28 Νοε 2013

(εκτακτο)

Σιγουρα καπου θα το ειδατε στα social media



Εν με κοφτει ποσα κοπελλουθκια εσιει να νεωσει ο ΜΜΑΔιτης, ποιου γιος, ανηψιος, αρφος ειναι. Να τον εβρουν τζιε να πληρωσει!
Να χασει τη δουλεια του σαφεστατα τζιε να πληρωσει. Να κατσει μεσα. Φτανει με τη γαουροσυνη των Κυπραιων. Ο ρατσισμος πρεπει να εξαληφθει ριζικα που την κοινωνια!
Τζινος που του σπαζει το ποδι εν φαινεται καθαρα αλλα φαινουνται τοσα προσωπα τζιε το υπηρεσιακο αυτοκινητο. Να καμουν τη γη πηγη να τον εβρουν

14 σχόλια:

  1. Είδα το υφίσταται τέτοιο βίντεο, αλλά εν θέλω να δω το βίντεο. Εμπιστεύκουμαι σας 100% τζαι συμμερίζουμαι όσα ζητάς/τε. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 20:20

    Eπαλάβωσα γαμώτο μου. Τζιαι εγώ μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλεος!
    Μα πόση αγριότητα καλέ μου!!!
    Έπιασεν με ταχυπαλμία...
    Μόλις το είδα και στην Lifo.gr

    Να χάσει την δουλειά του... ο γάρος (σόρυ προς τα γαιδούρια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πράγματι, είχαμεν τζαι εννα έχουμεν τζαι εμείς πολλούς μετανάστες. Εν έτσι που θέλουμεν να τους συμπεριφέρουνται; Αν επήεννεν ο άθρωπος χωρίς να ενοχλεί κανέναν εβρέθηκεν ένας βλάκας να του κάμει τον νταή. Εχέστηκεν πάνω του όμως άμαν εσυνειδητοποίησεν ότι είσιεν πολλήν κόσμο σαν μάρτυρες τζαι ότι ηχογραφούσαν τον τζιόλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος! Νεκατσιώ με έτσι συμπεριφορές . :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/11/13 12:31

    Καλά, στο νοσοκομείο γιατί δεν επήγαινε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/11/13 13:12

    ακόμα χειρότερα τα σχόλια κάτω από το video στο youtube, πραγματικά λυπηρό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έχουμε πολλούς ρατσιστές στην Κύπρο. δυστυχώς βρίσκεις τους παντού. στην αστυνομία, στα νοσοκομεία, στα λεωφορεία. εν ακούεται καλά τι ελάλεν στην αρκή, μπορεί τζιαι να εμίλησεν άσχημα. εν σημαίνει όμως ότι έπρεπε να χειριστούν έτσι την κατάσταση. τζιαι είμαι σίουρη ότι ελέγχουν τους πιο συχνά λόγο του χρώματος τους. που ζούμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. καταλαβετε πιος του εσπασε το ποδι. τζινος που αγχωνεται μολις θωρει το ποδι να κρεμμεται τζαι πριετε του να τον παρει νοσοκομειο. πως να μπει μες το αυτοκινητο μαζι σου να τον παρεις νοσοκομειο; αφου εννα τον σκοτοωσεις που ξυλο. τουτη η πατριδα εν τζαι εχει γυρισμο στα χρονια της ειρηνης τζαι της χαρας τζαι της ησυχιας. ετελειωσε πιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς που εν εμπήκε μες το αυτοκίνητο να τον πάρει νοσοκομείο. Ενομίζω να εκατέλιγε τζιαμέ με μόνο σπασμένο πόδι. Ο ίδιος λαλεί πως ήθελε να ρωτήσει τον αστυνομικό εξηγήσεις γτ σταματούν μόνο μαύρους για έλεγχο τζε στις πολλές φορές αντί να απαντήσει είπε να του βάλει χειροπέδες. Έτσι για να ξέρω...εν παράνομο να κάμνεις ερωτήσεις στους αστυνομικούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να κάμω ένα update στο σχετικό συμβάν. Από ότι είδε ο φάδερ στην τηλ. το πόδι του τύπου έσπασε πριν λια χρόνια τζε έμεινε έτσι ζαβό. Το συγκεκριμένο τρικ που κάμνει ότι του το εσπάσαν έχει 2 χρόνια που το κάμνει. Τωρά πιο εν αλήθεια τζε πιο όχι εν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λοιπον, το ποστ εγινε εν βρασμω ψυχης. 5 λεπτα μετα που ειδα το βιντεο. Ειχα καποιες σκεψεις που την ιδια ωρα αλλα επαραμερισα τες.
    Οντως η συμπεριφορα του θυματος εν περιεργη. η επιμονη του να μεν παει γιατρο, το οτι εσφαδαζε που τον πονο για λλιο μονο, το οτι καποιος κινηματογραφει κτλ. Λλιο πολλα εν οτι λαλει δαμε http://www.showbizcy.com/index.php?id=45&hid=14319&cid=%CE%95%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1&tag=%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%B1
    ναι ξερω, παραπεμπω σε μιαν ιστοσελιδα που κραζω. οτι δεν εκτιμω την ιστοσελιδα ισχυει ακομα (ειδικα οταν ΞΑΝΑδημοσιευουν φωτο 18χονου που επεθανε τραγικα), απλα στο αρθρο τουτο εν συγκεντρωμενες οι σκεψεις μου.
    Επισης, ακουσα που καποιους σχολια οπως "μα εν της ΚΙΣΑ το βιντεο; ου νταξει καλο" εκφραζοντας μια αμφιβολια για τα κινητρα της οργανωσης. παρομοια σχολια ακουσα τζιε στο παρελθον για τα κινητρα τους τζιε τα λεφτα που βγαζουν βοηθοντας μεταναστες. Επειδη εν ξερω κατι συγκεκριμενο ομως, εν θα κατηγορησω.
    Ακομα τζιε αν ισχυουν ολα τα πιο πανω, τζιε το τελευταιο σχολιο της Πελλοπλασμα, εν αλλασει το γεγονος οτι στην Κυπρο ειμαστε ρατσιστες. Τζιε μουφα να ειναι το γεγονος τουτο, ειμαι σιουρος καποιος αστυνομικος καπου ασκησε αχρειαστη βια τζιε ηταν καχυποπτος εναντιον καποιου λογο χρωματος. Ο ρατσισμος υπαρχει τζιε πρεπει να εξαλειφθει. Αν η ΚΙΣΑ τωρα κινειται με υπουλο τροπο τζιε εκμεταλλευται καταστασεις ειναι χειροτεροι τζιε που τους ρατσιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή