15 Αυγ 2012

Swedish house mafia

Ω ρε τι ποστ υπερπαραγωγη ετοιμασεν για σας ο dreamer. Τζιοιμαστε τζιε η τυχη σας δουλεφκει γαμωτο! Τζιε αν δεν τζιοιμαστε ειμαι σιουρος αραζετε σε καμια παραλια στις ανατολικες ακτες του νησιου! Μισησμενοι!!
Αλλα το ποστ εν εσιει καμια σχεση με μουσικη, ουτε καν τους συγκεκριμενους dj που μας χαριζουν ωρες τρελου χορου με την ταγκα-τουγκου μουσικη τους! It's about IKEA. That swedish firm must be into mafia with all that stuff so cheap for our houses! Οκ εσκεφτηκα τουντο word - play, thought it was good but now its stupid. But dont leave the post already!
Λοιπον, επηαμε ΙΚΕΑ γιατι ειχα ενα κουπονι 50ευρω. Να πω οτι το δωματιο μου στην βαση του εν το ιδιο που ειχα που το δημοτικο τζιε αλλασσω το μονος μου σιγα σιγα με μικρα πραματα γιατι εν τζιε μπορω να γορασω κρεβαθκια τζιε γραφεια κτλ. Βασικος χορηγος του transformation εν το ΙΚΕΑ. Επιασα ηδη το ραφι τουτο που αν τζιε εκθετουν το οριζοντια με τα πραματα να "γερνουν" στες πλευρες εγω εβαλα το ετσι, τζιε τουντον πινακα στον οποιο κρατω το everyday task list μου ή καμνω brainstorming.


 Ηταν η σειρα τουντου απαισιου αμπαζιουρ να φυει. Ταχα εν παλιατσος αλλα στο διαστροφικο μου μυαλο σιουρα εννεν παλιατσος (μονο εγω θωρω την λαμπα για αντρικο μοριο;). Πλεον θα διατεθει για πουλημα αν ενδιαφερεται καποιος. (Ξερω το, εχω το να προωθω προιοντα!)


Και το κομοδινο μου τωρα δειχνει καπως ετσι. Ενα φωτιστικο χαρακτηριστικο του ΙΚΕΑ τζιε οι φωτογραφοθηκες που βασικα ηταν μερος της μπομπονιερας σε κατι παλια συγγενικα βαφτισια. Εβαλα μπλε χαρτονακια (αντι της φωτογραφιας του μωρου που ειχαν για να συνδιαζονται με το δωματιο) τζιε θα βρω κατι να γραψω μεσα. Η ιδεα μου ως τωρα ειναι να κοψω γραμματα που περιοδικα τζιε να γραψω φρασεις, στιχους αν τα καταφερω. Αλλες ιδεες δεκτες. Η θηκη για τα χαρτομαντηλα εγορασα την προσωπικα στην εκτη δημοτικου σε παζαρακι της Unicef. Ειχα γουστο παντα :p. Το κομοδινο εν στην γραμμη των 90s που εσιει το δωματιο που ελεαμε. Το πατακι που καθεται το φωτιστικο πανω εν που το ΙΚΕΑ, ηταν μαζι με τες κορνιζες.
Αγορα του χρονου ομως ηταν το ακολουθο vintage πλαισιο!! (Λοεται vintage εννε;) Ειμαι πολλα ενθουσιασμενος! Εξεπληξα τους παντες στην οικογενεια με την επιλογη μου! Θα το κρεμασω στο δωματιο (επιτηδες στη φωτογραφια φαινεται ο τοιχος τζιε η κουρτινα). Σκεφτουμε ομως τες λεπτομερειες. Το πιο σιγουρο ειναι οτι θα το βαψω γιατι μαυρο εν κολλα τζιε μαλλον θα βαλω κανενα υφασμα με μοτιβο μεσα. Μπορει να μπει τζιε καποιο ποστερ με πολλα λιτο σχεδιο, φωτογραφια απορριπτεται. Υπαρχει τζιε η ιδεα να μπει μια μαυρη φιγουρα προσωπου προφιλ, ή κατι ετσι. Anw, ψηφιστε τζιε για τουτο.

Να ζησουν οι εορταζοντες!


3 σχόλια:

  1. Αρεσε μου παρά πολυ έτσι όπως έβαλες το ραφακι. Είμαι στη διαδικασία αναδιαμορφωσης των δωματίων των κορων και ομολογώ ότι το ραφακι το είδα και δεν το σκέφτηκα όπως το έβαλες.

    Για το βινταζ πλαίσιο θα σύστηνα ένα πολυ αφηρημενομοντερνο πόστερ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κολονουδα μου τα σχολια σου ερκουνται μου παντα σαν suspicious btw

      Διαγραφή
  2. wow με εντυπωσιασες καλε μου dreamer. το λοιπον, αρεσκει μου τζαι μενα πολλα το ραφακι, τζαι τζινο πραμα με τα τασκς, εν πολλα πολλα βοηθιτικο, θελω τζαι εγω. για το μαυρο το πλαισιο, συμφωνω να το βαψεις, ειτε το ιδιο χρωμα με την κουρτινα, ειτε κατι που εννα καμνει αντιθεση, σκουρο μοβ ή κιτρινο; εν ξερω ακριβως το χρωμα αλλα ναι βαψε το. αρεσκει μου η ιδεα του αφηρομενομοντερνο ποστερ (ωσπου να καταφερω να το γραψω εφκικε η πιστη μου χεχε) ή γιατι οι ρε φοτωγραφιες αλλα οι ανθρωπων συγκεκριμενα, αλλα τουτες τωρα με ινσταγκραμ πως ονομαζεται. διαφορα μεγεθη, αλλες μικρες αλλες μεγαλες, τζαι στο μπαγκραουντ να εχεις ενα πλαισιο σκουρο, μαυρο ισως. i dunno

    ΑπάντησηΔιαγραφή