2 Νοε 2013

Θριλερ.

Εκατσα σημερα με μια παρεα να δουμε ταινια. Ειχα το αναγκη. Εμπουχτισα στους 4 τοιχους αλλα οι μεν ηταν να πασιν greek που εν ηθελα τζιε οι δε εν εθελαν να φκουν εξω. Αλλα φτανει που εφκηκα σπιτι.
Εβαλαμε να δουμε θριλερ, splatter, teen movie, bmovie whatever. Εγω ειχα διαβασει που το απογευμα για το φονικο στην Αθηνα τζιε ειχα το στον νου μου ενω εθωρουν την ταινια. Με ενα λυκο που επιτιθεται σε ενα κοπαδι προβατα, αλλα υστερα γυριζει ενα προβατο τζιε ακκανει πισω; Οι. Εν ταιρκαζει. Με μιαν αγελη λιονταρια που επιτεθηκαν σε ενα κοπαδι γαζελες τζιε μετα επεταχτηκαν οι υαινες να καθαρισουν οτι εμεινε; Οξα οι τιγρεις που εν εξισου αιμοβορες με τα λιονταρια. Οι οι. Ουτε τουτη η συγκριση εταυτιζετουν. Εκαταληξα οτι εν υπαρχει πουθενα στη φυση τουτος ο παραλογισμος που βλεπουμε σημερα.
Τελικα η παρομοιωση ηταν μπροστα μου. Στο θριλερ που εθωρουν τοσην ωρα. Σε ουλλη τη διαρκεια της ταινιας,  ο σκηνοθετης με τελεια ενορχηστρωση και ολα τα υπο καλυψη μεσα που διαθετει στρεφει τα φωτα της ενοχης σε εναν υποπτο. Σκεφτεσαι οτι τζινος πρεπει να ναι τζιε οποτε εσιει σκηνη, ριχνεις του ενα μπινελικι να σου φκει το αχτι που εσκοτωσε την κουκλαρα που την πρωτη σκηνη. Αφου τουτος πρεπει να ειναι εννε;
Τζιε αποκαλυπτεται τελικα οτι εν αλλος αφου τζινος που ενομιζες δολοφονειται. Τζιε μεινισκεις χασκοντα γιατι εν ξερεις ποιος μπορει να ειναι. Αμα τζινος που ηταν ο πρωτος υποπτος, τζιε το εξιλαστηριο θυμα, παθαινει την, εν ξερεις ποθεν θα σου ερτει μετα. Εν μπορεις να προβλεψεις τιποτε, ουτε ξερεις που μπορει να φτασει. Τελικα, κανενας που τους χαρακτηρες εν φκαινει αθωος. Ουλλοι επαιξαν το ρολο τους αψογα για να επελθει το χαος τζιε να βολεψει το φονια.
Δε λεω, τζινος που υποψιαζεσουν που την αρχη μπορει να εκαμε μερικους που τους φονους. Αλλα εσυ τζινον εθεωρας υπευθυνο για οτι εγινετουν στην ταινια.

Σε ποσην ωρα τελιωνει το εργο; Εννα μεινει καποιος στεκοντα; Ο δολοφονος πεθανισκει ή εστω συλλαμβανεται; Εσιει τελος η ταινια τουτη;

Βρες τις μεταφορες.

ΥΓ: Θκιαβαζοντας σημερα τζινα που εγραψα εψες, διακρινω οτι φκαινει μια συμπαθεια για τη χρυση αυγη. Καμια σχεση. Οι συμπαθειες μου εν μονο για τις οικογενειες των παιθκιων που δολοφονηθηκαν

4 σχόλια:

  1. Αρέσκουν μου τούτα τα ποστ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι΄αυτό η δικαιοσύνη είναι τυφλή (δηλαδή αμερόληπτη) και αποφασίζει ποιος είναι ένοχος και ποιος αθώος στηριζόμενη πάνω σε στοιχεία και αποδείξεις μόνο! (όταν κάνει τη δουλειά της σωστά δηλαδή).
    Κανείς από μας δεν έχει πρόσβαση σε όλη την εικόνα αφού μέχρι να φτάσουν σε μας οι ειδήσεις φιλτράρονται από χίλιους τόπους. Ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τίποτα.
    Το μόνο σίγουρο είναι αυτό που είπες : "Τελικα, κανενας που τους χαρακτηρες εν φκαινει αθωος. Ουλλοι επαιξαν το ρολο τους αψογα για να επελθει το χαος τζιε να βολεψει το φονια.".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μακάρι να έχει τέλος τούτη η μαλακία που ζούμε με τα φονικά τζιαι τον φανατισμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε, ο άθρωπος που shιέρεται με το θάνατον οποιουδήποτε εν ψυχοπαθής. Έννεν ο θάνατος των αθρώπων που πρέπει να μας χαροποιεί αλλά ο "θάνατος" κάποιων παρωχημένων τζιαι καταστροφικών ιδεολογιών τζιαι πεποιθήσεων όπως ο ρατσισμός τζιαι η ενσυνείδητη επιλογή της βίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή