24 Ιουν 2012

Εθνικη Ελλαδος γεια σου!

Αποχαιρετα και το euro 2012 η Εθνικη Ελλαδος. Ο απολογισμος νομιζω εν καλος. Με μιαν ομαδα που να μεν λαλει τζιαι πολλα εβρεθηκε στους 8 διπλα που ισπανια, γερμανια κτλ.
Εξακολουθω να πιστευω οτι ο Σαντος εν ασυγχωρητος να μεν παιρνει τον Χιωτη στην αποστολη. Πραγματικα. Εκαμεν τρεις χρονιες σερι εξαιρετικες ενω οι αλλοι που επηρεν εν επαιζαν καν βασικοι φετος. Αν επαιζαν καλα, ισως τζιε να ξιανετουν τουτο αλλα οταν ο Χαλκιας καταπινει θκιο τερματα αβαττα πριν το δεκαλεπτο τζιε τραυματιζεται, ψεματα αληθκια, τζιε ο σηφακης εχτες εν εκαταφερε να κρατησει μαππα στα σιερκα του τζιε τρωει ενα τερμα καθαρα λογω λαθος θεσης, λαλεις γαμωτο εναν χιωτη εθελεν τζιαμε. Ισως να επηεννε πολλα καλυτερα η ομαδα αν τον εισιε τερματοφυλακα.
Τελισπαντων, τα λογια μετα τον χορο εν παντα ομορφα τζιε εν θελω να ειμαι που τους ξερολες προπονητες της κερκιδας. Παρ'ολα αυτα συνεχιζω! :p
Ο νινης εν σου επαιξε μαππα, εν ακομα εκτος φορμας. Εν εχρειαζετουν να μπει βασικος εχτες. Ο σαμαρας μετριοτατος ως χαλια τα πρωτα θκιο ματς. Στο ματς της προκρισης ελαμψε τζιε εψες επαλεψεν το αρκετα με καποιες φορες να φκαινει μονος του χωρις βοηθεια. Ο καραγκουνης καλα, ψυχαρα! Παντα με τα καμωματα, τες διαμαρτυριες τζιε τα γνωστα του. Δικαιως ο αρχηγος τζιε επηρεν τα ματς στην πλατη του. Ηταν κριμα που εχασε το τελευταιο ματς γιατι τωρα εμεινε στες ιδιες συμμετοχες στην εθνικη με τον Ζαγορακη (200) και ποιος ξερει αν θα εσιει συνεχεια. Κ. Παπαδοπουλος η αποκαλυψη της διοργανωσης! Τειχος πραγματικο, μαππα περνα, παιχτης οι. Θα δουμε μεγαλα πραματα που τουτον. Αδικησαν τον ταμαλα βαλλοντας τον στην χειροτερη εντεκαδα της διοργανωσης ως την φαση των ομιλων. Παικτες με μελλον φανηκαν να ειναι οι Χολεμπας και φορτουνης.
Που τα παιχνιθκια της τυχης το οτι επεσε η Γερμανια με την Ελλαδα σε ετσι περιοδο. Τι να πει κανεις; Εν δυσκολο να μεν καμεις ενα λινκ με τα πολιτικα. Ακουετουν οτι η μερκελ εν θα επηενε στο ματς αλλα τελευταια στιγμη εκανονισεν τα. Σιγα μεν εχανε την πιθανη ηττα των ελληνων που τους δικους της η παλιοκοτζιακαρη. Εδειχνεν την σε καθε γερμανικο γκολ αλλα οι σε ενα ελληνικο. Τζινο θα θελα να δω!
Να καμω τζιε ενα μικρο σχολιο στη διαιτησια. Σωρεια λαθων στην φαση των ομιλων ολα εναντιων της Ελλαδας. Εψες η διαφορα των ομαδων ηταν τεθκια που αν εκαταφερνε να ξεχωρισει ο διαιτητης θα ηταν τραγικο.
Τελοσπαντων, ειπαμε, ο τελικος απολογισμος πρεπει να μας αφηνει ευχαριστημενους δεδομενου του υλικου αλλα επειδη ειδαμε διαφορα (γκελες που τους πορταρηες, λαθη της διαιτησιας, παιχτες που εν εκλωτσουσαν ενα ματς τζιε αλλο επετουσαν) αφηνει μας μια πικρα το οτι ισως θα μπορουσαμε να παμε καλυττερα.
Οπως τζιε να σιει η Εθνικη ειναι η επισημη αγαπημενη σε ολα τα αθληματα και την ευχαριστουμε για ολες τις μαγικες στιγμες που μας προσφερε ακομα και φετος. See you in Brazil.
Σημ1: ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!
Σημ2: Αγγελικη - αντριανα ο αγγελος που κερδισε πολλα κοντινα απο τον σκηνοθετη των αγωνων. Ελληνο-πολωνικης καταγωγης.
Σημ3: οι δημοσιογραφοι της bild μπορουν να πα να γ@%?$\ουν!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου