2 Ιουν 2012

Εμπηχτην μας καλα ο Ιουνης

Woot woot!!! Summertime! Ειναι πλεον επισημως και με το Γρηγοριανο ημερολογιο καλοκαιρι!!! Εφοπλιστειτε με λαδακι, χαμογελο, μαγιο, ενα μπουκαλι μπυρα τσακριν τζιε συνεχιζουμε.


Ενιχαου, στο ποστ μας εμεις! Υποδεκτηκα το καλοτζιαιρι πανηγυρικα μπορω να πω. Στο ισως πιο αγαπημενο μου καλοκαιρινο μπαρακι της Λαρνακας, με καμποσους που τους καλους φιλους που αγαπω τζιε κοκτειλς! Ταραταραταραμ!!! Μα τι ομορφα που ηταν, χαχανα, κουβεντουες ποπκορν!
Το θεμα ειναι που εσιει θκιο χρονια με τον στρατο οι αντοχες μου στο ποτο εμειωθηκαν ταμαλα! Εν ημουν ποττε το βαθυ λαρυγγι ποτηρι της παρεας αλλα επειδη αραιωσαν οι alcoholic εξοδοι με τον στρατο (με εξαιρεση τωρα τελευταια) πιαννει με πολλα πιο ευκολα το ποτο! Which can be a good thing! Θυμουμε στο σχολειο εζηλευκαμε μια κορουα που στην δευτερη smirnoff ηταν νοκ-αουτ, μα ηντα καλα! Ενω εσυ αν θελεις λλιο να χαλαρωσεις πρεπει να σιονωσεις το εικοσαευρω και βαλε ετσι ανετα.
Ε προψες εριξα το στα long-islands!! Εννεν το αγαπημενο μου κοκτειλ αλλα εν θα εφκαλλα την νυχτα με tequila sunrise που ειναι το αγαπημενο μου ή μαργαριτες που εν η σπεσιαλιτε του καταστηματος γιατι εν πολλα γλυτζιες!! Τεσπα. Θκιο ηπια τζιε ειχα αρχισει να ξεφευγω! Εβριθινγκ σιμντ φαννιερ, αστοχησα τζιε εκρουσα με το τσιαρο το σιερι του παρεα (απλωσε το σιερι του για ποπ κορν τι φταιω;). Εν επηα για τριτο γιατι ηταν να γυρισει δυσαρεστο μεθυσι πλας οδηγουν (Εν ειμαι νομοταγης αλλα προσεχουμεν το λλιο το θεμα, μια κοινωνικη προσφορα του Σκεφτομαι και Γραφω). Πλας εκαθετουν απεναντι μου η sharona (σημ. Πρωην) τζιε εφοουμουν αμπα τζιε εξαπωλουν καμια ματσαρανγκα τζιε κατσε συναε τα μετα. Ετσι την εκανα με ελαφρα πηδηματακια ωσπου ηταν νωρις που επροσεξα οτι εν ηταν πληρως ευθυγραμμισμενα! Εξιασα τζιε τα τσιαρα μου τζιαμε, φανταζουμε αφανισεν τα ο Πεζουνος (i just pictured a smoking pigeon).
Εκαταφερα τα να παω σπιτι μεν ανησυχειτε και εκει τελιωσε μια ομορφη νυχτα. Γιατι αρχισαν τα παρατραγουδα: εβρεθηκα στα γονατα θκιο φασεις μες στην νυχτα (κανενα πονηρο μυαλο;) τζιε εκαμνα εμετο μες στην τουαλετα.
Ξερω οτι στην μπλογκοσφαιρα εσιει πολλα πιο ποτηες που μενα, εν ξερω αν με θκιαβαζουν ομως αρα ρωτω γενικα: μετα που ποτο νιωθεις οτι καποια φαση θα τα φκαλεις, εσιει κανενα κολπουι για να τα φκαλεις τζιντην ωρα που σε βολευκει εσενα (πριν πεσεις μες στα σεντονια πχ) ή να τα φηκεις μεσα;

Υγ: μεν σχηματισετε την εντυπωση οτι ειμαι πουτζινους που πρεπει να πιττωσουν για να περασουν καλα τζιε μετα πασιν σπιτι τζιε καμνουν επιτηδες μεθυσμενα ποστς στο φατσοβιβλιο κυλ γιατι ενναν λαθος εντυπωση απλα.

Φιλια καλοκαιρινα ηλιοκαμενα!
Ειμαι με αδεια που Δευτερας, θα λιωσω στις παραλιες! Αααααχχχχ

4 σχόλια:

  1. κάτι μου λαλεί ότι εννα έσhι πολλά τέθκοια μεθύσια τούντο καλοκαίρι.. =p

    Ποιάννει με τζιαι μένα πολλά εύκολα, so απλά εν πίννω πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αααχχχχ, νεε.. Μακαρι ρε πελλε, λλιοτερους εμετους ελπιζω ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε μα γιαυτόν εφιες γρίορα??! Ουτε που κατάλαβα τίποτις! :Ρ Τζε όι, έν σου ίπιεν το πεζούνι τα τσιάρα! ( http://www.1stfun.com/wp-content/uploads/2012/03/Pigeon-Smoking-Cigarette2.jpg ) ΈΞΕΡΕΣ ΤΟ ΌΤΙ ΉΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΆΜΩ ΓΚΟ'ΥΓΚΛ!!!! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εννεν για τουτο που εφυα. ηταν τζιε καθημερινη τζιε καποιοι ηταν να παμε μεσα την επομενη!! αλλα ναι ενιωθα τζιαι μια dysphoooooriaaaaaa.. Ωραιο το πεζουνακι, εν το ξερα οι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή