3 Ιαν 2013

2013 καλως μας μπηκες!

Θα μπορουσα πολλα ευκολα να γραψω ενα κατεβατο για την θεαματικη εισοδο του νεου χρονου με το ατυχημα του Περτικου για το οποιο θα του κρατω αχτι ωσπου να τον εβρω σε αγγλικα εδαφη ή για την χιονονιφαδα που της ηρταν ουλλα αναποδα τζιε πρεπει να βρει καπως την δυναμη τζιε να καμει μια νεα αρχη, στο εξωτερικο απο οτι φαινεται. Αλλα εν θα το καμω. Εν θα αναλυσω ουτε την ψυχολογια του Περτικου ουτε την συμπεριφορα του περιγυρου της χιονονιφαδας. Τουτα εν για τες συναξεις της παρεας στο στεκι με παγωμενo malvasia στα ποτηρια.

Εννα μιλησω για μουσικη. Ρε επρεπε να χω ενσωματωμενα ακουστικα μες στα αφτια μου ρε. Αφου να με βαλεις να ακουω μουσικη 24/7 εν θα σου πω οι γιατι παντα εννα βρω κατι να ταιρκαζει!
Εισηγουμε σας λοιπον το Our version of Events της Emeli Sande. Χαρηκα που εμαθα οτι εφκηκε το Νο1 σε πωλησεις αλπουμ στο Ηνωμενο Βασιλειο. Οντως ηταν η αποκαλυψη της χρονιας!
Το αλπουμ μπορετε να το ακουσετε δαμε τζιε αν θελετε να το κατεβασετε, εβρετε τα μονοι σας! Εγω εν το χω σε τιποτε να το βαλω να παιζει σαν καμνω το οτιδηποτε! Πριν τζιοιμηθω, που θκιαβαζω, που  ντυνουμε, που περπατω, που οδηγω κτλ κτλ.
Εσιει ενα indie ηχο, ταχα εννεν οτι τζιε οτι αλλα βαλλουν του τζιε στοιχεια να το καμουν πιο ποπ, να ακουεται στα ραδια, Εβρετε αν δεν τα ακουσετε καπου τζιε το Wonder τζιε το Beneath your Beautiful για να κλεισει η χρονια για την Emeli!
Αυτα σας ειχα για σημερα. Τιποτα σπουδαιο, τιποτα σημαντικο, ζω μοναχα εν λευκω.

ΥΓ: Επιασε πολλες πρωτιες το αλπουμ τζιε η τραγουδιστρια. Η μονη αρνητικη λιστα στην οποια ηταν δευτερη εν τζινη με τες παραπανω επιστροφες! Την πρωτια εισιε το 21 της Adele. Ποσο κλαμα να αντεξει ενας ανθρωπος!

ΥΓ2: Μουσικα μαργαριταρια συνηθως εν ο Πεζουνος που μου δειχνει. Εγω ειμαι τζινος που κουρτιζει ουλλη την παρεα να τραγουδα "Τωρα μου μιλαει" στο αυτοκινητο που ερκουμαστε που Scarabeo!! Αν του μαθαινω τζιε εγω τιποτε μεσα μεσα εν καλα. Οπως το Wildest moments της Jessie Ware που εμπηκε στo playlist με τα favourites

ΥΓ3: Το 2012 επισης ξεχωρισαμε το Ceremonials της Florence τζιε το Mylo Xyloto των Coldplay (all time favourite) -ναι ξερω το οτι εγινηκαν ριλιζντ το 2011 αλλα ακομα αγαπουμεν τα τζιε ακομα πουλουν σινγκλς αρα δικαιουμε-. ποσα ακομα σημεια στιξης θα χρησιμοποιησω ο αθεοφοβος; Επισης, Misty Eye by Aiden Grimshaw, overexposed my Maroon 5 (νταξει Γεωργια ακουσες τους λαιβ στην Πορτογαλια, εν μας κοφτει :p) και Some nights by Fun. Ι could go on forever αλλα σταματω δαμε. Να μεν ξιασω Παντελιδη, Gangnam Style, Call me maybe τζιε Somebody that I used to know!! Μουαχαχαχα

8 σχόλια:

  1. εβαλες ολα τα καλα μεσα στο ποστ σου... ο περικος εν οκ btw...εσιει πραματα που μου εγαμησαν παραπανω την ψυχολογια μου.. (εν το πιστεφκεις α? ουτε εγω. )

    τζιντον παντελιδη εκραξαν τον τα ευλοημενα...
    νοου κομεντ για το "τωρα μου μιλαει" και τα συναφη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα οι να μου απαξιας την στελλα γεωργιαδου α!

      Διαγραφή
  2. ωραίο το ποστ! ..τι φωνάρα η Sande..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχαχα .. νε ρε, έχω να πώ όμως ότι προτειμώ σε. Προτειμώ να σε ακούω να μας πορόνεις με άσχετα ποπ ελληνικά τραγούδια της δεκαετίας του 90! χαχαχαχα
    Ωραίο το τραγουδάκι που επόσταρες, κε το wildest moments εν εστάματισε να πέζει παστο itunes μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. cheers to that then.
      http://www.youtube.com/watch?v=wMW4BjZ8mrc

      εννεν τραγουδακι που εποσταρα, εν αλπουμ!

      Διαγραφή
  4. πριν δκεβασω για τον παντελιδη τζαι γκανγκμαν σταηλ τζαι ετσι, ημουν ετοιμη να γραψω: ΑΓΑΠΩ, (ναι ρε γαμω το αγαπω) τα ποστ σου. αλλα μετα ηρτε ο παντελιδης μποινγκ πας την κκελα μου την αγαποχτυπημενη τζαι λαλω, αρεσκουν μου τα ποστ σου, συνηθως.
    τεσπα. ωραιο ποστ, τελια τραγουδια ουλλα ως πριν τον παντελιδη. γραφεις ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα τρια τελευταια γλυκια μου χιονονιφαδα δεν τα ξεχωρισα, ξεχωρισαν. spot the difference

      Διαγραφή