1 Φεβ 2012

Γιατροι του... Λουτσου

Το οτι το συστημα υγειας στην Κυπρο εν χαλια* εν ευρεως γνωστο. Ειπεν το τζιε η Γωγω με τον Φουρλα της, τζιε η Ελιτα, ο Τσουρουλλης, η Καναρη, ο Δημοπουλος και ολοι οι προασπιστες του κυπριακου απλου λαου. Αλλο πραμα να το ζεις ομως!
Ο παπας μου εγεννηθηκε με ενα σημαδι στο τριχωτο της κεφαλης που εν φκαλλει μαλλια τζιε εσιει κατι περιεργες ανωμαλιες το δερμα, σαβνα τζιε εσιονωστηκαν χημικα πανω. Τεσπα, πριν μερικους μηνες, τουντο πραμα ερεθιστηκε καπως τζιε εφκαλεν αιμα. Εκοιταξεν το στον γιατρο, εδωκεν του κατι κρεμες τζιε αλοιφες. Εν του περασε αρα μετα που καποιο διαστημα ειπεν του να το αφαιρεση με εγχειριση να τελιωνει αφου εννεν καν κατι σοβαρο. Ηρτεν μετα που καποιο διαστημα η μερα του χειρουργειου, εβαλεν τζιε η μανα μου αδεια κατι που οντας εκπαιδευτικος στο δημοσιο προυποθετει διαδικασια, τζιε επηαν Λευκωσια. Επεμεναν τζιολας να παει που την προηγουμενη νυχτα να μεινει μεσα, παραπανω ταλαιπωρεια. Ετοιμασαν τον την επομενη για την εγχειριση, εφορησεν την ροπουα του τζιε εμπηκε στο χειρουργειο. Λλιο πριν να ξεκινησουν αποφασισεν ενας που τους γιατρους οτι μπορει να μεν πρεπει να γινει αφαιρεση, τζιε να καμουν απλως βιοψια του εκ γενετης σημαδιου προς το παρων. So they did. Προσθεστε τωρα τον τζιαιρο να φκουν τα αποτελεσματα.
Τα αποτελεσματα ελεαν: αφαιρεση με επεμβαση μεγαλης διατομης. Για να ακριβολογω εν θυμουμε ακριβως την λεξη για την διατομη αλλα εννοαν μεγαλη, τωρά εν πλατια ή κατι τεθκιο. Ο γιατρος ειπεν του παπα μου οτι τουτο σημαινει χειρουργειο ημερας: παεις, χειρουργουν σε, φεφκεις.
Ξανα αναμονη για νεα ημερομηνια, αδειες που την δουλεια τζιε για τους θκιο. Πασιν, ξαναετοιμαζεται για χειρουργειο, φορει την ροπουα του, μπαινει χειρουργειο, ξαπλωνει και.... Οχι! Αλλη μια φορα θα φκει απραγος που το χειρουργειο! Αποφασισεν ο χειρουργος οτι τελικα θελει ναρκωση, να νοσηλευτει μεσα κτλ. Οτι θα γινοταν αρχικα δηλαδη!
Τωρα ειμαστεν στην φαση που περιμενουμε νεα ημερομηνια. Ουτε θυμουμε ποτε εξεκινησε η ιστορια τουτη!!

Υγ: να υποθεσω οτι εν ετσι που πιαννουν τζιε τες γνωστες πλεον υπερωριες;
Υγ2: το ποστ αφιερωμενο στον liar που τον βασανιουν στην αγγλια μα παραπανω στον αντιχριστο που τα δικα του βασανα εν κοντεφκουν τα πιο πανω. And this is no pity - it's an attempt to understand

Yγ3: εκαταλαβετε το ποσο βαρκουμε να ασχολουμε με εικονουες τζιε πραματουθκια εννε;

1 σχόλιο:

  1. they're assholes. Πούποτε εν θα βρεις το καλύτερο σύστημα ρε. Απλά εν εκούτσισε το σωστό γιατρό... I guess.. Δοκιμάστε δεύτερη γνώμη. Τζι είπαμε, τα δερματολογικά εν ένα reaction του άγχους (τουλάχιστον έτσι μου είπε ο γιατρός τζι ο παπάς μου που έπιασα ούλλα τα genes του lol). Good luck with it

    ΑπάντησηΔιαγραφή