24 Ιουν 2012

Mad video music awards 2012: Young Greece. The ultimate post

Ετοιμαστειτε για ενα μεγαλο ποστ. Ειπαμε, ετσι events εν η αδυναμεια μου για αυτο υπαρχουν τζιε τα ποστς για τα billboard awards τζιαι τα mtv στα ντραφτς αν τζιε νομιζω τζιαμε θα μεινουν.
Τελοσπαντων. Η ενατη απονομη οπως τα τελευταια 2 χρονια εγινε στο θεατρο taekwondo (οι αθλητικες εγκαταστασεις που εξεμειναν που τους Ολυμπιακους σπανιως χρησιμοποιουνται για τζινο που φτιαχτηκαν αλλα εν αλλο πονεμενο θεμα τζιαι τουτο). Κεντρικος παρουσιαστης οπως παντα ο συμπαθεστατος Θεμης μαζι με την Μαιρη Συνατσακη για την οποια το μπλογκ εχει ξαναεκφρασει την αγαπη και τον θαυμασμο του.






Ξεκινουμε με demy και fade που ειπεν το soldier με το χιλιαδες καλοκαιρια. Τουτη η demy ρε παιδι μου ενας αγγελος! Οπως την κουκλα την ψευτικη με ομορφη φωνη τζιαι τα τραουθκια της ως τωρα ενα τζιαι ενα! Σημειωστε τις ενδυματολογικες της επιλογες. Ποτε προστυχες και "μικρες" σε εκταση με εναν αερα vintage/retro (εν τζιαι καταλαβω πουτουτα). Εν το στυλ της κοπελας που θελεις να τα φτιαξεις μαζι της τζιε οι να παεις μαζι της απλα. (η ευστοχη αυτη δηλωση εγινε απο το pkool.gr)

Πρωτο βραβειο της βραδιας βιντεοκλιπ ποπ. Ελενη Φουρειρα. Χμ, εν το καρτερουν γιατι επαιζε με τα μεγαθηρια. Πως εγινηκεν ετσι ομως; Οι κουκλα μου. Οι αλλαγες που εκαμεν μετα τες Mystique εν μου αρεσκουν καθολου. Μαυρομαλλα σιορ; Ουτε το ρουχο εν ωραιο. Αζουλεψετε της αντζελινας που εφκαλεν στην φορα το ενα ποδι τζιαι φκαλετε τα εσεις ουλλα; Α τζιε γενικα on stage πολλα bimbo αντιδρασεις τζιε κουβεντες. Χμ

Συνεργασια - εκπληξη φετος με τους onirama να τραγουδουν με την Ηβαρα "δεν υπαρχεις".

Μετα εφκηκαν οι muppes στη σκηνη για το mad radio track of the year βραβειο. Παπαριζου baby its over. Λογικο γιατι οντως επαιχτηκε πολλα τζιε εφκηκε πιο νωρις που τα υπολοιπα αρα λογικα εσιει τα πιο πολλα olays. Η Παπαριζου εννεν τοσο ωραια πιον. Εν με κοφτει αν εν ρατσιστικο αλλα κατι πρεπει να καμει. Α, τζιε εσυρε τζιε την σποντα της στον Πρωην οτι τραγουδα τραγουδια για τη ζωη της μετα την δηλωση του οτι θελει να τον καταστρεψει. Ντεκατανς.

Στη σκηνη τωρα αλλα μια συνεργασια, η Ελευθεριου με τον lucky man project που τωρα ειναι οντως lucky με ετσι χορογραφια. Το τραγουδι λλια πραματα.


Και παμε για το βραβειο πρωτοεμαφανιζομενου. (τι εννοεις η Ταμτα δεν ειναι υποψηφια; Χιχι). Και νικητρια η demy mou που ξεκινα ιδανικα την νυχτα (6 υποψηφιοτητες η μικρη).
Το μοτιβο τραγουδι-βραβειο συνεχιζεται με τους house twins, slick beats και την σαγια αλα tina turner που ερμηνευουν την τελευταια τους συνεργασια ελπιζοντας να γινει summer hit. Δεν το χω.

Hip-hop urban βραβειο τωρα και φυσικα το βραβειο στο "ζωγραφισε μου τα αστερια" που μας επηρεν τα γκια φετος. Και οχι αδικα! Well done!

Δημος αναστασιαδης και "τωρα" το επομενο act μαζι με τους koza mostra. Αρεσκει μου το mad που προωθει τουντα εναλλακτικα συγκροτηματα που εν μανες στες διασκευες. Εκαμεν το τζιε με τους imam baildi που εσυνεργαστηκαν με την γαλανη.

Alternative της χρονιας ο Μιχαλακακος. Παλε καλα που εν εγινε κανενα σαρδαμ να φωναξουν Μιχαλολιακος να γινει της τζουλιας τζιμεσα. Τωρα κατα ποσο εν alternative το "να με καταστρεψεις γλυκα" εν ξερω αλλα σιουρα εν το καλυτερο που τα υποψηφια.
Συνεχεια στο μουσικο προγραμμα οι otherview με την γκομενα-τουμπανο Κρυσταλια τζιε τον Σαμπανη να τραγουδουν για Πυροτεχνηματα. Αναστεναζει το αντρικο φυλο δαμε.

Κλιπ της χρονιας. Χατζηγιαννης μισιημου. Ο λογος που εν τον παω εν επειδη χωρις να εσιει τες τραγουδαρες που εισιε παλια καμνει τες ιδιες επιτυχιες. Ε εν πραμα; Οτι εν εξεραν να ψηφιζουν οι καλαμαραες εξεραμεν το (τσουπ, να και το πολιτικοκοινωνικο σχολιο για σημερα!).
Σε γιο ρυθμους μετα με μηδενιστη και επαγγελματιες αμαρτωλους να ξεσηκωνουν με pole dancers και six-packs φατσα-φορα.

Οτι πιο hot η συνεχεια με κοντοκουρεμενο μαρτακη, claydee, ψυχραμη τζιε παπαδοπουλου. Κουκλια τζιε οι τεσσερις μασσιαλα τους. Το mamacita buena θα καψει θερμιδες φετος να θυμαστε.

Ροκ κλιπ στη συνεχεια. Το βραβειο διουν η Αναστασοπουλου με την κοτρωνα στο κουτελο τζιε ο εθνικος hipster καβδας αλεξ. Μελισσες το βραβειο. Η αποψη του mad για το τι εστι ροκ εν γνωστη (ντραμς, κιθαρα τζιε μπασο εννεν ροκ) αλλα ωραια τυπακια οι μελισσες.

Η παπαριζου συνεχιζει το μουσικο προγραμμα με μια μπαλαντα που εν μασ συνηθιζει. Τονυ μαυριδη σλανκ! Αλλη μια αφιερωση για σενα!

Συγκροτημα της χρονιας. Δαμε πρεπει να εισιε μαχη στηθος με στηθος. Νικητες ομως οι vegas δικαιως γιατι ανηκεν τους η χρονια με απανωτα hits. Γιατι χρυση μου να βαψεις το μαλλι; Γιατι;

Ντουετο της χρονιας. Με κλειστα τα μαθκια demy και μηδενιστης. Παρτους τα σωβρακα ρε demy!
Στικουδη - γκανος. Θα μπορουσε να ηταν το απολυτο σεξυ act της βραδιας αλλα ενα σχολιο στο twitter πετυχε διανα "δεν ξερω ποιος το παιζει πιο θεα". Ε οντως!

Sexy clip το επομενο βραβειο. Ξερω που θα παει το βραβειο και δεν τρελαινομαι. Φουρειρα. Τζιε περσι το ιδιο βραβειο. Ε ντα. Πιο eye-candy διδυμο μπορει να μεν υπαρχει στην Ελλαδα αυτη την στιγμη για την απονομη.

Η εκπληξη της βραδιας με τες μελισσες να τραγουδουν με την mairiboo jump around. Ελα γιε μου. Καθολου ασχημα. Ποσο ταλεντο τουντο κοριτσι θεε μου; Τα σχολια οτι θυμιζει jlo τα αναφερω και τα προσπερνω.

Γυναικα καλλιτεχνης της χρονιας. Παπαριζου μισιημου. Η ιδια ιστορια με τον χατζηγιαννη. Τι το σπουδαιο εκαμε φετος τουτη ολαν; εφκαλεν θκιο αγγλοφωνα single.
Και στη σκηνη ανεβαινει ο απολυτος Σακης. Νταξει, εχει το ακομα ο ανθρωπος. Αμα τσιριλλουν κοριτσακια που ηταν αγεννητα επι εποχης "θελεις η δεν θελεις" σημαινει εχει το τζιαι μαγκια του. Παρατηρηση: ο σακης τελευταια εμφανιζεται all black η all white. Η εν η ιδεα μου;

Dance video το επομενο βραβειο. Ναι παιρνουν και οι otherview το βραβειο τους για φετος. Ε μα δικαιουνται το. Περσι ολοκληρο καλοκαιρι εφκαλαμεν την με το im the one τζιε φετος απο οτι φαινεται με το see you again αρα δεκτο.
Fashion icon σε κλιπ. Δαμε συνηθως το βραβειο παει σε κλιπς που γενικα διουν ενα fashion statement τζιε οι στον καλλιτεχνη απαραιτητα. Τζιε ποιος φκαλλει πιο fashionista-wannabe κλιπς που τον Ρηγο; (θα τον αναλυσω σε αλλο ποστ). Το βραβειο παει στον Μαζω δικαιως τζιαι τουτο. Προσκυναμε Μαζω τζιε οντως ξερει να ντυνεται. Στην απονομη ομως απλα ντυμενος για ισοσταθμιση, λεω εγω τωρα.
Τζιε τωρα Βανδη για να γυρισει σιγα σιγα στο λαικο προγραμμα. Ουαου! Εν ειμαι φαν της Βανδη αλλα ουαου! Ρουχο, σκηνικα, βιντεο. Μπραβο μπραβο. Να το στειλουμε στο εξωτερικο για προωθηση του τουρισμου!

Ποτε επρολαβε να αλλαξει η Βανδη εν μυστικο αλλα ηταν διπλα που τον Ψινακη στο τιμητικο βραβειο που απενειμε το καναλι στον Φοιβο για 20 χρονια προσφορας τζιε αμετρητων χιτς. Τελικα οντως μιλα ο Φοιβος!

Αλλη απονομη τωρα για τον Ανδρα καλλιτεχνη. Δαγκωτο Σακης. Και νυν και αει απ'οτι φαινεται. Τσουπ στελλει και το κοινωνικο του μηνυμα οπως τον Χ"γιαννη προηγουμενως.

Στην σκηνη τωρα οι παντου παρων και τα παντα διασκευαζουν επιτυχως playmen, με risky και courtney (?) αλλα και παπαριζου (ε λαλω τζιε εγω εννα μεινει με την μπαλαντα;) τζιε τον σταν που μαζεψε τα ουρλιαχτα που ακουουνται στον σακη. Εν με εκπλησσει. Κατι εσιει το παιδι. Μιλω για star-quality τζιε οι για το ντεκαπαζ μαλλι που ηρθε απο το μακρινο αμερικα. Ερωτηση; Γιατι βαλλουν την παπαριζου παντα να τραγουδα θκιο φορες; Εννεν καπως αδικο;

Κιτσος και τασουλα στην επομενη απονομη για στιχος ατακα. Εξυπνο. Το βραβειο παιρνει η Βανδη για τα γυρισματα. Καλαν, εν θα πω κατζια. Εν καλο.
Και στην επομενη εμφανιση η απολυτη, Παολα. Εμφανιση σταθμος για τα mad αφου ακουσματα απο σκυλλαδικα δεν ειχαμε ξανα. Εν η χρονια της φετος.

Μετα που ετσι εμφανιση λογικο το επομενο βραβειο να ειναι το mad greekz. Που το παιρνει ο Βερτης. Εν με επελλανε το τραγουδι τουτο αλλα ακουστηκε τρελλα. Btw, ο βερτης εν γερνα; Περνα και δεν αγγιζει ο χρονος;
Φουρειρα και Νεβμα το επομενο act. Sorry αλλα μια απ´τα ιδια για μενα.

Καλλιτεχνης της χρονιας. Χμμ, σημαντικο βραβειο. And it goes to.... Sakis! Ε μα! Αφου οτι τζιε να καμει το παιδι αποθεωνεται που τον λαο γιατι οχι;
Αλλη μια ανατρεπτικη συνεργασια. Μαζω και vegas. Ταιρκαζουν μαζι. Νου μυριζει σχημα χειμωνιατικο, εκτος τζιε αν εκλεισαν ηδη κατι που εν το ακουσα εγω.

Να μας και μααας. Περσι ηρτε το mad στην κυπρο με δικο του καναλι επισημα. Ως τωρα εθωρουσαμεν το σημα του στα βιντεο του alive (τρατζικ!). Αφηκαν τζιε ενα βραβειο μα το δωκει η κυπρος. Νικητρια σαφεστατα η Ηβη που αγαπαμε. Επιμενουμε οτι στη Γιουροβιζιον δεν επηαμε καλα επειδη εσυμμαχησαν ουλλοι εναντιον μας. Ηβη μου, ντυσου κοριτσι μου! Τζιε κοψε το με τα maxi, θκιο φορες ηταν αρκετες!

Η βραδια κλεινει με ακομα μια συνεργασια. Παολα stavento. Τα λογια ειναι περιττα. Btw τουντο τραγουδι εν μου αρεσκει.

Γενικες παρατηρησεις:
1. Βισση. Παντα στα mad παραμελουν την, ενω η Βανδη εν καθε χρονο τζιαμε. Νομιζω κατι με τες δισκογραφικες παιζει, εν τζιαι καταλαβω.
2. Τζινο που αρεσκει στα mad εν οι συνεργασιες εκπληξη. Να θωρεις τραγουδιστες να τραγουδουν αλλα τραουθκια, διασκευες κτλ. Γινεται σε καποιο σημειο αλλα τα μεγαλα ονοματα (σακης, βανδη, χ"γιαννης) εν το καμνουν ποττε αν τζιε εν καθε χρονο παρων. Δαμε ξερω οτι εν οι διακογραφικες που φταισιν. Απαιτουν τουντους τραγουδιστες να τραγουδουν δικα τους τραουθκια που λανσαρουν τζιντο διαστημα. Οταν δεν εχουν ετσι τραουθκια οπως ο Σακης περσι, τραγουδουν medley. Ε ξενερωνω!
3. Φετος νομιζω νικητης ή μαλλον νικητρια για φετος η γλυκητατη demy με τρια βραβεια, σουπερ εμφανιση θετικα σχολια απο ολους και το μελλον να απλωνεται μπροστα της. Και ολα αυτα οταν περσι, οπως δηλωσε η ιδια, εβλεπε τα mad απο το σπιτι. Και εψηνε την συνεργασια με τον μηδενιστη και την panik records συμπληρωνει το μπλογκ. Χαμενος της βραδιας ο επισης πρωτοεμφανιζομενος stan, που με εξι υποφιοτητες, δεν κερδισε σε καμια κατηγορια. Κι αυτος ομως εχει τις προδιαγραφες για πολλα βραβεια τα επομενα χρονια αφου ξερει να κανει hits το ενα μετα το αλλο και να προκαλει τα ουρλιαχτα των νεανιδων!

8 σχόλια:

  1. ma pote ta edeiksen pote en na ta deiksei??? en to pira eidisi dakato da oti epian j ta mvma :( en eixen j polla ouaou omos katastaseis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εν ξερω ποτε θα τα δειξει κυπρο. ελλαδα νομιζω εδειχνεν τα απευθειας. ουτε εγω τα ειδα ολοκληρα γιατι τα βιντεο στο youtube εν χαλια ποιοτητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. update: 2 του ιουλη στον αντ1 ελλαδος. αρα στις 3 στο youtube τζιε σεπτεμβρη στον αντ1 κυπρου! :/ χιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα αγαπώ τους σχολιασμούς σου!! χατζιγιάννης άρεσκε μου πολλά παλιά αλλα τωρά νιώθω οτι εκαβάλλησε το καλάμι τζαι τα τραγούδια του εννε τόοοσο ωραία!! απογοήτευση που τον είδα σε συναυλία!!ντέμυυ <3 <3 <3 τέλεια φωνή, καλά τραγούδια , εν σεμνή φορεί ωραία ρούχα εν κουκλάρα!!
    το jump around αρεσε μου, εν επέλλανα για μαρτάκηη προτιμώ το κανονικό..βέγκας μαζονάκης είχαν πολλή ενέργεια!σταν εν μου άρεσε κα8όλου όμως:O τζαι που τον είδα λάιβ ήταν πλέιμπακ, εξενέρωσα πολλά..
    playmen αρέσαν μουυ:)
    χμμμ εν είδα το βίντεο της βανδή, πάω να το ελέξω:P

    υγ. θέλω να δώ τα βραβεία, είδα μονο βίντεοκλιπς αν έβρεις λίνκ πόσταρε τοο:))
    χαχα τζαι σόρρυ για το μεγάλο κόμεντ:PP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=cFV76Bp4ihg&NR=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @μισιρλου: ευχαριστω που με γλυτωνεις που τον κοπο!!! γιατι στο πρωτο σου σχολιο εν αλλη εικονα τζιε τωρα αλλη;
    @καγκαρα: thanks girl!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χεχεχε... έτυχε τζαι έππεσα πάνω στην πλήρη διάρκεια πριν 1-2 μέρες ενώ έψαχνα για ένα τραγούδι.εθυμήθηκα ότι κάπου κάποιος έκαμεν ανάρτηση αλλά εν θυμόμουν ποιος .τζαι τζακ σήμερα φκάλει μου το κόμμεντ της ψηλής.. τελειος συγχρονισμόσ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχα θενκς:))
    άσχετο αλλα αγαπώ το τραγούδι στο πλειλιστ:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή