13 Νοε 2012

Επηα στο χωρκον τζιε ειδα τον ουρανο σφοντυλιν!

τι λες παιδακι μου; Πηγα καλε στο village και ειδα το Skyfall!
Την ταινια εννεν στο βιλλειτζ που την ειδα, απλα το ειδα στο τουιτερ που καλαμαρα προφανως και το αντιγραψα.

Αν τζιε εν πολλα που συμβαινουν τωρα γυρω μου, εν πολλες οι σκεψεις τζιε τα συναισθηματα μου προτιμω να μεν τα γραψω κομα τζιε προς το παρων το ποστ εν απλως movie review. Υποσχεθηκα το τζιε σε αντιθεση με πολλα ποστς που υποσχεθηκα τζιε δεν κρατησα, τουτη θα την κρατησω. Εκαμα αρκετη σκεψη περι της ταινιας τουτης μετα που την ειδα για να εκφερω σωστην αποψη!

Λοιπον, να την δειτε οπωσδηποτε! εν το συζητω! Εν εξαιρετικη ταινια. Ο Χαβιε Μπαρδεμ ειναι οχι μονο το κερασακι αλλα τζιε η σαντιγυ τζιε το sponge της τουρτας! Εν εξαιρετικος! Φυσικα εν εμφανες νομιζω οτι εμπνευστηκε/επηρεαστηκε /αντιγραψε τον Heath Ledger ως Joker στο Dark Knight αλλα αυτό το κρινει ο καθενας διαφορετικα!
Εσιει αρκετα τουιστς η ιστορια τζιε εμενα τουλαχιστον εκρατησεν με σε εγρηγορση. Εξαιρετικοι τζιε οι διαλογοι, εξυπνοι οπως αρμοζει στον Τζειμς. Αρεσεν μου γιατι απο οτι εκαταλαβα εν ταινια σταθμος στην ιστορια του Τζειμς Μποντ. Φερνουν στοιχεια που παλιες ταινιες, αλλασσουν καμποσα που τα κλασσικα δεδομενα του πρακτορα 007.
Η πρωταγωνιστρια, Berenice Marlohe αρεσεν μου παρα πολλα. Γυναικαρα! Μελαχρινη, μακρια μαλλια, με τες καμπυλες της, τζιε ενα προσωπο που εσιει μια ομορφκιαν, ωριμη, σεξυ, μεσογειακη. Νταξει, αυτα. Αλλα και η δικη μας δεν παει πισω! Η Τονια Σωτηροπουλου, η Ελληνιδα που επαρουσιαστηκε σαν το κοριτσι του Τζειμς Μποντ παιζει για ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ, δεν αρθρωνει λεξη, μονο πηδιεται. Εννεν spoiler νομιζω, απλα για να μεν πηεννετε με προσδοκιες επειδη οι δημοσιογραφοι εν Ελλαδι, οπως καμνουν συνηθως, υπερεβαλλαν τζιε εκαμαν το τοσο ΤΟΟΟΟΣΟ. Εν λαλω, ειναι κατορθωμα τζιε μπραβο. της. Εξεχωρισαν την που σιηλιαες κοπελλες αφου για τζιντον ρολο τζιε σιουρα ενναν μεγαλο συν στο σι-βι της.
Ο Daniel Ctaig αλλα τζιε η Judi Dench εν σταθερες αξιες. Εν ψαρωτικες οι ερμηνειες τους τζιε αρεσκουν μου παρα πολλα! Ακουστηκαν κατι αρλουμπες οτι εκαμαν τον Τζειμς Μποντ λλιο μετροσεξουαλ κτλ, πελλαρες σιορ! Ναι εν εσιει το macho του Sean Connery αλλα μια χαρα!

Πρεπει να σας πω οτι εν ειδα ομως τζιε παρα πολλες ταινιες του 007 για να εκφερω αποψη με υποσταση κτλ. Η ταινια ηταν εξαιρετικη αλλα δεδομενων των προσδοκιων, του σουσουρου που εγινε καταλαβαινω γιατι αναστατωθηκαν οι πιστοι φανς του ειδους. Δηλαδη μια αντιστοιχη ταινια μπορει να δημιουργηθει εκτος του κονσεπτ του 007. Οπως το Taken ας πουμε. Φανταστικοτατη ταινια που εσιει απλα εν εξαιρετικο ηθοποιο, μια τυπικη ιστορια τζιε προφανως αριστο σκηνοθετη τζιε ατακαδορο επιμελητη διαλογων!
Btw το merchandise της ταινιας εν υπαρχει! Εν μιλω για τες διαφημισεις. Εφκαλαν κολωνια, κινητο, λαπτοπ, τηλεοραση που ταχα εν του Τζειμς Μποντ!.

Anw, εξικοκκαλισα την ταινια νομιζω. Ενα τελευταιο. Οι σκηνες δρασης τζιε η ευρυματικοτητα των αρμοδιων εν υπαρχουν! Εππεσεν η μασελα μου καποιες φασεις!

Ιστορικο ντοκουμεντο που συνελαβα με ρισκο μεγαλο! Εν αστειευκουντε δαμεσα με τουντα πραματα!


It's up to you now. Θελεε δειτε την, θελετε οι, θελετε πειτε μου τα σχολια σας, θελετε οι.

update: εξιασα να βαλω το τραγουδι!! παρα πολλα ωραιο τζιε νομιζω εν καθολικη τουτη η αποψη! τζιε οι τιτλοι εναρξης με τα γραφικα εν μπονους της ταινιας κατ'εμε. (ευτυχως ειχαμε το τσιανς να ακουσουμε το τραγουδι ουλλο στην αρκη γιατι ως τες 1 και που τελιωσε η ταινια ειμασταν ολιγον ζζζζζ)

update 2: μα κανενας εν με θκιαβαζει σιορ;;; ειδα οτι εσιει 50 βιους το ποστ που εψες αλλα ουτε ενα σχολιο καλε; μονος μου μιλω;

4 σχόλια:

  1. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝ ΣΕ ΘΚΙΑΒΑΖΕΙ! ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ,. ΟΥΛΟΙ σχεδον ΕΠΕΘΑΝΑΜΕ. ΕΝ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΡΩΠΟΤΗΤΑ

    ΥΓ Νε, το ‘σχεδον’ έβαλα το μετά που ετέλιωσα το κόμεντ επειδή ήταν ηλίθιο.
    Υ.Γ2 Το πρώτο ΥΓ έν έσασε το κόμεντ. Το κόμεντ εξακολουθεί να είναι ηλίθιο. ΜΠΑΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν πολλά καλή η ταινία που τες πιο καλές τους είδους. Ο javier bardem εξαιρετικά καλός αλλά εν ήβρα καμμιά ομοιότητα με τον heath ledger..ούτε μια στιγμή εν ήβρα similarities σε αυτούς τους 2.
    Η Marlohe εμένα εν μου άρεσε πολλά..she was ok αλλά εν άφησε το στίγμα της. Η Σωτηροπούλου έκαμε audition για τον ρόλο της Marlohe αλλά εν τον έπιασε. Στα credits αναφέρεται ως 'bond's lover' δεν φαίνεται καθαρά στην εικόνα που έβαλες..
    Στην Ελλάδα εν ξέρω τι είπαν in general, ο Κουτσογιαννόπουλος που την είχαν καλεσμένη στην Μενεγάκη είπεν οτι έχει πολλά μικρό appearance και είπεν και η ίδια οτι εκόψαν καμπόσο που την σκηνή της για να είναι appropriate για το κοινό κάτω των 18.

    Το Taken το πρώτο οκ αν και υπερβολικό it was ok αλλά το 2 εν λίο parody του πρώτου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θκιαβαζουμεν σε ρε. Απλά εν σχολιάζουμε:)


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σε ευχαριστω Ρανια που σχολιαζεις το κυριως θεμα του ποστ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή