28 Φεβ 2013

Ματαιοτης

Τι χαλια μερα σημερα. Τεταρτες εχω μαθημα 12-1 μονο. καλη τους ωρα που παω τζιολας. εβαλα προγραμμα να παω στο μαθημα τζιε μετα να παω σε ενα κτιριο που εν studying facility περκι φκαλω δουλεια. εχω διαγωνισμα την αλλη εφτομαα σε μαθημα που εν κανενας εν εσιει καταλαβει τι γινεται.  

Αντι να βαλω 11 το ξυπνητηρι ο μαννος, εβαλα το 10. Τζιε μετα που την εψεσινη νυχτα (Ακολουθουν λεπτομερειες). εκοφταρα που εξυπνησα το πρωι. Συν τουτο, εν εμπορουσα να ξανατζιοιμηθω. φακ, φακ, ντι φακιτυ φακ. Ε αμα ξεκινησει η μερα σου ζαβα πως να σασει. Ε επηα στο μαθημα, επηα μετα για lunch τζιε μετα ταχα εκατσα να θκιαβασω. εγινηκε 5 η  ωρα τζιε εκαταλαβα οτι εν το ειχα. νταξει εθκιαβαζα τα αλλα ως τζιαμε. εν ειχα 'συλλαβει' την ουσια του μαθηματος ετσι οπως εν η φυση του. τι ποιηση γραφω ρε ο ατιμος η ωρα 1 το πρωι. ειπα οτι αφου εν φκαλλω δουλεια να παω σπιτι να καμω ενα διαλειμμα τζιε να ξανακατσω τζιαμε. ηρτα σπιτι, το διαλειμμα εγινε διαλειμματαρα τζιε οταν εξεκινησα ξανα, επεινασα! ε χεσε μεσα! εφαα, εξαναποσκολιστηκα, εξανακατσα να τα θωρω. τιποτε. αναγνωση μονο. εσυνεννοηθηκα με μια τριτοετης να μου φερει το διαγωνισμα που καμαν σε τζιντο μαθημα για να δω περι τινος προκειται. lets pray for a better tomorrow.

Τζιε παμε στην γνωστη ιστορια με τον συγκατοικο τζιε τους φιλους δαμε. Εχτες εισιεν λαικη βραδια σε ενα μπουζουξιδικο δαμε που περιστασιακα αννοιει με ενα συγκροτημα για το οποιο ειχα ακουσει καλα σχολια. δεν πηδιεται ειπαμε; παμε. ηβρα τζιε αφορμη τα καλα μου αποτελεσματα που εφκηκαν επιτελους! επερασα του ουλλα ευτυχως με μια σχετικη ανεση αλλα υπαρχει πολλυν περιθωριο βελτιωσης. Ε επιαμε τζιαμε, αρκεψαν τα παραπονα για την μουσικη, τον τραγουδιστη, τον χωρο, το τραπεζι μας. Επροσπαθουν να το αγνοησω, οπως και το γεγονος οτι ο συγκεκριμενος που εσιει παντα την ταση να τα καμνει ουλλα αρνητικα αμα φκαινουμε επαιζε με το iphone. στο μεταξυ ηρτε τζιε ο συγκατοικος μου (τζινος που εν χρονια φιλος) με τον αλλο συγκατοικο μου τζιε καποιους που τους παρεες που εκαμε δαπανω. ειχαμε μιλησει το απογευμα τζιε κανενας εν ειπε του αλλου οτι ειχαμε πλανς για την νυχτα. να τον κατηγορησω εν μπορω γιατι μπορει να αντικρουσει αλλα εννεν τραγικο; τζιε να βρεθουμαστε τζιαμε τζιε να καμνουμε οτι εν ουλλα ομορφα. τελοσπαντων, εγραψαα τα παντα τζιε ειπα οτι ποψε θα κεφωσω, να χαλαρωσω τζιε εν με κοφτει που κανεναν. τζιε οντως αρκεψαμε να περνουμε καλα. σιγα σιγα επεφταν οι σποντουες οτι εννα θελουν ναφυουν γλιορα γιατι εχουν μαθηματα αυριο και λοιπες μαλακιες. αμα μεινισκει ως η ωρα 4 να θωρει βιντεος στο youtube εν σκεφτεται τα μαθηματα. ρε λαλω σας μπορει να σιει αγοραφοβια (ο πεζουνος μου βαλε την ιδεα τουτη - ή απλα να εν μουχλας του σπιθκιου σε αηδιαστικο βαθμο). ενιγουει, μια φαση σαν ημουν στην πισταγια ζειμπεκικο, (ναι ναι, τρελο κεφι) επηα πισω τζιε ειδα οτι ελειπε το σακκακι μου. ειπεν μου ενας της παρεας που εν εισιεν ερτει στην πιστα οτι εδανειστηκεν το ο συγκατοικος μου που ηταν τζιαμε με αλλη παρεα για να παει θκιο λεπτα εξω. ταχα ενφυσιολογικο τουτο;  εν επιαεν το σακκακι του, ουτε καποιου που την παρεα του αλλα εισιε την ανεση τζιε την οικιοτητα να ρτει να πιαει το δικο μου που ειχα μεσα τσεντι, τσιαρα. Εξεκινησα να δυσπηρκω στο δεκαλεπτο γιατι εθελα ποτο τζιε εν ειχα λεφτα πανω μου. ε επηα εξω να τον εβρω με διαθεση ναγινουμε κωλος. περιττο οτι εν εγιναμε οταν επια τζιε αρκεψεν τα γελουθκια "ου επια σου το σακκακι θκιο λεπτα". τελοσπαντων, αφου εφκηκα εξω ειπα να πιω ενα τσιγαρο. ωσπου να λειψει ηρταν οι αλλοι με τα σακκακια τους να φουμε. ηταν αρκετα νωρις αλλα ατε. ηταν να παω πισω μονος μου οξα να παω να καμνω οτι εν ουλλα ομορφα με την παρεα του συγκατοικου;
η κατασταση εν σκατα δηλαδη. τα ατομα που καμνω παρεα εν ταυτιζουμαστε στο που να φκαινουμε κτλ, ο συγκατοικος παιζει καθε εφτομαα τζιε μια ππουσκιαν αλλα κανενας εν βρισκει το θαρρος να ξεθυμανει τζιε περιπεζουμαστε οτι ειμαστε ακομα παρεες. προσπαθω να καμνω παρεα με τους κυπραιος του faculty μου, τζιε παει μια χαρα. τζιε με κατι αλλα παιθκια που το πτυχιο μου δεννουμαστε (Διεθνεις τουτοι) εννα επιδιωξω να φκουμε συντομα. εν γινεται να κλειω 5 μηνες δαπανω τζιε να μεν επηα κομα σε λετσικο εγγλεζικο κλαμπ.

ευτυχως που το χω τζιε το μπλογκ να ξεθυμανισκω δηλαδη. it really helps.

7 σχόλια:

  1. re trashy bouzoukia eshiei k stin kipro. pienne sekanena letsiko egleziko club me emetous k kani!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ένα θα πω. τι ωραία τα φοιτητικά τα χρόνια. ζηλεύκω τες έννοιες σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμαν εν σου φκαίνει με τους Κυπραίους, παραίτα τους τζιαι κάμε άλλες παρέες! Εν σημαίνει ότι πρέπει με μόνο Κυπραίους να κάμνεις παρέα επειδή είσαι εξωτερικό.
    Like στο σχόλιο της Μάνας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εν είπαμε ότι εννά ξεκόψεις που τούτους;;;;;

    (ναι μάμμμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσιει τζιαι σιηρόττερα.. π.χ. να εισαι Κύπρο τζιαι να γινουντε τουτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε εν κανει που εσιετε τζε πουζουκκια παραπονιουντε τζιολας? εν που εν ηρταν δαμε να δουν την γλυκα του να μεν εσιει ΤΙΠΟΤΕ!

    συγχαρητηρια για τες εξετασεις! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή