13 Δεκ 2012

Commercial


Δετε τουντην διαφημιση. Πολλα ωραια. Θκιο θρυλοι του συγχρονου αθλητισμου, απλο σεναριο, με χιουμορ τζιε φανταζουμε περνα τζιε το μηνυμα που θελει. Οτι ταχα το προιον που διαφημιζεται εν καλυτερο που τους θκιο πρωταγωνιστες.
Σαν φιλελλην και 'ελλην' που ειμαι οτιδηποτε εσιει σχεση με Τουρκια κτλ, το απεχθανουμε, αφκουν λαμπουθκια κτλ. Λαθος μου μπορει, κρινετε με ελευθερα. Ισως οι λεγομενες αερογραμμες οντως να ειναι οι καλυττερες της περιοχης μας κτλ.

ΑΛΛΑ ΓΑΜΩ ΤΟ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΝΕΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ!!!!

Εν ανηκει στην Ευρωπη ουτε σαν κουλτουρα, σαν τροπος σκεψης, σαν πολιτικο συστημα, σαν κρατος, σαν φατσες, σαν θρησκεια κτλ κτλ κτλ.

Εννα μου πεις τωρα, ανηκουν οι Κυπραιοι ταχα;

Εν ξερω. ενυσταξα.

φειλ το ποστ, αν εχω ορεξη αυριο θα το καμω edit.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα :). Ωραία η διαφήμιση!

    Που επήα Βαρκελώνη είδα μια γιγαντοαφίσα [και εννοώ αφίσα που εκάλυφκε ολόκληρο κτίριο] με την ομάδα της Barcelona και φυσικά τον χορηγό της, Turkish Airlines!

    Εκείνη την ώρα ένιωσα ότι είμαστε κρίμα [οι κυπραίοι] αφού όταν οι Turkish Airlines είναι χορηγοί μιας από τις καλύτερες ομάδες ποδοσφαίρου του κόσμου, οι δικές μας αερογραμμές φυτοζωούν! [καθαρά επειδή έχουμε χάσει το μέτρο]

    Τούτο που λαλείς με τα λαμπούδκια που ανάφκουν, καταλαβαίνω το. Εμένα μπορεί να μεν ανάφκουν τα λαμπούδκια μου ακριβώς, αλλά πάντα θέλω να έχουμε κάτι καλύτερο να δείξουμε από αυτούς - να νιώσω ότι κάπου προηγούμαστε.. :P. [λίο φαίηλ τες παραπάνω φορές..].

    Οι Τούρκοι / Οθωμανοί δεν είναι ευρωπαϊκός λαός - συμφωνώ. Αν θέλεις να δεις από πού μας ήρταν, πιάσε τον χάρτη και ακολούθα τα -σταν :P. Το γεγονός όμως ότι τα δρομολόγια τους είναι στην ευρώπη, νομίζω εν αρκετό για να πούν "Europe's Best Airline". Άλλωστε προσπαθούν να μπουν και στην ΕΕ [που δεν θα μπουν].

    Οι Κύπριοι φυσικά και ανήκουν στην Ευρώπη και ως κουλτούρα και ως φάτσες. Νομίζω, εκτός από την Ελλάδα έχουμε πολλά κοινά με Ιταλούς και Πορτογάλλους.
    [το 'έλλην' γιατί το έβαλες σε εισαγωγικά; :P]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ήταν να γράψω έμνα εκατοmμύριο πράματα, και ήρτεν η γεωργία και εκάλυψε με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αρα κοπελλες να υποθεσω εκφραστηκαν οι σκεψεις μου παρολο που εγραφα σαντανωμενα κτλ;
    παλε καλα.
    αναγνωριζω οντως οι τουρκικες αερογραμμες εν πολλα δυνατες, φανταζουμε τζιε διεθνως. τωρα για τες δικες μας, τι να πει κανεις; ευτυχως υπαρχουν εναλλακτικες πλεον για παντου.
    νομιζω η ευρωπαικη ενωση για τζινους εν ενα φετιχ. εν νομιζω να εχουν κατι να κερδισουν, ειδικα ετσι οπως εγινε φετος.
    τους κυπραιους πολλες φορες δαμε στην αγγλια περνουν μας για ισπανους. εν επειστηκα ακομα ομως οτι ειμαστε ευρωπαιοι. ευρω-πεη μηπως;
    το ελλην εβαλα το σε εισαγωγικα γιατι εν ειμαι σιουρος αν εν σωστο γραμματικα/συντακτικα τζιαμε. εν ξερω καν αν υπαρχει ετσι η λεξη, εβαλα το απλως σαν συνεχεια του φιλελλην.

    the awkward moment when a comment is much longer than the real post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή