24 Φεβ 2013

Catching up part 564645316

Γεια σας! Εσιει μερες να φανω. Μακαρι να μπορουσα να πω οτι εν επειδη ελιωσα στο θκιαβασμα ή στες περιπετεις ή στον υπνο. Απλα εν μια βαρετη ρουτινα με λλιο που ουλλα.
Εν γραφω γιατι εν εχω κατι ιδιαιτερο να γραψω, κατι που εν εξαναειπωθηκε. Εννα θελα να χω τζιε ποτζινα αλλα δεν.
Αν τζιε εκδηλωθηκε καποιο ενδιαφερον απο αναγνωστες για να καμω ποστ για grammys τζιε bafta, δεν. Οι επειδη εν θελω, απλα εν με εντυπωσιασαν. Βασικα οι. Υπηρχαν πολλες εντυπωσιακες συνεργασιες, αλλα τιποτε γουαλλα για να πορωθω οπως αλλες παρομοιες εκδηλωσεις. Ρε, λαλειτε να ωριμασα τζιε να μεν με τραβουν πιον; Οι, οι, αρνιουμε. Ελπιζω στα αυριανα/αποψινα Οσκαρ. Εννα εκμεταλλευτω τες 2 ωρες προβαδισμα που εχω φετος για να τα δω live. Αν τζιε νομιζω εν με συμφερει γιατι ως τες 3 το πρωι κοφκεις υπνο, ενω αν πρεπει ας πουμε να ξυπνησω 1 το πραμα μυριζει πιντα. Ενιγουει, δικο μου θεμα.
Που λετε εν ξερω για τι πραμα να γραψω. Στα προσωπικα υπαρχουν οσες διακυμανσεις εσιει το εγκεφαλογραφημα της Nicki Minaj ή το καρδιογραφημα του Casper, the friendly ghost ξερωγω. Η επικαιροτητα εσιει θεματα βεβαιως βεβαιως με πρωτο τες εκλογες αλλα δεν βαριεσαι. Να κατσω να μαλωνω με τον ενα τζιε τον αλλο. Κανει που συζητω προσωπικα με κοσμο, δαμε οι. Γιαυτο εν γραφω. Αν τζιε υπαρχουν καποια θεματα για ντραφτς, αναμενατε απο εβδομαδας.
Αλλα παρακολουθω τα μπλογκς! Επιτελους εν εχω αθκιαβαστα στον reader. Δεδομενου οτι εφτασα σε σημειο με 100 unread καλα ειμαστε! Εσχολιασα τζιε σε καμποσα, εμαλωσα τζιε σε κανενα θκιο (αφου εν φανερο πλεον, το 13 εμπηκε με ταραχες, εν αλλασει!) με αποτελεσμα το τηλεφωνο να μεν σταματα να κατσιαριζει με τα email. Απορα τζιε ο συμφοιτητης μου που με θωρει πριν το lecture θκιαβαζω 20 ημειλ τζιε ωσπου να τελιωσει, εχω αλλα 20. Που να του εξηγω τζιε τζινου.
Α, για τες εκδηλωσεις/δεξιωσεις/βραβεια που αποτελουν συνηθεια του μπλογκ αυτου, επερασεν μου η σκεψη να ανοιξω αλλο μπλογκ αλλα δεν βαριεσαι βρε αδερφε; (ποσο μουχλας εκαταντησα επιτελους).

Κοιτα να δεις που εφκηκε ποστ τελικα τζιαμε που ενομιζα ηταν να γραψω 2-3 γραμμες. Λοιπον, εννα βαλω ξανα στοχους για την Δευτερα που ερκεται, να δουμε τι θα γινει. Μα τωρα εν που τα αληθκια. Δαμε εννα χουμε νεο προεδρο εν θα ξορτωσω να αναθεωρησω λλιο καποια πραματα;
Γραφω γραφω τζιε τιποτε εν λαλω σημερα. Απουσια εμπνευσης ρε παιδι μου, δεν το χουμε, δεν το χουμε. οβερ.

9 σχόλια:

  1. O συμφοιτητής θα νομίζει οτι εισαι είτε ο Μίστερ Ποπιουλάρ ή ότι έχεις κρυφή δευτερη ταυτότητα! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το να διαφωνείς εν καλό, φτάνει να γίνεται σε κόσμια πλαίσια. Αλλά πάλε, αν είσαι δημοκρατικός άνθρωπος εν μπορείς να αναγκάσεις οποιοδήποτε να είναι σε κόσμια πλαίσια. Μπορείς μόνο να αναγκάσεις τον εαυτό σου. Η Nicki Minaj εν ξέρω κατά πόσο θα έχει ένα ανιαρό εγκεφαλογράφημα... άλλωστε εμείς ξέρουμεν την, τζίνη εμάς; [αρέσκει μου άμα τραγουδά με μελωδία, όχι χιπ-χοπ - τζαι προτιμώ την ντυμένη. Το γυμνό νομίζω είναι καιρός να περάσει στην ιστορία και να μην μας ενοχλά].
    Εμ, με όλο το θάρρος, γράφε πράγματα έστω τζαι αν έχουν γραφτεί τζαι που άλλους. Εν τζαι διαβάσουμε όλοι με την ίδια προσοχή και τους άλλους. :-/.
    Καλή "αναστόχευση"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν εννοουσα οτι εγραφτηκαν που αλλους, εννοουσα οτι εγραψα τα ηδη εγω!

      Διαγραφή
  3. το εγκεφαλογραφημα της Nicki Minaj- τι εννοείς τάχα η Νίκι εν έχει εγκέφαλοοοο;;;;; εν η αγαπημένη μου καλλιτέχνης έβερ εμένα. τζαι έννεν σωστό να περιπαίζουμε έτσι.













    (trololololo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. στο ημειλ με το σχολιο εν ειδα το κενο με τρο τρολ. αυτο μονο.

      Διαγραφή
  4. κάμε κανένα ποστ για τα όσκαρ αλλά με σχόλια δικά σου, όπως έκαμες για τες χρυσές σφαίρες!! αλλά χωρίς σπόιλερς, τίποτε εν είδα ακόμα :Ρ

    αν δεν βαριέσαι φυσικά! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουφ με τιμας. νομιζω εννα κατσω ποψε αργα αρα εσυ θα το δεις αυριο λογικα. χωρις σποιλερς;;;; ε τι να λαλω δηλαδη;

      Διαγραφή
  5. ότι θέλεις, εκτός από σημαντικά κομμάτια της πλοκής :ΡΡ

    διάβαζα πριν κάτι κάπου τζαι είσιε σπόιλερ για τη ταινία του Ταραντίνο που εν την είδα ακόμα έτσι είπα να σε προλάβω :-)


    (πέρνα αργότερα από τα ανάκτορα να σε χρίσω ιππότη) :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή