15 Οκτ 2012

Weekend's highlights

Γεια σας. Τοπικη ωρα: Κυριακη 14/10/12 23:41.
Δευτέρα 15/10/12 01:41
Λογικα κοιμαστε ουλλοι (εκτος οι τακτικοι αναγνωστες εκ Αμερικης που μπορει ναν δουλεια ή σπιτι να πακεταρισκουν κχμ κχμ και οι φιλοι φοιτητες εν Αγγλια που ξαγρυπνουν κανοντας οτιδηποτε, χα; χα;)

Παρασκευή: Εξαντλητικη μέρα στο πανεπιστημιο αφου εκαμα 3 φορες την διαδρομη σπιτι-πανεπιστημιο και πισω γιατι εκτος απο χαλια προγραμμα ειμαι και αφηρημενος τζιε ξιαννω τα βιβλια σπιτι. Ο συγκατοικος Α φεφκει για Nottingham για το σκ (αλλο και παλι τουτο), ο συγκατοικος Δ εφυε που τα χτες για το διαμερισμα της φιλης του τζιε εννα ρτει Κυριακη νυχτα τζιε εμεινα με τον συγκατοικο Γ απο τον οποιο κρατω αποστασεις μετα που ξεσκεπαστηκαν καποιες δολοπλοκιες/ψεματα. Και μολις κλεισαμε μηνα συγκατοικησης.
Καμνω τα βασικα στο δωματιο μου (surfing, συγυρισμα κτλ) και την κανω για διαμερισμα φιλων. Συζητηση τηλεοραση, φαγητο, good times. Ιδεα για σινεμα. Why not? Γρηγορη ερευνα για τι παιζει και τροχαδι να προλαβουμε την παρασταση που αρχιζει σε 15 λεπτα.
Μαλιστα! Τουτο εν σινεμα! Καμια 15αρκα αιθουσες, ανετα καθισματα, με χωρο αναμεσα στες σειρες για να απλωθουν τα ποθκια, 3D γυαλια που σου μεινισκουν και μονο 6λιρες! Ειδαμε το hotel transylvania να σας πληροφορησω. Αρκετα καλο.
http://www.youtube.com/watch?v=q4RK3jY7AVk το τρειλερ.
http://www.youtube.com/watch?v=2GhI8uQwTsc και η τελευταια σκηνη που χορευαμε και τραγουδουσαμε ωσπου να παμε σπιτι.

Σαββατο. Πρωινη βολτα στην πολη (για μας πρωινη, για τον υπολοιπο κοσμο απογευματινη! ε μα!!) Σπιτι για λιγο διαβασμα, πισω με τους φιλους για να δουμε το xfactor uk live show και να θαυμασουμε την ντιβα
http://www.youtube.com/watch?v=bJQgJKKEcRE.
Μπανακι και βραδινη εξοδος σε τυπικο μπαρακι Χωρις αλλους κυπραιους, φτηνα σχετικα ποτα, μετρια μουσικη. Καλα ητανε μωρε. Στην εξοδο εισιε hurricane simulator για 2 λιρες. (to-do list). Ηβραμε ενα ωραιο γκραφιτι με τον τιτλο Manchester, εφκαλαμε φωτογραφιες, εφααμε hotdog του δρομου, στην ουρα εμιλησαμε με εναν Ιταλο που δουλευει στην πολη σαν μεταφραστης (μιλα Αγγλικα, Γαλλικα, Ιταλια, Ισπανικα, Πορτογαλικα και Αραβικα, beat that!) Ακουεις χιονονιφαδα;;; Ιταλο!

Κυριακη. Διαβασμα. Εθελα το μεσημερι να καμω μια σαλατα υπερπαραγωγη. And i did. Χορτα, τυρι, κρουτονια δικης μου παραγωγης, αυγο, πατατα, dressing δικης μου παραγωγης (that i nailed!), πιπεριες. Εν εθελα κρεατικο. Εκαμα την, εστολισα την, εμεινε το αλατοπιπερο για τα οποια εγορασαμε μυλουθκια. Παω να βαλω το πιπερι, ανοιει το μυλουι, πεφτει το μισο κουτι μες στη σαλατα που εγεμωσε με κοκκους πιπεριου. Οι αλεσμενους, μαππουες! Καταστροφη. Εν θα επετασσα την σαλατα μου ομως. Εκατσα τζιε εφαα την. Ηταν σαννα τζιε ετρωα καρπουζι τζιε εφτυνα κοκκονες! Εμασησα λλιο πιπερι τζιε εγεμωσαν τα μαθκια μου αλλα εν την επεταξα τζιε εφαα την!
Ωρα για βολτα στην πολη και παλι. Μολις εκατσαμε στα Starbucks (17:55) ανακοινωσαν μας οτι θα εκλειαν. Damn! Εκλειαν τα φωτα, εσηκωνναν τον κοσμο. Επιασαμεν τα to go τζιε επερπατησαμε τζιαμε γυρω. Πισω σπιτι, some more reading τζιε ξανα xfactor για το results show. Αδικια. Παλε εβαλαν το entertainment πανω που την ποιοτητα. Anw.

Highlights: ειδα θκιο φορες σημερα, 2 σιυλλους να καρτερουν τους μαστρους τους να τελιωσουν που το ψουμνισμα εξω που 2 supermarkets υπομονετικα. How european is that?
Μεινισκω σε μια γειτονια παντελως φοιτητικη. Αλλα εσιει ενα high class εστιατοριο δαμε κοντα τζιε καθε νυχτα θωρουμε lamborghini, porsche, audi, bmw να καμνουν παρελαση. not bad.
Καποιος αθκιασερος ονοματι Felix επηδησε που 34000 μετρα. Εν που τζινα τα πραματα που σου πεφτει η σαγονα στο πατωμα, ποθαυμαζεις τα κατορθωματα της ανθρωποτητας, νιωθεις οτι εν στιγμη που ννα μεινει στην ιστορια τζιε νευριαζεις που ως ειδος οι ανθρωποι εχουμε τοσες δυνατοτητες τζιε χαραμιζουμεν τες.
Ερκεται η Χιονονιφαδα Αγγλια. ΓΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ! Επιτελους εννα την δω μετα που 3μιση μηνες! Τζιε εννα δω τζιε πολλους αλλους τουντο σκ που επεθυμησα. :) Τζιε συγχαρητηρια κοριτσαρα μου που περασες στην σχολη. Told ya i have faith in you!
Στην Ελλαδα εκαμαν καφκα εξω που ενα θεατρο επειδη η παρασταση επροσεβαλε τα θεια. Επειδη εν ουλλα οκ εφταιξεν η παρασταση! Ετσι ειναι παντα ομως. Πρωτα φιμωνεται η τεχνη για να ακολουθησουν αλλα. Εν ερκουνται καλες μερες για την Ελλαδα, να μου το θυμηθειτε.


Απολογουμε για το μεγαλο ποστ. Αν το θκιαβασετε με τες καπηρες να υποθεσω εφαετε τες, εχωνεψετε τες τζιε αρκησετε για την δουλεια/σχολειο/μαθημα;
Σχολιαστε οτι θελετε απο τα πιο πανω ή και τιποτε.
Εν ξερω γιατι εκαλαμαριζα καποιες φασεις. Πολλυς χρονος στο τουιτα νομιζω.
Δετε τα βιντεακια.

Till next time. Peace


9 σχόλια:

  1. Καμνω διαλλειμα μεταξυ συνάματος ρουχων για το charity τζαι τριψιμο γκαζιου! What a lovely Sunday evening!

    Anyway ενιξερω αν ο τυπας εν για ποθαυμάσματα...νομιζω εν για την Αθαλάσσα ή για το Δαφνή (επιλέγεις τοποθεσία αναλογα αν περνάς φαση καλαμαρίσματος ή οχι).

    Μια χαρα περνάς τζαι γυριζεις τζαι κατα τα αλλα εμουρμουρας για το θκιεβασμα...εν να εβρεις μπαλανς, γουρι νοτ.

    Σορρυ που μου εφκήκε πασανάκατω το κομμεντ αλλα επηρεαστηκα που το ποστ σου.

    Πάω να τριψω το γκαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα :) "Εν ερκουνται καλες μερες για την Ελλαδα, να μου το θυμηθειτε." Οι προβλέψεις κατόπιν εορτής δεν πιάνουνται. Εγώ παρόλο που είμαι άθρησκη δεν μπορώ να πάρω θέση υπέρ των καλλιτεχνών σε αυτές τις περιπτώσεις. Για κάποιο λόγο τους βρίσκω λίο σπαστικούς και τρολς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εν μιλω για την οικονομικη κατασταση. φοουμαι να μεν ερτει η μερα που να φοαται ο κοσμος να φκει εξω ποσσο του γιατι μπορει να τον δερει ο οποιοσδηποτε επειδη εχτες που ηταν στο καφε εκφραστηκε ετσι τζιε ακουσεν τον ο αλλος που το πισω τραπεζακι ας πουμε

      Διαγραφή
  3. -τουντο κακο ουλο για να δεις το hotel transylvania??? :p
    -καλα ρε πονιστητζι της μπακκιρας εκατσες τζε εφαες την σαλατα με ενα ποτσιν πιπερι? ιουυυυυυ!
    -εννα με δεις τζε εμενα το σαββατο! μουαχαχαχαχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. nom nom η σαλατα ακουετε τελια. θελω να μου καμεις τζαι μενα σε παρακαλω, εχει πολλη τζαιρο να φαω φρεσα λαχανικα αφου δαμε ενα αγγουρακι εν 70 σεντ! 1 αγγουρακι!

    πεθυμησα τζαι σινεμα δακατω ουλλες οι ταινιες εν μεταφρασμενες στα ιταλικα, τζαι εν πισω, κομα διχνουν τον μπατμαν ηνταμπου τον λαλουν που στα ιταλικα ειναι το ποετικο il cavaliero oscuro! φενεται τελιο το πσκ σου μια χαρα περνας ονειροπολη, τζαι μια χαρα εννα εισαι να μεν αγχωνεσαι. τζαι σιερουμε που γνωρισες ιταλο που ξερει τοσες γλωσσες μπραβο του! δακατω οι ιταλοι περιοριζουνται στα ιταλικα τζαι στες απρεπες χειρονομιες.

    νιωθω προνομηουχα που ειμαι στο ποστ σου και ευχαριστω νιωθω ωραια:)
    σι γιου σουν! ζητωωωωω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. … πάλε είμαι στην τουαλέτα ενώ χορκοηρίζω μέστην μπλογκόσφερα..
    Νομίζω κάμνειμε insire το σσέσιμο :Ρ
    Τέσπα.. Μετα που τούτα ούλα σε ερωτώ καλέ μου Ντρήμερ… ΕΝ ΦΟΙΤΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΞΑ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βασικα στην τουαλετα εσιεις χρονο διαθεσιμο προφανως. φτανει να μεν καμνουμε skype calls. α, τζιε εν θα ξαναπιασω το μακ σου.
      φοιτητης ειμαι τες καθημερινες. τα σκ φκαινω να ξεσκασω τζιε μετανιωνω το την δευτερα φυσικα

      Διαγραφή