23 Αυγ 2012

Ας κανουμε αποψε μια αρχη

http://www.shootandgoal.com/page.php?bid=8&id=64671
Θκιαβαστε πρωτα το αρθρο. Ναι ναι, και αυτο το ποστ εν αθλητικης φυσεως αλλα επειδη εσιει τζιαι την κοινωνικη του πλευρα μεν βιαστειτε να φυετε! Να απολογηθω που ειμαι λλιο πισω με την επικαιροτητα (να καταλαβετε εχς μισοτελειωτο ποστ για την τελετη ληξης των Ολυμπιακων!) αλλα σε αντιθεση με εσας τα αθλια αξιολυπητα ανθρωπακια γεμιζω τις ωρες μου μακρια απο τον υπολογιστη! -χιουμορ α-
Να που γινονται ουσιαστικα βηματα για την καταπολεμηση του χουλιγκανισμου σε τουντον τοπο! Αλλα οταν το ακουσα/ειδα/εδιαβασα εδιχαστηκα. Ο μιτσης αγαπα την ομαδα του τζιε με τα ρεζιλικια που ειδε απηυδησε. Ηρτε του να ζητησει εξηγησεις, επηε. Λαθος του. Εν μπορει ο καθενας να μπαινει μες στους αγωνιστικους χωρους. Αλλα γμτ. 4 μηνες φυλακιση εν ειναι οτι καλυτερο για το μητρωο/βιογραφικου καποιου 20χρονου. Εσκεφτηκα οτι  εκαταστραφηκε η ζωη του. Δηλαδη οταν περασουν τουτοι οι 4 μηνες που θα παει να σταθει; Γραφει -αν εβαρεθηκετε να το θκιαβασετε τζιε εσκαναρετε απλως- οτι ο μιτσης λογω ηλικιας/λευκου μητρωου/οικογενειακων προβληματων εισιε καποιες εκπτωσεις στην ποινη. Δηλαδη, ναι, να καταπολεμησουμε τον χουλιγκανισμο αλλα ο συγκεκριμενος μιτσης εν μου εφταιξε τοσο. Εν ξερω. Που την αλλη το να μπεις στο γηπεδο εννεν λλιο πραμα. Αν ηταν αλλος πελλος με μασιαιρι; Εννα πρεπει οι παιχτες να φοουνται για την σωματικη τους ακεραιοτητα;
Ισως να ηταν τζιε λλιο αποδιοπομπαιος τραγος για να παραδειγματιζουνται αλλοι. Εν αποφασισα κομα την αποψη μου στο θεμα..Εγινε μια ουσιαστικη αρχη παντως τουτο εν το θεμα. Να πουμε ενα μπραβο. Τζιε το οτι μεσα σε 11 μερες εγιναν τζιε οι δικες τζιαι ουλλα παλε εν μες στα θετικα. Μπαμ μπαμ. Που την αλλη εν ενοχλητικο να ξερεις οτι συνηθως μια δικη θα χτυπησει αναβολη της αναβολης τζιε τωρα στο τσακ μπαμ εκαταδικασαν τον μιτση. Για το θεαθηνε ισως.
Βασικα συμπερασματα νομιζω θα φκαλουμε στους επομενους μηνες. Οταν δουμε τα πιθανα αποτελεσματα της συμπραξης τουτης τζιε αν δουμε παρομοια γεγονοτα.

3 σχόλια:

  1. Φουρνόφκιος23/8/12 23:02

    Έτσι ένι. Έπρεπε κάπως να γίνει η αρχή τζιαι τωρά ήταν η ευκαιρία να δείξουν τζιαι λλίο πρόσωπο. Ότι ταχαμου εν σηκώνουμεν έτσι πράματα εμείς δαπάνω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμ.. ένας γνωστός μου στα 18 του καταδικάστηκε σε 2 μήνες φυλάκιση επειδή έδερε κάποιον [έστειλε τον νοσοκομείο]. Επήε μέσα μια μέρα, και την επόμενη είπαν του να φύει επειδή "εν είχαν τόπο" :P. Μετά εσπούδασε δικηγόρος και από ότι ακούω είναι και πολύ καλός. :P. Άρα οι 4 μήνες μπορεί να μην είναι και ακριβώς 4 μήνες.
    Δεν πρέπει να λυπόμαστε όταν επιβάλλονται ποινές. Τα λάθη πληρώνονται - γ' αυτό ακριβώς το λόγο οι περισσότεροι δεν κάμνουν κάποια πράγματα - επειδή ξέρουν ότι θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως η κοινωνική εργασία να ήταν μια καλύτερη και πιο χρήσιμη τιμωρία. Αν βάλουμε τους μικρούς χούλιγκανς/τρομοκράτες να καθαρίζουν δρόμους για να εξιλεωθούν, θα είχαμε την καθαρότερη χώρα στον κόσμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/8/12 04:52

    Όταν περάσουν 3-5 χρόνια (περίπου) το ποινικό μητρώο του μιτσή θα είναι πάλι καθαρό. Όσο για την ποινή, το πιο πιθανό να εκτίσει τη μισή.

    Το πρόβλημα είναι άλλο. Ελπίζω να μην τον βάλουν με βαρυποινίτες στη φυλακή, ενώ ο ίδιος είναι μικροπαραβάτης, γιατί στο τέλος θα καταστραφεί και ο ίδιος.

    Συμφωνώ με τη Γεωργία, ότι η συγκεκριμένη καταδίκη μπορεί και να τον βοηθήσει να γίνει καλύτερος στη ζωή του. Από τον ίδιο εξαρτάται.

    Οι επιφυλάξεις μου παραμένουν για την οργάνωση των φυλακών. Αντί ο Διευθυντής των φυλακών να είναι άτομο που σπούδασε εγκληματολογία, εμπήξαν τζαμέ τον Τρυφωνίδη που είναι αστυνόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή