13 Φεβ 2012

Πρωταθλημα-φωτια !!

Η αληθκια φετος το πρωταθλημα εσιει παραπανω ακσιο (βλ.action) απο οτι πολλες αλλες χρονιες. Για πρωτη φορα μετα που πολλα χρονια φλερταρουν με τον τιτλο 4 ομαδες τζιε εν Φλεβαρης! Εκτος που τες τρεις παραδοσιακες φετος εμπηκε τζιε η ΑΕΛ στο παιχνιδι που ουλλοι καρτερουν τουντη φουσκα να ξεφουσκωσει τζιε ουλλο καμνει την δουλεια της η ΑΕΛ. Εν πιστευκω να πιασει τον τιτλο αλλα φανταστειτε τι εσιει να γινει, οταν και αν. Εν θα μεινει Λεμεσος, τζιε εν τζιε κριμα.
Αφορμη για τουντο ποστ ηβρα που την ηττα της Ομονοιας που την ΑΕΚ. Απολαυσα το οντας αντι-ομονοιατης. Αρεσκει μου μικρομεσαιες ομαδες να κοφκουν ποντους που φαβορι, ειδικα σε αγωνες σαν τουτους που κρουζουν! Το Αεκακι εγινηκε Αεκαρα περσι, επειδη οντως επαιξε πολλα καλη μαππα. Υστερα ηρταν τα διοικητικα τζιε ετα ουλλα τζιαμε. Κατι καμνει αλλα νομιζω η τετραδα εξεχωρισε.
Η ανορθωση εσιει που την εποχη του Κετσπαια που μασιετε να ορθοποδησει τζιε να επιστρεψει στους τιτλους αλλα οι Βαρωσιωτες ουλλο με θκιο σιειλη καμενα μεινοσκουν. Μετα την ηττα που την Αελ εχτες τα πραματα εδυσκολεψαν, τζιε οταν καμνεις εμφανισεις σαν τουτην, εν εισαι αισθοδοξος. Κατεβαινει τωρα με το Αποελ τζιε η μιση εντεκαδα ενναν στην κερκιδα με κιτρινες!
Η χομονοια παραδοσιακα καμνει ματσουτζιες ποδα ποτζι. Μπορει να εσιει εξαιρετικο ροστερ, αλλα αμα εν τοππουζοι εν τοππουζοι! (να βλεπω unsubscriptions τωρα!).
Το Αποελ οτι τζιε να καμει φετος εν μπορει να τους πει κανενας τιποτε! Παιζουν στους 16 της ευρωπης! Εφραφτηκαν σελιδες τζιε σελιδες για τον αθλο τουτο, εν χρειαζεται να πω τιποτε! Μακαρι να καμει μιαν καλη εμφανιση στη Γαλλια αυριο τζιε εν θελουμε τιποτε αλλο. Αν τζιε στο πρωταθλημα παει τα περιφημα δεδομενου του προγραμματος του.
Αυτα που λετε. Αναμενουμε εξελιξεις αν και μου λεει οτι τον Μαη η κουπα θα σηκωθει απο ευρωπαικα χερια.

              





1.Α.Ε. Λεμεσός20135224744
2.ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας20134331943
3.Ομόνοια Λευκωσίας201343351243
4.Ανόρθωση Αμμοχώστου20115422938


ΥΓ: Καλη επιτυχια στον Αποελ αυριο!!

3 σχόλια:

  1. Εν μας έκατσεν το παιχνίδι ποτζιή αλλά με την ατμόσφαιρα ποδά πιστέφκω μπορούμε να περάσουμε στους 8!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω δυσκολευκουμε να το πιστεψω αλλα γιατί οι! dream big! μα εισαι αποελιστας φουρνοφκιουδιν μου;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. είμαι, αν τζιαι πλέον εν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου.

    Επίαν οι εποχές που είχαμε σίζον τίκετ τζιαι που επέζαμε μάππες στον αποελ, δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή