14 Μαΐ 2011

Εκλογες... τι καλα...


Μαιος. Μηνας βουλευτικων εκλογων. Νταξει εκαταλαβαμεν το εσιει τζιαρο με τα πεταμενα λεφτα (πληρωμενες πολιτικες διαφημισεις που ακολουθουν στα media). Το σκεπτικο τουτο εν το καταλαβω τσιε βοηθατε με! Με το να δω την φατσα σου σαν οδηγω χαιγουει τι νομιζεις οτι θα αλλαξει τσιε θα σε ψηφισω; Αν εξαιρεσουμε τσινους ππυ ψηφιζουν συγκεκριμενα κομματα στα τυφλα, οι υπολοιποι εννα ψηφισουν βαση των θεσεων των υποψηφιων τους τελευταιους μηνες τσιε οι βαση τα σποτακια. Εν ειμαστε παλαβοι καταλαβετε το! Με το να υποσχεσαι απαλλαγη που την εκ περιτροπης προεδρια που μας εφορτωσε ο χριστοφιας (μια κατασταση που ουδεμια σχεση εχει με τες αρμοδιοτητες της βουλης εν σαννα τσιε λαλεις μου ψηφισμε για να σταματησουν οι σεισμοι στην Ιαπωνια!!! Να μεν σχολιασω το σλογκαν " Η Θεκλα θελει σε... Μαζι της στη βουλη". Για βουλευτης κατεβαινεις κοπελα μου οξα συμπρωταγωνιστρια της Τζουλιας;;

Τεσπα, ακουω πολλους να λαλουν πως εν θα ψηφισουν με προφαση την αθλια παρουσα πολιτικη κατασταση. Καταλαβω τους αλλα στελλω εκκληαη προς ολους τους ψηφοφορους να κατελθουν στις καλπες! Η ψηφος εν δυνατο χαρτι τσιε αντι να το χαραμισεις, θυσιασε μιση ωρα για να δειξεις εμπρακτα την αποψη σου παρα να αραζεις στην πλαζ χωρις αποψη για το τι γινεται γυρω σου, που στο κατω κατω αφορα σε. Αν δεν ψηφισεις εν θα εσιεις δικαιωμα να κρινεις μετα πιστεφκω.
Συστηνω σε ουλλους να κατεβουν στες καλπες τσιε αν νιωθουν απηυδησμενοι με τους παρωντες πολιτικους πολυ απλα μα ψηφισουν αλλαυς! Να ψηφοσπυν τα νεα, τα φρεσκα προσωπα που εχουν παιδεια τσιε εμπνευση για να βοηθησουν τον τοπο. Ακουουμε πολλα καπως ξερω το αλλα ειμαι πολλα εναντιον της αποχης! Πιστευκω οτι το λευκο εν τουτο που δειχνει την δυσαρεσκεια του κοσμου. Ουτε η αποχη (που λαλει οτι βαρκουμε να ψηφισω), τσιε σιουρα οι τα επιτηδες ακυρα που εν η πιο ηλιθια επιλογη κατ' εμενα.

ΥΓ: προς ολους τους φοιτητες του εξωτερικου: αν βολευκει αξιοποιηστε τα κονδυλια που μπορει να σας προσφερουν τα κομματα για να κατελθετε στα εκλογικα κεντρα τσιε συνδυαστε το με εκδρομουλα. Φυσικα για τουτο νομιζω χρειαζεται μια διαδικασια τσιε εν αργα να δηλωσετε but keep it in mind next time! 

Καλη ψηφο!!

Εσιει τσιαιρο να γραψω σοβαρο/κοινωνικο ποστ. It feels good!
ps: εκαμε σερτσ στο γκουγκλ "βοουτ". οι παραπανω εικονες που φκαινουν απευθυνονται στους Αμερικανους ψηφοφορους για να κατελθουν στις καλπες. τα συμπερασματα δικα σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου