαρομιλω. Καμια εκπληξη στο βραβειο. Η Ελενα εν η αγαπημενη των mad επανελλημενα. Εξαλλου, ποια θα το επιανε;
  • Αντρας καλλιτεχνης: Σακης. Παλε. Θα το αναλυσουμε αργοτερα. Απλα αμα θωρειτε Ναταλια ή Ελεονωρα (αληθκια, αφαντη φετος) σε τουντην κατηγορια να ξερετε εν Σακης.
  • Συγκροτημα: Μελισσες. Ενταξει, φαν γκρουπακι, πασιαμουληδες. Μια χαρα. Οι εποχες που συγκροτημα εσημαινε Πυξ-Λαξ, Μπλε κτλ επερασαν τζιε σιγουρα εν θα επιστρεψουν με τη συγκεκριμενη εκδηλωση.
  • ντουετο-συνεργασια: party all the time - paparizou, courtney, playmen, riskykidd τα ειπαμε ξανα, μην επαναλαμβανομαστε.
  • urban: stan - καλοκαιρινη δροσια. E νταξει. τουτη η κατηγορια συνηθως ηταν τραγουδια/καλλιτεχνες που εν ακουσαμε ιδιαιτερα αλλα ηρτε ο σταν τωρα να αυτοαπαγγελθει urban για να το χει στο τσεπακι. νταξει, yolo, swag κτλ τα ξερετε. Το συγκεκριμενο κλιπ ομως ξεχυλιζει απο χαριτωμενια. να το δειτε. Περιττη υποσημειωση: Αντιγραφει τον τιμπερλεικ
  • fashion icon: φουρειρα - πιο ερωτας πεθαινεις. Απλα για να της δωκουν κατι αφου εν εσιει σεξυ βιντεο κλιπ φετος υποθετω. εν βρισκω αλλο λογο. ειδικα στο συγκεκριμενο κλιπ που εννεν fashion. Απλα εν καλα στημενο κονσεπτ. Ωραιο βιντεοκλιπ εν λεω, οχι για αυτο το βραβειο. ταμτα ζουμε, mad fashion icon να σε δουμε επιτελους!
  • καλλιτεχνης της χρονιας: ρεμος. Διαφωνω. Ωραιο να αναγνωριζονται οι παλιες καραβανες αλλα κακα τα ψεματα, δεν ηταν καλλιτεχνης της χρονιας.
  • mad κυπρου: vegas. και γιατι οχι; εν εκαμνες διαδρομη στο αυτοκινητο χωρις να ακουσεις κατι.
live acts:
  1. vassy - mark angelo: we are young. ωραιο τραγουδακι που επιλεγηκε ναν το anthem των βραβειων φετος. Με το ζορι να πιστεψουμε οτι η vassy εν η γουαλλα καλλιτεχνις με την διεθνη καριερα και ελληνικες ριζες. το ρεμιχ του μαρκου αγγελου μετριοτατο. θα μπορουσε να το καμει τζιε ο dj στα σφηνακια ξερωγω. θα μπορουσε; χμμμ
  2. arash -stan: να μεν θυμηθουμε ενα ακυρο καλλιτεχνη του εξωτερικου να τον φερουμε; εν γινεται! καλο το she makes me go ομως.
  3. Γιαννης Σαββιδακης - Εχεις τον τροπο. Νταξει αστειευκω. Απλα ο Μυρωνας Στρατης τζιε οι vegas διασκευαζουν και κυκλοφορουν. Ωραια συνεργασια, ωραιο το ασπρο-μαυρο θινγκ που εγινετουν στη σκηνη. Ισως το αγαπημενο μου ακτ φετος.
  4. housetwins, courtney, riskykidd: για τους housetwins τι να πουμε; θκιο παιθκια που djαρουν. εννεν κακοι, αντιθετως, εχουν ωραια κομματια. αλλα τιποτε ιδιαιτερο. ακομα. Εδιασκευασαν το rhythm is a dancer των snap! που το 93 αν δεν καμνω λαθος. Τρελαινομαι για τετοια τζιε εγινε καλη δουλεια νμζ. Εκτος το κομματι ραπ που εν καταλαβω γιατι ΚΑΘΕ τραγουδι πρεπει να εσιει πλεον.
  5. Πανω τους επιντωθηκαν η υπερλαμπρη και σχεδον γυμνη ταμτα με τον μηδενιστη για το "Σαγαπααααααααααωωωωωωωωωωωω" Ευκολοακουστο, δοκιμασμενη πετυχημενη συνταγη ειδικα εκ μερους του Μηδε.
  6. Ηβη και Shaya η επομενη συνεργασια-εκπληξη που ερμηνευσαν το walking on air μαζι με τον δημιουργο του, Anisek. νταξει μια χαρα. Το κομματι τουτο ακρως καλοκαιρινι, feel-good etc. Αρεκκει μου
  7. Ροκκος. Με μια εισαγωγη που επροωθουσε το νεο του δισκογραφικο βημα στο οποιο ετραγουδησε μεγαλες επιτυχιες γυναικων. Ετραγουδησε το Μες στα δυο της ματια. Κλασσικο κομματι του Ροκκου. Ειδες τον ομως; Εκαμεν το comeback του τζιε ως τζιε στα mad εμφανιστηκε. Δουλειες του μποτοξ τουτες. 'Η οτι τζιε να καμνει που κρατα την φατσα του γυαλι. Αν εν καμια απαγορευμενη ουσια να μας την πει τζιε εμας. 
  8. Τζιε πανω του πιντωνεται ο Μαρτακης με το τα καλοκαιρινα τα σ'αγαπω το οποιο του το εγραψε ο Μαρτακης. Εν θα συμπαθησω ποτε την φωνη του Μαρτακη. Δουλεφκει το, το παιδι πολλα, αλλα εν μου αρεσκει η χροια του. τελος.
  9. Στη συνεχεια demy, david guetta alex leon, epsilon. Ερμηνευσε ο αγγελος το the sun στα ελληνικα ομως τζιε με πιο reggae ανεβαστικο ρυθμο. Εν την εξαναδαμε ετσι αλλα ντα. Εν μας χαλα η demy ειπαμεν τα. Τι εννοεις ποιοι εν οι αλλοι θκιο;
  10. Ola - im in love για την συνεχεια. Beatακι προερχομενο απο την βορεια Ευρωπη. Το χερακι τους εβαλαν και οι Μελισσες. Ευχαριστο και αυτο.
  11. Επιστροφη των Ημισκουμπρια με το χιτακι τους "στη ντισκοτεκ". Αντι της Ελπιδας ομως, εφεραν την Χριστινα Σαλτη που οσο και αν προσπαθει δεν βλεπει την καριερα της να απογειωνεται. Θωρω την εγω ομως, να το ξερει. τα φιλια μου στο ομορφο χριστινακι!
  12. Ντραμς παρακαλω. Η μεγαλη επιστροφη. ΚΑΙΤΗ ΓΑΡΜΠΗ στα mad. Μετα που ελειψαν τα λεφτα τζιε επεστρεψε στες πιστες περσι, η Καιτουλα επιστρεφει και στα βραβεια με το αξεπεραστο Ιεροσυλια. Ολοι στα τραπεζια παρακαλω. Καψτε τα ολα, βασανιστειτε κτλ. Ξεκινα το κους κους: Φημες λενε οτι κατω που το φορεμα της εισιε σκαμπο τζιε εκαθετουν, δυσκολο να εξακριβωθει. Χιουμορ θα ειχαν τα mad αν της απεμειναν βραβειο σκηνικης παρουσιας (κλεμμενο απο τουιτ). Νικηφορος και REC μαζι της στη σκηνη, απλα αναφερουμεν το. Τα 15χρονα στο σταδιο εξεραν το τραγουδι;
  13. Εν θυμουμε πριν ποσα χρονια ακριβως, 3-4, οι Ονιραμα εκυκλοφορησαν τον υμνο των μαυρων σκυλιων. Τζιε καλα εκαμαν. Φετος κατι παρομοιο μαζι με τους stavento και τον original τραγουδιστη Λακη Παπαδοπουλο και το "ελα γοριλακι". Νταξει εν εξερα το τραγουδι, εννεν το στυλ μου, ηταν κατι ενδιαφερον ομως.
  14. ακολουθει η φουρειρα που εγινε οπως το σκεδιο σε μια προσπαθεια να αντιγραψει την beyonce στην εποχη του deja vu. Ερμηνευσε το παναθλιο "ραντεβου στην παραλια". Νταξει κουνηθηκε, γυρισε και το μαλλι 56484354987 μοιρες ατε κανει. Μιξαραν μαζι τζιε το conga που ομολογουμενως της παει. Mαζι της και ο mario brasil που παιζει ναν κανενας μαριος βασιλοπουλος ας πουμε.
  15. Ρεμος - πυροβολακης, μπορει να μπω, μπορει να βγω. εν μου αρεσκει το τραγουδι, εν καταλαβω γιατι εν επιτυχια στο ραδιο, εν μπορω να μεν σκεφτουμε το βρωμικο υπονοουμενο οποτε το ακουω.
  16. Hudley η επομενη ξενοφερτη καλλιτεχνις που τραγουδησε το addicted. μεγαλη επιτυχια. αγαπω.
  17. μολις τελιωνει εμφανιζουνται οι μηδες της ελληνικης dance σκηνης playmen για να παρουσιασουν την συνεργασια τους "gypsy heart" ωραιο, θα ακουστει, δεν τρελαθηκα. Στο μεταξυ, ενας -ψευτικος- ελεφαντας στη σκηνη σαν σουρεαλ ας πουμε. Πανω του η Μαιρη Συνατσακη και η Ντορεττα Παπαδημητριου. Ελαλουν τζιε εγω εν θα καμει κατι το κοριτσι του mad φετος; Ηταν γνωστο οτι χορευκει στον ελευθερο της χρονο, η Ντορετα ενικησε το dwts, εσυραν τες στη σκηνη. Μαιρη μου, σαγαπω αλλα δεν το χεις με το χορο, θεωρω. Καθολου αμεροληπτος ο σκηνοθετης που παραπανω εδειχνε τες 2 χορευτριες αντι την τραγουδιστρια ή τουλαχιστον τους playmen.
  18. Sakis. Γιατι πρεπει. ΓΙατι ετσι. Μια χαρα να περνας. Εν μου αρεσκουν τα τραγουδια του τελευταιως αν τζιε παραμενει υπερλαμπρος οτι καμνει. Οι μερες του 21ου ακαταληλλου περασαν ανεπιστρεπτι.
  19. Παπαριζου - save me (this is an sos) και free from desire. Χαλια τα νεα της τραγουδια. Σορυ. Εν ακουουνται. Αλλα αμα τον δισκο τον λαλουν "τι ωρα θα βγουμε;" εν περιμενεις πολλα. Αλλα να λεμε την αληθκια σε τουντην εμφανιση ηταν επιτελους κομματαρα! Εθυμισεν μου την Ελενα του die for you να καταλαβεις. Ατε να δουμε αν θα εχει και συνεχεια.
  20. Παντελιδης - ονειρο ζω. Ναι. Εχουμε φτασει στο σημειο να κλεινει ο Παντελιδης τα mad. Πουτανα ολα στο σταδιο σαφως. Η απειρια του παιθκιου φαινεται στη σκηνη, το συγχωρουμε ομως. 
  21. Πιντωνεται τζιε το δεν ταιριαζεται σου λεω. Τσουπ, καλως τα παιδια. Συνεργασια εκπληξη οντως! Stan και Φουρειρα μαζι του. Νταξει, εν το περιμενα με καμια δυναμη, ευχαριστη εκπληξη. τα νιαουρισματα του σταν ομως τζιε τα σεξυ της φουρειρα εδωσαν αλλη διασταση στο τραγουδι. αφηνω το πανω σας

Και γενικα σχολια-κατζιες-φτυαρι-λαμπιρη. Αρκεψε να γινεται βαρετο που οι ταχα μεγαλες φιρμες εν καμνουν συνεργασιες ή διασκευες τζιε απλως τραγοδουν νεα τραγουδια τους. Επανελλημενα απο Σακη, Παπαριζου (Αν τζιε καμνει καποιες συνεργασιες καποτε), Βανδη (που φετος ηταν αφαντη, κανενα σοκ), (Χατζηγιαννης, που εν φανερο πλεον οτι η μπογια του δεν περνα τοσο πλεον). Το φιδι απο την τρυπα καλουνται να φκαλουν οι καινουριοι της σκηνης που πριν 4-5 χρονια εθωρουσαν τα mad που τον καναπε. Demy, stan, φουρειρα, μελισσες, vegas κτλ. Τουτο φυσικα εννεν μονο στα βραβεια. Τζιε στο ραδιοφωνο το ιδιο. Απλα αλλασει η φουρνια γενικα νομιζω στα σχετικα ρεπερτορια.
Εν μου αρεσκει ο Τσαλικης αλλα απαραδεκτο να μεν εσιει μια υποψηφιοτητα, ή εστω ενα act. Αφου εκαμε ντορο φετος με τα χαβαλοτραγουδια του.
Την Συνατσακη επαραμερκασαν την νακκο φετος που το stage. Χμμμ..
Τα κειμενα του Θεμη αθλια. Παλε. Εν ξερω ποιος του τα γραφει αλλα εν καμνει καλη δουλεια. Προτιμω τον αυθορμητο γιατι εσιει το.
Αυτα προς το παρων. Και του χρονου.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/7/13 11:27

    τα Διάφανα Κρίνα γιατί εν επκηάν το καλλίτερο πρωτοεμφανιζόμενο συγκρότημα!??!?!
    im so disappointed ρε :-(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σου εξηγήσω εγώ τη διαφορά του "γυναίκα καλλιτέχνης" από το "καλλιτέχνιδα" αν μου εξηγήσεις κι εσύ σαν νεανίας που είσαι τι είναι το urban act. Εγώ μόνο την urban tulip ξέρω. Επίσης, τι πάει να πει "ποια θα το έπιανε εκτός που την Παπαρίζου;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @roam: τι να σου πω.. εχω μεινει και εγω αφωνος.
    @antichristos: καταρχας ελπιζω να μην θιγεσαι που το παιζω μικρος μικρος. λλια χρονια με περνας. urban εν ειμαι ο ειδικος να εξηγησω αν τζιε ολως τυχαιως το introducing act της απονομης ηταν απλως να θκιαβασουν τι εν το urban. εν μουσικη με επιρροες απο r n' b. τουτο εν το μονο που μπορω να σου πω τζιε να ειναι σιουρα σωστο. αν εννοεις την Βισση ουλλα τζιε ουλλα. Νταξει σεβουμαστε κτλ αλλα να πιασει βραβειο με τι; με το τυραννιεμαι οξα με το προτιμω; οξα με το χριστουγεννιατικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τα τρία! Γιατί της Παπαρίζου ήταν καλύτερο; Σκατά ήταν! Εννοείται δεν παρεξηγιέμαι, εννοείται ότι είσαι μικρός. Αχ και να είχα τα χρόνια σου, μάνα μου! :)

      Διαγραφή
  4. Παπαρίζου ολέ!(τι εννοείς μόνο τζίνο σχολιάζω που ούλλη την ανάρτηση;!)
    Παλιά εθώρουν τα α! Μετά εμπήκαν στη σκηνή κάτι ΦουρειροΠάολοπαντελίδιδες τζ' είπα παρέτα. Συμφωνώ για Ταμτα. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή