17 Νοε 2012

Εν απλα μαθηματικα



Παρακαλω δετε το βιντεο, εν 6 λεπτα αλλα τουλαχιστον τα πρωτα 4 αξιζουν. Ξερω οτι οι παραπανω που με θκιαβαζουν εν στο 25-35 τζιε ξερουν τα τουτα που λεγονται αλλα αλλο να τα ακους ετσι στεγνα, ξερα. Θλιβουμε πραγματικα.

Οντως επαρακαλουθουν στην αρκη τι εγινετουν με την κριση τζιε στην Ελλαδα αλλα τελευταια εμπηκαν τοσοι καινουριοι οικονομικοι οροι που εχασα. Αλλα τα δεδομενα εν τζινα τα συγκεκριμενα τζιε ετσι εχουν τα πραματα. Φαυλος κυκλος. Εντα ονειρα να καμεις; Τι ελπιδα να εσιεις για το μελλον; Ποιο μελλον οταν δεν ξερεις πως θα φκαλεις την εφτομαδα; Εν απελπιστικο.

Εν σκαμπαζω τοσο καλα για να πω αλλα επειδη η κατρακυλα στον κατηφορο εν επωδυνη τζιε ατελιωτη νομιζω χρειαζεται ενα μπαμ, ενα ξεσπασμα. Εν η εξοδος που το ευρω, εν η οριστικη χρεοκοπια, εν η σταση πληρωμων, εν ξερω. Τζιε αν γινει κατι που τουντα τρια να υποθεσω οτι η Κυπρος θα κατρατζιηλυσει παρομοιως. Γιατι εν δεδομενο πλεον οτι εμπηκαμε στην κουρσα.

Ο προεδρος μας αρνεται να υπογραψει τους ορους της Τροικας. Μπορει ναν καλα που καμνει, εν κατεχω ξαναλαλω. Τζιε η Ελλαδα που υπογραφει το ενα μνημονιο μετα το αλλο τι καμνει; Απλως βαλλει το αγγουρι πιο βαθκια! Λαλω τζιε ξαναλαλω οτι εν κατεχω αλλα το σιειροττερο ποιο ειναι; Οτι αμφιβαλλω αν κατεχουν τζινοι που πρεπει να κατεχουν! Για προεδρο εχουμε εναν ανθρωπο αξεστο, εγωισταρο που εν για αυτο που πιστεφκω που εν υπογραφει. Για το εγω του. Για να φανει οτι εν υπογραψε, εννα τελιωσει την θητεια του με το κεφαλι ψηλα (ταχα) τζιε την παλλουτζια θα την φαει ο επομενος προεδρος που φανταζουμε θα υπογραψει τζιε τζιαμε να δεις γλεντια!

Γεια σας και καλη συνεχεια

5 σχόλια:

  1. Νε είδα το. Εντζε λαλει τίποτε παράξενο ο τύπος δαμε. Τίποτε κενουργιο. Αλλα λαλει το :Ρ τζε λαλει το τζε ωραία. Τεσπα. Ελπίζω να μεν ερτει τζε η Κύπρος σε ετσι κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτή η γενιά, η δική μας, είναι πολύ άτυχη..
    στην Ελλάδα η κατάσταση είναι τραγική..διάβαζα σε άλλο blog για την κοπέλα που πήγε στο supermarket και είχε μόνο 40 ευρώ για όλα τα ψώνια και δεν μπορούσε να πάρει 3 μπριζόλες για να φάνε αυτή και ο άντρας της και το παιδί της..
    πως θα σταθεί στα πόδια της αυτή η γενιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/12 17:40

    ο πρύτανης του πανεπιστημίου Κύπρου, Ο Αθρωπος, είδεν τα βιογραφικά τζείνων της Τροικας, τζιαι είπεν ότι εν διάνοιες. με λίγα λόγια: εκάτσαμεν πάνω. θα μας κάμουν ότι θέλουν. κανένας τους εν καταλάβει. έχουμε νομπελίστα οικονομικών τζιαι εδώκαμεν τον της Χυλής. ένεν αρκετά καλός για εμάς. εκατάλαβες; βασικά, κατίσχη μας. είμαστεν κρίμα. τζιαι εμείς τζιαι οι καλαμαράες :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι κάμνουν σωστά πράγματα για τους λάθος λόγους, άλλοι λανθασμένα πράγματα με καλές προθέσεις...

    Έννεν εύκολο να πεις ξεκάθαρα αν η υπογραφή μνημονίου εν κάτι καλό ή κακό - επειδή εξαρτάται που το ίδιο το μνημόνιο, που δεν το γνωρίζουμε ακόμα.

    Αν δεν υπάρχει χώρος για ανάπτυξη(έστω επιβίωση) όμως, τότε καλύτερα να μην υπογραφεί μνημόνιο, επειδή το πρώτο μνημόνιο θα ανοίξει το δρόμο για το δεύτερο κοκ.

    Προσωπικά δεν θέλω να υπογραφεί μνημόνιο - δεν θέλω να πάρουμε δάνειο. Θέλω να δούμε από μόνοι μας πώς μπορούμε να το λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Πιστεύω ότι οι λύσεις θα ήταν πιο εμφανείς εάν απλά ο καθένας μας έθελε να δώσει για να βοηθήσει, και όχι να κανονίζει πρώτα την πάντα του και μετά να δει την μεγάλη εικόνα. Σκέφτου μόνο πόσα λεφτά θα εγλύτωνε το κράτος, εάν οι βουλευτές και οι υπουργοί δεν πληρώνονταν για 3 μήνες.. Λύσεις υπάρχουν, απλά ο καθένας βλέπει αυτά που τον συμφέρουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα εχω να σας πω. time will show

    ΑπάντησηΔιαγραφή