24 Απρ 2013

The Great Gatsby

Well, εσιει τζιαιρο να μιλησουμε για ταινιες.

Το πιο πανω προβλεπεται αριστουργημα τζιε ειναι so much anticipated. Μιλουμε για ριμεικ ταινιας του 1974 τζιε ειναι ταινια εποχης. Το καστ εν πολλα καλο νομιζω. Leonardo DiCaprio (This boy is drooling for an Oscar and I cant see why he didnt get one yet - εν το θωρω να πιανει με τουντην ταινια, αλλα ντα, εν την ειδα καν ακομα!), Carey Mulligan, Tobey Maguire (σε μια προσπαθεια να απαλλαγει που τον Σπαιντερμαν). Που το τρειλερ της η ταινια φαινεται αρκετα ωραια. Φερνει την αισθηση της εποχης τζιε εμενα δια μου τζιε η εκλεπτοσυνη (made up that word) των ταινιων του Μποντ.

Πιο πολλα ομως τραβα με το soundtrack της ταινιας. Εσιει τραουθκια που τους παντες! Καταρχας εν του baz luhrmann η ταινια (hint: moulin rouge) αρα οι προσδοκιες εν ψηλες.

Τζιε ξεκινουμε. Απο κομματια που ηδη εκυκλοφορησαν θα ακουσουμε no church in the wild του jay-z σε καποια διασκευη φανταζουμε τζιε το bedroom hymns της λατρειας florence.
To μεγαλο μπαμ εγινε σε πιο προσφατο τρειλερ που εφκαλαν με back to black cover by Beyonce (ουαλλα - btw εσιει δικαστικη διαμαχη με τον παπα της Amy για δικαιωματα, νευριαζω με τους συγγενεις που θελουν να φκαλουν εκατομμυρια στην ρασιη των πεθαμενων τραγουδιστων βλ. michael jackson) με το over the love παλε που florence που εν τελειο τζιε πρεπει να το ακουσετε, τζιε το young and beautiful της lana del ray η οποια εν ξερω αν ακουεται live ακομα. Νομιζω πιαννετε λλιο το αισθημα της ταινιας μονο που την μουσικη. Αλλα εσιει ακομα! Emeli Sande (το crazy in love της beyonce), Gotye, Sia, Will.I.Am., Fergie, xx!! (together), sia
crazy in love - emeli sande and bryan ferry orchestra
together - xx (!!!!)
hearts a mess - gotye
kill and run - sia
bang bang - will.i.am
επιασαν τους καλυτερους που εφκαλαν δουλειες τα τελευταια 2 χρονια τζιε εμπηξαν τους μες στα στουντιο. boy oh boy. Ενθουσιαζουμε μονος μου εννε;

5 του Μαη η ταινια νμζ, 7 το soundtrack.

links εν σας εβαλα για τα τραουθκια, σορρυ. Αλλα εν 1.35 η ωρα. Ηδη εποφκαρτηκα να αλλασω χαρακτηρες αγγλικα-ελληνικα. Συν το οτι εν δυσκολο να βρεθουν στο youtube ολοκληρα γιατι κατεβαζουν τα αμεσως. previews αν εσιει ή που αλλα sites.

Αυτα, απλα εμοιραστηκα τες εντυπωσεις μου, and I was impressed indeed!


5 σχόλια:

  1. Χμμμμ με τα ριμέικ υπάρχει ένα θέμα. Κυρίως πως να ξεπεράσεις την ταινιάρα με τον Ρόμπερτ Ρέτφορτ. πάντα θα υπάρχει σύγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο σάουντρακ. Περιμένω την 1 χρόνο τη συγκεκριμένη ταινία αλλά να δούμε πότε θα φκει στη νήσο. Ποττέ μάλλον. Φοούμαι λιο το Μπαζ για να είμαι ειλικρινή γιατί μετά το 'Αυστραλία' τα έκαμε ολίγον τι πατάτες και με άφησε άκρως ασυγκίνητη.

    Το 1974 με τον Ρόμπερτ Ρέντφορτν που την άλλη ήταν ότι έπρεπε για Γκάτσπι. Και ο Λίο είναι μεν με παρεξηγήσεις απλά κρατώ μιαν πισινή. Το τρέιλερ φαίνεται εξαιρετικό, γι' αυτό με φοβίζει η εν λόγω παραγωγή. Είδωμεν.

    Θανξ για το ποστ σου βρε Ντρίμερ. Εχρειάζουμουν ένα μούβι ποστ. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μεν ενθουσιάζεστε. Τενίες που θέλουν τόσο πολλύ μάρκετινγκ μέσο μουσικής, they are bound not to be as expected. Πάρτε το snowhite and the huntsman για παράδειγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. http://www.youtube.com/watch?v=Tqjl4nRSorM i find this man a genius

    ΑπάντησηΔιαγραφή