12 Νοε 2013

Τα Τρια Εκατο

Αν τζιε το μονο που θελω τωρα ειναι να μπηχτω που κατω που την κουβερτα τζιε να μεν σκεφτουμαι με matrices, με fixed return bonds, με continuous functions με τιποτε, ανασυρω αυτο το ποστ απο τα drafts γιατι εσιει τζιαιρο που εν τζιημεσα τζιε εννα ληξει!

Επετυχα πριν λλιο τζιαρο τη σελιδα τουτη στο φουμπου. "Τα Τρία Εκατό"
Η ιστορια του τυπου περιληπτικα ειναι: ενας που εσπουδαζε στο Dundee τζιε θα παει Κυπρο, σε 100 μερες, με 100 ευρω τζιε 100 στασεις με το ποδηλατο. How awesome is that?! Θα κατασκηνωνει ποτζι ποδα, θα φιλοξενηθει απο γνωστους και μη, τζιε θα εβρει τζιε διαμονη μεσω couch surfing που εν μια διαδικτυακη υπηρεσια που ανταλλασεις σπιθκια (για να ακριβολογουμε φιλοξενεισαι που αγνωστους, οπως διορθωνει μια φιλη αστρικη). Μπραβο του παιθκιου αλλα εν ξερω αν θα το εκαμνα. Βασικα αμφιβαλλω αν θα το καμνα.
Ε αυτα βασικα. Θυμουμαι οτι ελαλεν μας ενας καθηγητης στο σχολειο "Που εννα πατε εξωτερικο για σπουδες να το καμετε μια φορα να ρτετε πισω με σακιδιο". Εγελουν που μεσα μου αλλα να που εσιει που το καμνουν!
Τελοσπαντων, αυτα. Τζιε το ταξιδι εν εις μνημη καποιου αρα απλα respect.
Παρακολουθω τη σελιδα τζιε εν ωραιο που γραφει καθε μερα που παει, τι θωρει κτλ.

Σας αφηνω με ενα που τα πιο σεξι τραγουδια, σε στιχους και εικονα, αυτη την εποχη:

4 σχόλια:

  1. Έννα τον δω τον τύπο λέιτερ, αλλά το τραγούδι εν εκατάλαβα (πέραν ασπούμε του κλιπ) τι ωραίο έχει...εν με εμπνέει. :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά ωραίο το ταξίδι που θα κάμει ο τύπος. Εν κάτι που εννα του μείνει για πάντα ως ανάμνηση. Εγώ εν θα τολμούσα να το κάμω. Μπράβο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οοο μιλάς για τον χωρκανό! Θαυμάζω τον πραγματικά. Αξίζει του η δημοσιότητα, γιατί εν πολλά τέλειο τζείνο που κάμνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oh mah gad τωρά εκαταλαβα πως εν με το ποδηλατό!!! Εχμ. Θέλω. Τζιαι. Γω. Μόλις τελειώσω θέλω κάτι παρόμοιο εν με κόφτει!! Χρειάζεσαι όμως δυνατή ομάδα κ κάποιο να σε στηρίζει σίουρα. Θενκς φορ δα λινκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή