23 Σεπ 2013

Ενα πεζουνι ονειρευεται, σκεφτεται και γραφει.

Οταν μου εστειλε το ημειλ η Πρας οτι αναλαμβανω να παρω συνεντευξη που το Πεζουνι, η πρωτη μου σκεψη ηταν να τς πω να με ξανακληρωσει. Τελικα αφηκα το τζιε εντομεταξυ που ανοια το ημειλ ηταν μπροστα το Πεζουνι. Επροσπαθησα να μεν καταλαβει τιποτε τζιε νομιζω επετυχε αμα με πηρε για γυναικα (Ως τζιε τονους εβαλα στες ερωτησεις!). Για οσους εννεν πιστοι ακολουθοι και των δυο, το Πεζουνι ξερω το προσωπικα χρονια τωρα και παρακολουθουμε και οι δυο την μπλογκ-ικη πορεια του αλλου που την αρκη. Θα μπορουσα να εκμεταλλευτω τη συνεντευξη τζιε να τον ρωτησω πραματα προσωπικα που εν ξερω in real life αλλα ηταν να με καταλαβει τζιε εν εθελα. Ενιγουει, μακρυγορω στην εισαγωγη. Απολαυστε υπευθυνα:

Αγαπητό Πεζούνι, δεν γράφεις συχνά τζιε εννα δυσκολευτώ να σου βρω υλικό. Που την άλλη, επειδή εν γράφεις συχνά, εν ευκαιρία να μάθουμε πράματα για σένα.
1. Από όλα τα πετούμενα, γιατί εθκιάλεξες το Πεζούνι; Αντιλαμβάνουμε ότι εσιει χρόνια που έκαμες το προφίλ τζιε μπορεί να μεν θυμάσαι.
Aαα.. λογική ερώτηση.. Αλλά ότι τζε αν σου πώ τωρά, εν να το φκάλλω που τον νού μου επειδή εν θυμούμε πώς εξεκίνησε το πράμα. Στο μπλόγκ μπάννερ έιχα μιαν φωτογραφία παλιά, θκιο πεζουνιών πάνω σε μιαν ταράτζα.. Νομίζω εν που τζαμέ που άλλαξα το findthatinch σε πεζούνι.. Τωρά ούλοι φωνάζουν με πεζούνι. Σήρκετλη, αρέσκει μου. Εν να επρωτήμουν βέβαια έναν πινγκουίνο το μπη όνεστ… Τέσπα.. Δέ τα, εν παντού τζε περπατούν τόσο αστία! …

2. Είπες σε ένα ποστ σου ότι θα έγραφες πιο συχνά, αλλά εν το κάμνεις. Είσαι ακόμα στη φάση που προσέχεις τι γράφεις τζιε για ποιους, ή απλά εν έσιεις χρόνο/έμπνευση;
Χμμ… Θα μπορούσα να πώ (πολύ απλά) ότι εν κάποιο που τα πιό πάνω… Αλλα το μπη όνεστ, έχω ένα θέμα με mood swings. Το καλοτζέρι εστανοχουρκούμουν που έν εμπορούσα να γράψω τζίνα που έθελα να γράψω (τζε εν μεσε ντράφτς ακόμα) … τζε τωρά βαρκούμε να γράψω ότι δίποτε. Τι να σου πω, έν ξέρω. Μπορεί να χρειάζουμε θεραπεία… Ή μπορεί να επειδή ήρτα πίσω Σσέφηλτ. Μάλλον εν το πρώτο.

3. Έγραψες επίσης ότι εγνώρισες τζιε θέλεις να γνωρίσεις κόσμο που τα μπλογκς. Ποιους εγνώρισες αν επιτρέπεται τζιε ποιους θα ήθελες.
ΑΑΑ.. εγνώρισα αρκετά ενδιαφέροντα άτομα.. Τωρά εν να μου πεις: καλα ρε χαντέ, λαλείς ότι εν μπορείς να γράφεις τζίνα που θέλεις επειδή εμάθαν σε, αλλα εσύ πάεις τζε γνωρίζεις τζιάλους μπλόγκερς? Τζε ναί! Έχεις δίκαιο… Αλλά πιστέυκω ότι άξιζεν που εγνώρισα τα άτομα που εγνώρισα… Τωρά, εν θέλω να γράψω ονόματα δαμέ, επειδή μάλλον έννε σωστό… αλλά θα είθελα να γνωριστώ τζε με άλλα άτομα. π.χ. εσένα κύριε σήκρετ αππίκο. Ποιά (αρέσκει μου που σε θυληκοπίησα (yep, λέξη!)) είσαι? 

4. Που θκιαβάζεις τα μπλογκς; (λεωφορείο, τουαλέτα, κρεβάτι πριν να τζιοιμηθείς κτλ)
ΑΑΑ, μπορώ να πώ ότι λόγο του άξιπατ, έχω διαβάσει μπλόγκς όπου φανταστείς! Στη τουαλέτα? Βεβαίως! Μέσε αεροπλάνο? Βεβαίως! Έξω στες χοματσιές της Κύπρου? Βεβαίως! Εσση τζε φορες που διαβάζω μπλόγκς πάνω σε γραφείο σαν λογικός άνθρωπος.. αλλά thats boring! 
Πριν τζιοιμηθώ εν το κάμνω τόσο πολλά μπορώ να πώ, αλλα τζε αυτό έχει περάσει απο το ρεπερτόριο μου.

5. Εν αγένεια να σε ρωτώ, αλλά θέλεις να μας πεις 3 αγαπημένους μπλόγκερς;
Άτε πάλε σιορ. Αρνούμε. Πιάσε την λίστα που έχω στα δεξιά του μπλόγκ μου, τζίνα εν τα άτομα που ακολουθώ αρα τζίνα εν τα άτομα που θκιαβάζω. Αν δεν είσαι μεσα σε τζίνη την λιστα, ήτε δεν είσαι αγαπημένο μου ήτε εν σε ανακάλυψα ακόμα.

6. Επήες πρόσφατα Ρώμη τζιε Βερολίνο. Που αλλού θέλεις να πάεις;
Ε, New York βεβαίως, χωρίς να το σκεφτώ. Επείσης έχω έτσι έναν μικρό πόθο να πάω Αφρική (οι Ουγκάντα, προς θεού, εν να με σκοτώσουν τζιμέσα) South Αφρική. Όποτε γνωρίζω άτομα που τζιπάνω, για κάποιο λόγο κερδίζουν 3 πόντους ενδιαφέροντος πριν καν ανοίξουν τον στόμα τους (μα είμαι τόσο prejudice?) Χονγκ Κονγκ, Βραζιλία, Μαλεσία, Μογκολία (μεν με ρωτήσεις γιατί, τζε εν να με περιπέζεις) τζε τσάς Σουιδία… Α! Επείσης θα είθελα να ξαναεπισκεπτώ την Πάφον. Αυτά. 

7. Αν τζιε μπορεί να θέλεις να κάμεις ποστ σύντομα για τούτο, πως επέρασες το καλοτζιαίρι; Εξεκαθάρισες πράματα που εσκέφτεσουν, έκαμες όσα έθελες, ανυπομονείς να πάεις πίσω; (Πολλαπλές ερωτήσεις!!)
Αυτή την στιγμή που σου γράφω, είμαι already πίσω. Έχω μετακομίσει (pain in the ass) τζε κάθουμε στο νέο μου γραφείο… Το καλοτζέρι μου ήταν καρδιογράφιμαν. Είχα απο γάμους μέχρι τζε θανάτους. Που νέες γνωριμίες, μέχρι ρεζιλέματα. Έν ανυπομονούσα να πάω πίσω τζε τούτο εφοίτσασεν με… Είχα περάσει/περνώ τζε που περίοδο τύπου: ρε μοίπος η αρχιτεκτονική δεν είναι για εσένα? Τζε άστα Παντελάκι μου άστα Παντελί μου. Τωρά που με έβαλες να σκεφτώ το καλοτζέρι μου… Εγινήκαν τόσα μα τόσα πράματα.. αλλά ότι τι έν έκαμα όσα πράματα έθελα να κάμω εν αναμενόμενο, ποτέ έν είμαι ευχαριστημένος αλλά ντάξει.

8. Έσιεις ευκαιρία να δεις 3 συγκροτήματα/καλλιτέχνες, ζωντανούς και μη, που ούλλο τον κόσμο. Ποιους;
Μα μπορώ να δώ τζε πεθαμένους? Ααπαπα τι εν τούτα τα πράματα ρε αππίκο μου.
Αν είχα όμως αυτή την ευκαιρία, top of my head εν να επίενα να δώ την Winehouse… Κλισσέ, αλλά αφού παραδέχτου το, όποτε φκένει τραγούδι της σιγοτραγουδάς το τζε εσύ πάντα, παραδέχτου το!
Κατα τα άλλα, αυτή την χρονική περίοδο, θα εθκιάλεα να επίενα να δώ τους Alt-j τζε μετά θα είμουν σε δίλλημα αν θα επίενα να δώ τους Beatles (τζε τους 4!) ή την Nina Simone. Θα το επάλεφκα 2-3 μέρες τζε στο τέλος εν να εθκιάλεα τους Beatles. Αυτά! Εσυ? :Ρ

9. Αγαπημένο στέκι στην Κύπρο;
Τα δρομούθκια της παλιάς Λευκωσίας δίπλα που την γραμμή το απογευματάκι σαν κατεβένει ο ήλιος τζε αλλάσει η ατμόσφερα τζε οι μυρωθκιές…
Η παραλία μεταξύ Περβόλια τζε Μαζωτο την νύχτα, με μπόλυκα αστέρκα τζε απαλόν αερούι (άτε, βάλε τζε κανένα ναργιλέ στην εικόνα) με παρέα να ξαπλόνεις πάνω στα pebbles
Η ταβερνούα της Αγίας Άννας ένα Σάββατο νύχτα με κρασούι που την κανάτα τζε μεζέδες, πολύ γέλιο τζε κουβέντα…
Το 1900 της Λάρνακας, μιαν boring νύχτα… να δείς ούλα τα άτομα που έσση ολόκληρο χρόνο να δείς τζε εν να κάμεις αλλο έναν ολόκληρο χρόνο να δείς.. για μιαν περίεργη μπύρα τζε κουβένταν σε mood χαλαρωτικό. 

10. Επειδή θκιαβάζω τζιε τον Dreamer που του έκαμες την ανανέωση του μπλογκ, σαν καλλιτέχνης/αρχιτέκτονας είσαι ευχαριστημένος που το τι εδημιούργησες;
Ερμμ.. κοίτα, μετά που τζίνη την μέρα που εκάτσαμε μαζί τζε άλλαξα του το μπλόγκ, είχα του πεί ότι εν να το ξαναδούμεν μαζί άλλη μέρα για μικρο αλλαγές, αλλα τζίνη η μέρα έν είρτε ποττε :Ρ Έχω να πώ ότι αρέσκει μου το νέο του design αν τζε θα εμπορούσαμε να μπίξουμε αλλο λίο functionality…To aim ήταν να σε μεταφέρει στα παλιά “Σκεφτομαι και γράφω” τετράδια μας χωρίς να χρειαστεί να βάλω την εικόνα του Απόστολου Ανδρέα στο background :Ρ Η κόκκινη γραμμή του margin, η γραμματοσειρά που βλέπεις σε παλιά ελληνικά βιβλία, η ημερομινία που πάντα έμπενε πάνω αριστερά, ο τίτλος του τετραδίου που εγράφαμεν που έξω με δικά μας γράμματα τζε η αλλαγή σελίδας με κάθε νέα έκθεση… Έν ξέρω. Εμένα αρέσκει μου… τζε για να μεν το έχει αλλάξει ο Ντρήμερ ακόμα, πιστέυκω (η θέλω να πιστέυκω) αρέσκει του τζε τζίνου :Ρ

Εν ωραιο ρε, αλλα εν ολοκληρωσαμε το σχεδιασμο. Πρεπει να ρτει τζινη η μερα που λαλεις τζιε εσυ!

ΥΓ: this is published from my iphone so excuse any layout misfunctions

6 σχόλια:

  1. :D Δεν σχολιάζω. Εν χρειάζεται. Οκ, σχολιάζω ότι εν σχολιάζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρεσεν μου που το Πεζούνι εν επήρεν ειδηση ποιός ηταν πίσω που τις ερωτήσεις!!

    Πολλά ωραιες παιθκια!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχο το νέο design! Θέλω τζιαι εγώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχαχαχαχαχ
    ρε αχαπαρε!
    ρε τζιμισμενε!!!!!χαχααχαχα
    πςσ να παρω είδηση ρε πρας μου αφου η πρώτη ερώτηση ήμης έν εχει υλικό για ερωτήσεις, ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΩ! Άη μαρή!.. τωρά που το σκέφτουμε... ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΑ ΜΕΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΙ ΕΠΙΑ ΡΟΜΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προς στιγμης αγχωθηκα οτι εκαμα ματσουτζια (παντως αν δεν το εγραψες εσυ σιουρα εννα το εισιε γραψει η snowflakes ή ο περτικος) τζιε μετα ειδα το υγ. http://www.pezouni.com/2012_09_01_archive.html

      Διαγραφή
  5. Aha hahahahahahahaha ομαη γκοντ εν έχει έτσι πράμα!!!!!!! Χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή