20 Δεκ 2015

Έντα ψυσιή

Δε λέω, χάλια οι Δευτέρες.
Σκέψου, και γράψε, να ήταν η ζωή μας μόνο Τρίτες. Να είσαι με στη μέση του πούποτε

Οι Δευτέρες έχουν ένα σκοπό, αναδιοργανώνεσαι, βάλεις μικρούς νέους στόχους, ίσως είσαι ακόμα του hangover. Επέρασε σουκού, τζιαι λλίο που το "χαμογέλασε που συνέβη, μη λυπάσαι που έφυγε" ή όπως κι αν είναι το απόφθεγμα αυτό που κοελίζει λίγο, κρατεί σε ακόμα.
Ενώ η Τρίτη ρε φίλε; Τι να πεις για την Τρίτη; Τι λόγο ύπαρξης έσιει η Τρίτη. Η Τετάρτη εν στη μέση, η Πέμπτη εν σχεδόν το τέλος τζιαι η Παρασκευή... ε εν η Παρασκευή. Γι'αυτό σας λέω.

Don't be afraid to like Mondays, there is worse in store afterwards!

Γιατί σκέψου, έντα ψυσιή να ήταν η ζωή μας μόνο Τρίτες.


ΥΓ: Το ποστ μια προσφορά του μπλογκ στους λίγους αναγνώστες που παν δουλειά αύριο. Ξέρω οι επόμενες δύο εβδομάδες έχουν αργίες, έχουν άδειες λογικά κτλ, αλλά κράτα αυτή τη σκέψη για πιο μετά :)

3 σχόλια:

  1. Ειδικά τούτη η Τρίτη έννα αρκήσει να περάσει για να έρτει η Τετάρτη (που έννα έχω άδεια, που έχω κάτι λόγους να είμαι λίο χαρούμενη), αλλά γενικά εν παλεύκουνται. Αλλά όι, έννεν καλύτερες οι Δευτέρες... :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όι ρε φίλε, εν ανυπόφορες οι Δευτέρες, λόγια της παρηορκάς :-)
    Που ήμασταν μιτσιοί εμισούσαμεν τες Κυριακές, γιατί ήταν να έρτει η καταραμένη η Δευτέρα! Η Τρίτη εν πιο γλυτζιά, γιατί φεύκει η Δευτέρα, η μέρα η δύσκολη. Εννα ταν καλλύττερα βέβαια να είχαμεν 3ήμερο κάθε φτομάν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δευτέρα κάτι έχω, την Τρίτη δεν αντέχω", σοφά τα Στρουμφάκια ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή