10 Αυγ 2012

Αθλητικο update

Ετοιμαστειτε για ενημερωτικο αθλητικο ρεπορταζ...
Και τωρα που αποχωρησαν οσοι αδιαφορουν συνεχιζουμε.

Ποδοσφαιρο.
Η ΑΕΛ επερασε αυτο το εμποδιο και παιζει για πλει-οφ ομιλους. Ξαναφαινεται οτι η αναδιοργανωση των ευρωπαικων πρωταθληματων ευνοησε τις εκαστοτε πρωταθλητριες Κυπρου. Ακομα ενα εμποδιο τζιε εν ομιλους... ΤΖΙΕ Η ΑΕΛ!! Μετά την Ανορθωση και το ΑΠΟΕΛ. Αλλα, κακα τα ψεματα, το εμποδιο που ηβρε τωρα μπροστα της η Αελ εν νακκο πολλα παλλουτζι. Δυσκολα θα τα καταφερει αλλα ελπιζουμε. Η Αντερλεχτ Βελγιου σιουρα εννεν ανικητη.
(Φυσικα) επροχωρησε τζιε ο ΑΠΟΕΛ και παραμενει τυπικος στις ευρωπαικες του υποχρεωσεις. Τυχερος στην κληρωση για να παιξει τους ομιλους του Γιουροπα Λιγκ αφου εκληρωθηκε με την Νεφτσι Μπακου του Αζερμπαιτζαν. Κι εγω που νομιζα οτι το Αζερμπαιτζαν μονο καθε Μαη το συναντω..
Χομονοια... Σορρυ αλλα αγαπω να περιπεζω τα ομονοιατικα παθηματα στην Ευρωπη. Μετα το Red Bull στους ευρωπαικους τους εφιαλτες να προσθεσουμε και το Red Star!! Εν τους καθεται το χρωμα ρε παιδι μου!! Οι ρε, η αληθκια εν κριμα που εφκηκαν στα πεναλτυ που την στιγμη που εμπορουσαν να περασουν. Αλλα τζιε τζινος ο πορταρης τους επεφτε παντα που την ιδια παντα!!! Anw, και φετος απο τον καναπε. Σορρυ φορ παρτυ ροκκινγκ!
Τζιε οι Ανορθωσιατες συνεχιζουν να ρεζιλεφκουνται. Μα εν μαλακες ολαν;;;!! Ποσο αχρηστοι! Οκ, εχαννετε 3-0 τζιε εφαετε τζιε κοτζινη δικαια ή αδικα. Παιξετε πελλον, ρεζιλευτειτε, μεινετε εκτος Ευρωπης τζιε θωρουμε. Τωρα, θα στοιχισετε στην Ανορθωση σιηλιαες τζιε σιηλιαες, αρκετα σιουρος τζιε ο αποκλεισμος που ευρωπαικες διοργανωσεις επιδεινωνοντας τζιαλλο τα οικονομικα της μοναδας. Ποτε εννα δειτε ασπρη μερα;; Η Ανορθωση εβρωμισε που την διοικηση ως τους ροκολους οπαδους. (γιατι εσιει τζιε μια τεραστια ομαδα οπαδων που αγαπουν την ομαδα παρα πολλα). Μονο οταν φτασει στον πατο θα ξαναεβρει την παλια της δοξα, γιατι εν θα εσιει τζιαι πιο κατω. Ελπιζω για το καλο τους τζιε το κυπριακο ποδοσφαιρο να ειναι κοντα ο πατος.

Ολυμπιακοι Αγωνες:
Η Χρυσταλλενη Τρικωμιτη αγωνιζετουν εχτες προχτες στην Ρυθμικη για προκριματικα στον τελικο. Εν τα καταφερε δυστυχως. Κανενας εν εισιε απαιτησεις, εν μιτσια ακομη, εν η πρωτη της Ολυμπιαδα ετιμησεν μας μονο με την παρουσια της. Αλλα η αληθκια εν οτι αδικηθηκε. Εν κλαιουμε αλλα οι βαθμολογιες της ηταν χαμηλες τζιε αδικες. Αθλητριες που αλλες χωρες (Ρωσσια, Βουλγαρια) ευνοουνταν λογω προκαταληψης θεωρω επειδη τζινες οι χωρες εχουν παραδοση στο αθλημα. Εκαμεν ενσταση η Χρυσταλλενη, εγινε δεκτη τζιε ανεβηκε ελαχιστο. Χμ. Συγχαρητηρια Χρυσταλλενη, μας εκανες περηφανους. Προσδοκουμε σε μεγαλυτερες σου επιτυχιες!
Τι αλλο.. Ο Γιουσειν Μπολτ συνεχιζει να κλεβει εντυπωσεις, εν απιστευτος ο ανθρωπος (ανθρωπος; ποιος ξερει). Τρεχει, κανει και σοου.

Σημ: το ποστ εγραφτηκε εχτες τζιε εν το δημοσιευσα για να το σασω, να βαλω καμιαν εικονα αλλο καμια ειδηση αλλα επειδη εβαρεθηκα σημερα τζιε εν ξερω ποτε θα εβρω ορεξη να το σασω, παρτε το πριν παλιυνει τζιε θελει πεταξιμο

1 σχόλιο: