14 Φεβ 2013

Σικρετ πικος απικος κατω που το φως του φεγγαριου!


Απλη, λιτη κι απεριττη η συνεντευξη μας με την moonlight! Με λαθη εκ μερους του αδιαβαστου interviewer και πολλη προθυμεια απο την interviewee! Με μπλε χρωμα τα σχολια μου που εμπηκαν μετα που απαντηθηκαν οι ερωτησεις.


Αγαπητη Moonlight εν σε εθκιαβαζα τζιε επρεπε να καμω homework για να μου ρτουν καλες ερωτησεις. Ηταν γεματες οι μερες μου τζιε περνω μια περιοδο νεκρωσης του δημιουργικου μερους του εγκεφαλου μου για αυτο απολογουμε αν καποιες ερωτησεις εν περιεργες, εχουν απαντηθει σε καποιο ποστ κτλ.
Γειά σου! Απολογούμαι που έπρεπε να περάσεις που τόσα χαζά ποστ μου για ότι μαλακία μου έρκεται, αλλά έθελες να παίξεις πίκο απίκο ημίσh. Βασανίσου τώρα! Οι ερωτήσεις σου εν μια χαρά, είχα τζι εγώ πολύ πρόβλημα με τις δικές μου, αλλά άμα θέλεις να παίξεις, παίζεις. Εγώ ευχαριστήθηκα τες. :)

1)Πε μας λλια πραματα για να σε γνωρισουμε καλυτερα. Ηλικιακα που περιπου βρισκεσαι; Early 30s σε κοβω.
1. Επαράκαμες το αλλά θα επιλέξω να το δω θετικά, τάχα φαίνουμαι ώριμο άτομο τζαι με γνώσεις, συγκροτημένο, που έφαε τη ζωή με το κουτάλι και λοιπές παπαριές. Είμαι 26 και γιορτάζω μαζί με το AIDS. Καλά, καλά τη μέρα ενημέρωσης και πρόληψης κλπ κλπ κλπ, εκατάλαβες. Θέλεις τζι άλλα πράματα για μένα; Παρ'όλη την ηλικία μου ακόμα προσπαθώ να γίνω μεταφράστερ (patent pending- postbabylon) αλλά δεν στρώνουμαι. Έχω 4μιση βαθμούς μυωπία, τζαι ασχολούμαι με ό,τι να ναι. Είμαι γενικά αρκετά απόλυτη σε πολλά θέματα, τζαι νομίζω έχω πολλά έντονο το αίσθημα του δικαίου. Τρώω πίτσα με ανανά, και τα δημητριακά μου με μικρό κουταλάκι. Αδυνατώ να καταλάβω γιατί σερβίρουν παντού γλυκά με κουτάλι σούπας το οποίο προσπαθούν να μας πλασάρουν ως κουτάλι γλυκού. Συνωμοσίες παντού. Εφάαν μας τα κυκλώματα.
Ποτε μου δεν εκαταλαβα τα πλασματα που τρων τα κκοφλειξ (δημητριακα ιμισh) με το κουταλακι. Εν κοφκεις στρατα!

2)Σε ενα ποστ σου τασσεσαι υπερμαχος της εγγραφης για δοτης οργανων/μυελου. Εισαι (μεν νιωθεις ασιημα, εν θα κριθεις, εννεν ευκολη αποφαση απλα θα σε συγχαρω αν πεις ναι!)
2. Φαντάζουμαι η ερώτηση ήταν αν είμαι; Λείπει το ερωτηματικό και δεν ξέρω αν ήθελες να τη συνεχίσεις, αλλά αν ήταν αυτό, είμαι αιμοδότρια, είμαι εγγεγραμμένη δότης μυελού και έχω κάρτα δότη οργάνων.  Εν το θεωρώ δύσκολη απόφαση, ούτε κάτι άξιο συγχαρητηρίων, θεωρώ το πολλά απλό τζαι πιστεύκω ότι έπρεπε να γεννιόμαστε και να είμαστε στο αρχείο, ΕΚΤΟΣ εάν δηλώσουμε ότι δεν θέλουμε. Το αντίθετο που συμβαίνει τώρα, είναι απαράδεχτο κατά την άποψή μου.
Εν είμαι καμιά γενναία, ίσα ίσα φοούμαι πάρα πολλά τον πόνο, πονώ πολλά εύκολα (για να καταλάβεις κλαίω στην αποτρίχωση ενώ άλλες γυναίκες πιάννουν κουβέντα). Αλλά σκέφτομαι ότι που τη στιγμή που ένα μωρό μπορεί να κάμνει κάθε 3 και λίγο παρακεντήσεις τζαι αντέχει τόσο πόνο μόνο τζαι μόνο που τούτο (για να μεν μιλήσουμε για τα υπόλοιπα επίπονα που περνούν τόσα μωρά), νομίζω μπορώ να αντέξω κάτι που ίσως μου προκαλέσει πόνο και ταλαιπωρία αλλά έννα βοηθήσει κάποιον να ζήσει. Τούτα για το μυελό.
Για τα όργανα, αν ήρτεν η ώρα μου, γιατί να μεν πάρει παράταση κάποιος άλλος ή να μεν βελτιωθεί η ποιότητα ζωής κάποιου άλλου; Επίσης, όπως έχουν τα πράματα οι πιθανότητες να βρεθείς στην θέση του ατόμου που χρειάζεται όργανο είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πιθανότητες να χρειαστεί άλλος κάποιο δικό σου όργανο. Και σκέφτουμαι ότι αν πάθω κάτι και μπορέσω να βοηθήσω κάποιον "μετά θάνατον" μου, εν μαγικό πράμα, και θεωρώ ότι κάπως ίσως απαλύνει και τον πόνο των δικών μου που θα μείνουν πίσω, αλλά και θα βοηθήσει τους αθρώπους που το δέχονται να νοιώσουν ότι υπάρχει ακόμα ελπίδα στην ανθρωπότητα.
Εγω το μπραβο σου θελω να σου το πω γιατι προυποθετει ωριμη σκεψη και γενναιτοτηα. #applause

3)Αν δεν καμνω λαθος ζεις Λεμεσο; Θα την αφηνες ποττε; Ειτε για καπου αλλου στην Κυπρο ειτε για εξωτερικο.
3. Ζω στη Λευκωσία, Αγιο Αντρέα, κάμνω την χάικλας, τη ψηλομούτα κλπ. (Πφφφφ) Δεν ξέρω αν θα άφηνα την πόλη (ή τη χώρα μου) μόνιμα, και υπό ποιές συνθήκες, αλλά αγαπώ την πόλη μου, όσο κι αν γκρινιάζω. Λείπει μου πολλά η θάλασσα, αλλά μπορώ να ζω σε τούτη την απόσταση που τζίνην, αφού ίσως αν ήμουν εξωτερικό να έκαμνα χρόνο/χρόνια να τη δω. Γενικά όμως είμαι άνθρωπος που θέλει και βλέπει τα θετικά του τόπου όπου τον έβγαλε η ζωή, και κάμνει ότι μπορεί με τζίνα. Το χειρότερο μου πάντως θα ήταν να έπρεπε να ζήσω μόνιμα σε ένα τόπο με βαρύ/ σχεδόν μόνιμο χειμώνα.
Αναλαμβανω την ευθυνη για το λαθος μου αλλα μεν μαραζωνεις εν τζιε ζεις καταμεσης της Γερμανιας ξερω γω. Λευκωσια-θαλασσα 35 λεπτα δρομος! Εκτος οι κυριακες του καλοτζιαιρκου που θυμουνται ουλλοι οι χωραιτες να ξεπλυθουν!

4)Επροσεξα μαειρεφκεις. Αν ησουν φαγητο τι θα ησουν. Τζιε αν ησουν γλυκο;
4. Η πιο δύσκολη ερώτηση ως τωρά. Εν θα πέσω στην παγίδα να απαντήσω κάτι πολλά περίπλοκο, αλλά κάτι απλό.
Και εξηγούμαι: Αν ήμουν φαί, θα ήμουν ψωμί. Εν το τρώω πολλά το ψωμί με το φαί μου σαν συνοδευτικό, αλλά αγαπώ τα σάντουιτς. Που το πιο απλό τοστ, ως το πιο γκουρμέ σάντουιτς, μπορείς να φτιάξεις κάτι που να ικανοποιεί πολλές που τες απαιτήσεις και τα γούστα σου.
εντα ψωμι ομως; πολυσπορο, μαυρο, παραδοσιακο, φραντζολα, του Μαχτονας (ελα εχουν κι αυτα την ομορφια τους!)
Αν ήμουν γλυκό θα ήμουν αμυγδαλωτό. Τα αμύγδαλα εν μου αρέσκουν, αλλά τα αμυγδαλωτά (τύπου μάρζιπαν σαν τα Κυπριακά), ή τα ψημένα σαν τα Ελληνικά, ή τα σοκολατάκια με αμυγδαλωτό, ή τζαι η σουμάδα, είναι θάνατος. Έχουν ιδιαίτερη γεύση, έννεν για ούλλα τα γούστα αντιλαμβάνομαι, αλλά εν τόσο λεπτή η γεύση τους, τόσο "πολύτιμα", τόσο διαφορετικά άμα εν φτιαγμένα στο σπίτι αντί σε ζαχαροπλαστείο/φούρνο, που τα νοιώθω πολλά προσωπικό θέμα, ούλλο αγάπη. Ναι, εν πάω καλά με τα φαγιά που μου αρέσκουν. Σταματώ γιατί θα με φκάλει κανένας πελλή.
Μα γιατι το λες αυτο;

5)Εσυγχησες με λλιο οταν εμιλησες για φοιτητικα χρονια. Αθηνα, Γαλλια εσυναφερες σιουρα. Τι εκαμες;
5. Επήα στην Κέρκυρα να σπουδάσω μετάφραση. Είναι η μοναδική σχολή μετάφρασης στην Ελλάδα και η μόνη σχολή για την οποία ενδιαφέρουμουν αν επήεννα Ελλάδα για σπουδές. Τζιαμέ κάμνεις μετάφραση με γλώσσες τα Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά ή Γερμανικά. Το 7ο εξάμηνο ηταν υποχρεωτικό να γίνει στο εξωτερικό σε κάποιο πανεπιστήμιο που είχε συνεργασία με το δικό μου, σε Αγγλία ή Γαλλία/Γερμανία αναλόγως των γλωσσών σου. Είχα επιλέξει να πάω στο Montpellier στη Γαλλία αφού α. ήταν το πανεπιστήμιο όπου θα πήγαινα αν δεν περνούσα Ελλάδα και β. ήταν πολύ πιο ζεστό το κλίμα από ότι στο Στρασβούργο που ήταν η δεύτερη μου επιλογή, ενώ γ. η τρίτη μου επιλογή δεν ήταν τόσο δημιφιλής. Τελειώνοντας με το 7ο εξάμηνο εκεί, είχα ξενοικιάσει το σπίτι μου στην Κέρκυρα, και προτίμησα να μείνω εξωτερικό να το ζήσω και το περιβόητο Εράσμους. Είχα κάνει αίτηση για Νορβηγία, και δεύτερη επιλογή την όχι τόσο δημοφιλή επιλογή για το προηγούμενο εξάμηνο. Είπα αν δεν πάω Νορβηγία που το ήθελα (άκουσον άκουσον), ας είμαι στην ίδια χώρα με πριν, να βοηθήσω και λίγο τα Γαλλικά μου, να μην έχω και τόσα έξοδα για μετακόμιση κλπ. Έτσι εβρέθηκα στο 8ο εξάμηνο μου στην Caen. Η Αθήνα επροέκυψε μετά που ούλλα τούτα, και μετά που ένα χρόνο δουλειάς στην Κύπρο. Επήα για να μείνω λίγο καιρό κοντά στο καλαμαράκι(αμόρε)  μου, να ζήσω τούτο το πράμα, να το παλέψω με τη δουλειά κλπ. Δυστυχώς η κρίση ήταν ήδη αρκετά έντονη στην Ελλάδα και δεν μπόρεσα να βρω κάτι, άρα το καλοκαίρι με το τέλος της σχολικής χρονιάς επέστρεψα Κύπρο.
ενα πτυχιο, μια περιοδεια δηλαδη! το αμορε τελικα; ετσι να βαλουμε λλιο σασπενς!

6)Τζιε που εργοδοτηθηκες τελικα; Να σε φανταζουμαστε με λευκη ρομπα ας πουμε; Με ταγιερακι και σεξι γυαλια σε ενα γραφειο, με ενα τσουρμο μωρα γυρω σου να φωναζουν "κυρια κυρια ο Γιαννακης εδειξεν μου την πουλλου του"
6. Σε ταξιδιωτικό γραφείο. Παν οι φαντασιώσεις σου. Ίσως να μου άρεσκε να γίνουμουν καθηγήτρια, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς, όχι.
Να με φαντάζεσαι με τζην και τρικό το χειμώνα, σορτσάκι και φανελλούδα το καλοκαίρι. Απλά και όμορφα.
Έχει πλάκα η δουλειά μου, μαθαίνω κάθε μέρα πράματα, κάθε μέρα εν διαφορετική, εν σάννα τζαι παίζεις ένα παιχνίδι τζαι μπαίνεις σε άλλα επίπεδα κάθε μέρα. Έχουμε τζαι τα ευτράπελα μας, αλλά εν τα καταγράφω γιατί ετύχαν διάφορα και αποφάσισα ότι εν ξέρεις ποτέ τι μπορεί να κακοφανεί του άλλου χωρίς να τον κατονομάζεις, τζαι εν κρίμα να προκύψει πρόβλημα στη δουλειά μου για έτσι χαζομάρες. Σίουρα κάποιοι θα την εβαρκούνταν, αλλά ευτυχώς έκατσε μου, όσο άσχετη κι αν είναι με τις σπουδές μου.
Σορυ τζιολας, αλλα τωρα εγεννηθηκαν μου αλλες αποριες!! Εν εππεσαν πολλα οι δουλειες σας; Εννοω λογω του Ιντερνετ; Εσιει πολλα χρονια να παω διακοπες μεσω πρακτορα! Σε τουτο συμβαλλει τζιε το οτι ο πρακτορας-οικογενειακος φιλος εν λλιο χαλια αλλα ναι, γενικα μιλω.

7)Εσιεις αντροιντ υποθετω. (Ξερεις οτι εσεις θκιο οφκιερα ποστς που λαλουν "published by Android etc" εννε; Εισαι ατομο των Μακ και λοιπων προιντων της apple; Τι; Εγω καταλαβω πολλα αν ο αλλος κρατα samsung, iphone, android, htc ή τυπικο κινητο.
7. Πούντα; Α! Έφυα τα. Εν επειδή έχω τούτο το εβλοημένο το app που με 2 τσιλς κάμνει ποστ. Εν το χρησιμοποίησα ποτέ, τζι έννα το φύω αλόπως.
Έχω άντροϊντ, εν σου λαλώ τι συσκευή να μεν το μαθκιάσουμε γιατί εν είμαστε για έξοδα πάλε, τζαι τείνω να αυτομμαθκιάζουμαι. Γενικά τη δεδομένη περίοδο που το αγόρασα αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να κινηθώ στη γραμμή των android παρά του iOS. Είχα ένα iPad2 για μερικούς μήνες, αλλά επέστρεψα το στον ιδιοκτήτη του που το έχει ακόμα μες στο κουτί του. (oh well...). Εν είχα παράπονο μετά που το συνήθισα λίο σαν iOS, έκαμα το με τη βοήθεια του υψίστου (τζαι του καλαμαρακίου) jailbreak τζαι ήταν πόμπα. Είμαι πολλά χάππι όπως με το κινητό μου, τζαι εν θα άλλασα την επιλογή μου αν μπορούσα να την ξανακάμω. Γενικά εν είμαι ένθερμη υποστηρικτής σε κανένα έτσι πράμα, τζαι εν μου αρέσκουν οι άνθρωποι που εν απόλυτοι σε τούτα, τζαι τόσο πορωμένοι. Θεωρώ ότι κανένας εν μπορέι να εν καλύτερος σε ούλλα, τζαι ότι εν μια κούρσα τούτα τα πράματα με την τεχνολογία που μια προηγείται ο ένας, μια ο άλλος. Επίσης, αφού μιλούμε για τεχνολογία, ενοχλεί με η νοοτροπία "επάλιηνε τζαι πετάσσω το τζαι πιάννω πιο καινούργιο" που έχουν κάποιοι. Θέλω να χαλούν τα πράματα μου, να πεθαίνουν, τζαι μετά να τα αντικαθιστώ. But that's just me.

8)Εσυγκοψα να σου αρεσκουν τα ταξιθκια.(ε τζιαμε που δουλεφκεις τζιολας!) Αν δεν εισιες περιορισμους (λεφτα, διαρκεια κτλ) που θα ηθελες να παεις; 1 προορισμο παρακαλω
8. Έννα απαντήσω σαν τους πολιτικούς μας σε τούτη την ερώτηση, που νομίζουν ότι εν διπλοματικές οι απαντήσεις τους αλλά ΝΟΤ!
Θα έφεφκα για ένα γύρο κοτόπουλο απ'όλα.
Γύρο του κόσμου εννοώ: Ελλάδα,μικρά νησάκια, Πελοπόννησος, θέατρα, αρχαία, ΑΘήνα θέατρα, συναυλίες, καφενεδάκια, μουσεία, επαρχία, μικρές πόλεις μαζεμένες, βουνά, τοπία, χάικινγκ, λίμνες, καταρράκτες, Θεσσαλονίκη, Έδεσσα, Καστορία, Ξάνθη, κλπ. Ένα ρόουνττριπ σε βαλκάνια, κεντρική Ευρώπη, μικρές γραφικές πόλεις με χαρακτήρα που φωνάζει που 1000 μίλια, Βερολίνο, τέχνη, Γαλλία, όπου επήα, όπου εν επήα, Ισπανία, Βαρκελώνη αγαπημένη, Μαρόκο, Αφρική, Ινδία, Κίνα, φτώσhια, ταξικότητα, Ιαπωνία, Σύδνευ για Χριστούγεννα, Νέα Ζηλανδία με τα πρόβατα, τροπικά νησιά, Λατιναμέρικα, Παταγωνία, Ιγκουαζού, Αργεντινή, Βραζιλία για παραμονή πρωτογρονιάς και αλλαγή του χρόνου στην Κόπα Καμπάνα να βλέπω τα πυροτεχνήματα στη θάλασσα, Καραϊβική, Μεξικό, ΗΠΑ, ρόουντριπ, εν ξέρω τι θα άφηνα έξω που τους προορισμούς μου.
Εν μπορώ να σου πω ένα προορισμό μόνο. Τζαι η φάση του "ατέλειωτου ταξιδού" αρέσκει μου πολλά. "Ζηλεύκω" κάποιον που επήε σε μια λίμη στην Αυστρία, το ίδιο με κάποιον που επήε να δει τες χελώνες στην Κόστα Ρίκα, με κάποιον που επήε να ρηλαξέρει στις Μαλδίβες, τζαι κάποιον που επήε 15 μέρες στη Νέα Υόρκη τζαι γυρίζει τα μουσεία τζαι τα εστιατόρια, τζαι κάποιον που επήε σε ένα ελληνικό νησούι άπλωσε σε μια παραλία τζαι έφαε στην πιο τέλεια ταβερνούα.
αυτο δεν ηταν διπλωματικη απαντηση ήταν χεστηκα-για-την-ερωτηση-θα-πω-τζινα-που-θελω!

Ευχαριστω για την συνεντευξη, εμαθαμε τζιε το κατιτις μας τωρα! 

10 σχόλια:

  1. Για τα κορνφλεξ θα συμφωνήσω με τον Ντρίμερ! Όι τιποτε αλλο αλλα αν δεν κοφκεις δρομο μετα χανουν το κραντς τους! :)

    Πολλά ωραια συνεντευξη! Εμαθαμεν πολλα για την κ. Μουνλάιτ που ενιξέραμεν! :))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ κάθε φορά που πάω να δώκω αίμα εν με αφήνουν επειδή είμαι πολλά παστός λαλούν. ο.Ο

    Δικαιούμαι να ρωτήσω τζιαι γω ένεν;;;;; *γλυκάματάκια*

    Στον ελευθερο σου χρόνο με τι ασχολείσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χα!!!! Ήβρα σε! Ήβρα με μάλλον! Εκατάλαβες!
    Πρέπει να απαντήσω στις επόμενες ερωτήσεις;
    Αρέσκουν μου να μαλακώνουν λίιιο τα δημητριακά μου! Εν μπορώ να μπαίνουν μες στα ούλη μου. Επίσης, τρώω γλήορα τζαι αποζημιώνω το μικρό κουτάλι. Αλλά αφού είμαι μιτσιόστομη τζι εν χωρεί το κουτάλι καλά τζαι πάντα μένουν μέσα πράματα. Τζι άμα τρώτε εσείς από ότι επαρατήρησα! Τζαι νεκατσιώ να το ξαναφάω μετά ασπούμεν.... :S

    Ψωμί πολύσπορο αν πρέπει να διαλέξω οπωσδήποτε!
    Εν είμαι πελλή, απλά αρέσκει μου το αμυγδαλωτό!

    Το αμόρε είναι στην Κέρκυρα τωρά (η τύχη μου να φέφκω εγώ, να πηαίνει τζίνος. λογικό έννε;) τζαι παλεύκουμε το, όσο μπορέσουμε...

    Εν η φιλοσοφία μας να αντιμετωπίζουμε το ίντερνετ σαν "άλλο ένα πράκτορα". Εμείς εξηγούμε τι προσφέρουμε εμείς, και ΑΝ μας προτιμήσει ο πελάτης, προτιμά μας (και δεν το μετανοιώνει). Να σου πω ότι ανοίξαμε μες στην κρίση άρα τα εξπεκτέισιονς μας εν ήταν τεράστια, αλλά είμαστε μια χαρά. Είμαστε καλοί στη δουλειά μας, πολλά επαγγελματίες, και προσφέρουμε πολλά καλή εξυπηρέτηση. Με το ίντερνετ συνεργαζόμαστε αλλά και ανταγωνιζόμαστε και υπάρχουν φορές που θα στρέψουμε εμείς τον πελάτη εκεί αν αυτό που θέλει προσφέρεται καλύτερα εκεί. :) Makes sense νομίζω.

    Εσύ μπορέις να απαντήσεις έτσι πράμα δηλαδή; Να σου πω απλά ότι το επόμενο ντρημ ντεστινέισιον μου είναι το Μαρόκο. Να εν όνειρο, αλλά όι υπερβολή.

    Φούρνι, εν εμένα που ρωτάς; Ακούω μουσική, μαγειρεύω, βλέπω φίλους μου, πάω μπαλέτο, φκάλλω λίες φωτογραφίες άμα κουρτιστώ, κάμνω χειροτεχνίες, πάω για ψώνια, κάθουμαι στο ίντερνετ τζαι πάω που το ένα σάιτ στο άλλο, πάω θάλασσα κλπ. Ο ελεύθερος χρόνος μου εν αρκετά περιορισμένος θα έλεα όμως....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κόρη έθελες να πάεις και Νορβηγία εν σε κανεί, την κρυάδα της Κύπρου και εν την αντέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως για το ότι εν καλές οι δουλειές τους ως ταξιδιωτικό γραφείο επιβεβαιώνω το τζαι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μουν είσαι λευκωσιατισσα? μα άδε πράματα που εμάθαμεν που τον απίκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ωραίες ερωτήσεις! μάθαμε λίγο καλύτερα την Moon!

    μα με τι μικρό κουταλάκι??!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. παιδιάαααα!!!! μικρό κουταλάκι! τζίνο που άμα αγοράσεις σετ εν το κουτάλι του γλυκού/καφέ!
    γιατί άμα πάεις να φάεις ένα γλυκό κάπου σερβίρουν το με κουτάλι της σούπας ασπούμε;;;; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. μιλουμε για κκοφλειξ! το τσιζκεικ εν με μικρο κουταλακι σιουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή