11 Μαρ 2013

"Δεν μας φοβιζουν μανα μου οι σφαιρες..."

Γινουνται πολλα γυρω μας. Στην Ελλαδα το χαος, στην Κυπρο εναν επερχομενο χαος τζιε αλλα τοσα. Εν αδυνατο να προλαβαινει καποιος να ενημερωνεται για ουλλα ικανοποιητικα, δηλαδη σφαιρικα. Προσπαθω ομως. Εν τα καταφερνω αλλα προσπαθω.

Στην Ελλαδα επεστρεψαν οι Αγανακτισμενοι, στον Ιερισσο της Χαλκιδικης επεισοδια για ορυχεια χρυσου, στο Μεσολογγι αλλα επεισοδια με γκαζακια, καθε μερα αλλη διαδηλωση στην Αθηνα. Εικονες τραγικες, ξεπεσμου, καταντιας. Ο κοσμος αφου βλεπει πως οτι εσιει χανει το, παλευκει για το δικιο του. Ανθρωποι που εζησαν πολεμους, εκαταφεραν να σταθουν στα ποθκια τους τζιε θωρουν τωρα οτι ενω υπαρχει μια φαινομενικη ειρηνη, τα πραματα εν σιειροτερα. Εν θα σας ζαλισω με αριθμους, αναλυσεις, ευθυνες.

Μονο ενα βιντεο που επετυχα τζιε εταραξεν με. Ισως το ειδετε καπου γιατι εσιει μερες που ετραβηχτηκε τζιε εκαμε τον γυρο των κοινωνικων δικτυων.


Στα πρωτα δευτερολεπτα πραγματικα εσηκωστηκεν η τριχα μου. Λογια που καποτε γεματοι περηφανια εφωναζαμε εναντιον κατακτητων υπερασπιζομενοι ιδεες τζιε ιδανικα, φωναζουμεν τα τωρα στους αστυνομικους. Στους δικους μας που θα επρεπε να μας προστατευουν. Που θα επρεπε να μαχονταν για μας. Που σε μιαν ιδανικη κοινωνια δεν θα επρεπε να ους εχουμε καν αναγκη. Τζιε τωρα εν απεναντι μας. Μαζι με την εκαστοτε κυβερνηση, τα μιντια, τα συμφεροντα, τους μεγαλους του καθε κρατους. Τζιε πανω που τζινους εν αλλες κυβερνησεις, μεγαλυτερα συμφεροντα τζιε μεγαλυτερα πορτοφολια. Γιατι εν ουλλα ενα καλοστημενο παιχνιδι. Τζιε καποιοι αλλοι ελεγχουν τες μαριονετες. Εμεις απλα χορευουμε στο ρυθμο που μας επιβαλλουν. Οσο μπορουμε.

2 σχόλια:

  1. Λυπούμαι τους αστυνομικούς που αναγκάζονται να κάμνουν έτσι δουλειά. Φυσικά όταν και εάν οι αστυνομικοί συνεταχθούν με τον λαό, θα προχωρήσουν στο δεύτερο βήμα.. blackwater.
    Οι σκέψεις σου πάνω στο θέμα εν σωστές (πιστεύκω) τζαι βλέποντας να χάνουμε την μια ευκαιρία πάνω στην άλλη για πραγματική αντίσταση εκτιμώ ότι δεν έχουμε και πολλές ελπίδες να αλλάξουμε τα δεδομένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν κάποιος ελαλούσε πριν 5 χρόνια ότι η αστυνομία εννα έμπαινε σε χωρκά, σε σπίθκια για να κάμει έλεγχο στοιχείων προληπτικά, να ρίχνει δακρυγόνα σε σχολεία...τζιαι ότι εν θα έπεφτε η κυβέρνηση μετά που έτσι συμβαν...εγώ ήταν να τον φκάλω πελλό.

    βουαλά.

    Η πραγματικότητα ξεπερνά την φαντασία

    ΑπάντησηΔιαγραφή