24 Απρ 2012

Αγάπη Παντοτινή

Γκρρρρ....... Πάλε επρολάβαν με. Έσιει πολλίν τζιαιρό που θέλω να κάμω ποστ για Friends αλλά αναβάλλω το για να το κάμω πολλά πρωτότυπο τζιε cool τζιε really fan-made αλλα ούλλο τζιε κάποιο άλλο ποστ πετάσσεται ποτζι ποδα. (Σήμερα ήταν η Rania με bloopers video) Γιάυτό θα το κάμω έτσι πάσα πάσα.

Οι Friends εν η ανώττερη σειρά ever!!! ΤΕΛΟΣ. Ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει κάτι καλλύττερο. 10 seasons χωρίς να κάμνει τζιοιλια. Σειρές όπως το HIMYM που εν πολλά παρόμοιες εκουράσαν τζιε επαναλαμβάνονται τωρά. "Τα Φιλαράκια" όμως εν έχουν ούτε επεισόδιο που εννά πεις ότι εβαρέθηκες ή να αναρωτηθείς γιατί το είδες καν.
Ατάκες που με κάμνουν να γελώ, πραγματικά, δυνατά. Εν δύσκολο να γελάσω με ανέκδοτα, βίντεο κτλ. Μπορώ να αναγνωρίσω κάτι αστείο αλλά δύσκολα θα γελάσω. Με τους Friends όμως its every single time, every single fucking time!!!
Φκάλλω το καππέλο λοιπόν σε τούντην σειρά τζιε σεναριογράφους, παραγωγούς, σκηνοθέτες, ηθοποιούς, καφετζήες, μακιγιέρ ούλλους! Εθώρουν τα επεισόδια όπου επαίζαν (ΡΙΚ2, LTV κτλ). Φέτος είπα να τα δω που το internet ένα προς ένα. (βλ. ελεύθερος χρόνος στο στρατό). Τελικά έσιει πολλά επεισόδια που εν είχα δει, αλλά ούφφου που εννα λείψουν σημαίνει ότι εν θα υπάρχει άλλo new Friends material, όπως εν έσιει άλλο new Harry Potter material. Μια φίλη μου είπεν μου ότι ζηλεύκει με που ακόμα έσιει επεισόδια που εν είδα. Καταλάβω την.
Plus, εν θέλω να κάμουν ταινια. Νομίζω δηλαδή. Θέλω; Θέλω να κάμουν κάτι καλό πάντως.

Έτσι για να συμπληρώσω να πω ότι υπάρχει και ελληνικό αντικατάστασο. Δυο Ξένοι ή Κωνσταντινίνου και Ελένης. God bless Youtube τζιε για τα 3. Ένα κλιπ κάθε πρωί με ατάκες της Μαρκορά όπως μας έκαμε σήμερα η Πρασινάδα φτάχνει την διάθεση!!

5 σχόλια:

  1. Friends...!!!

    μια φορά είχα δει σε μια βδομάδα τζαι τους δέκα κύκλους... ήταν απόλαυση!!!

    όταν το έδειχνε κανονικά στην αρκή άρεσκεν μου ο Τζόι, μετά ο Ρος μετά κατέληξα με την παντοτινή μου αγάπη τον Τσιάντλερ :-)))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τζιε εγω εν τον Τσιαντλερ που συμπαθω παραπανω που ουλλους. Για τες κοπελλες εν ξερω ακομα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον η Φίμπι για μένα :-))

    smelly cat smelly caaaaaat :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα συμφωνησω σε ολα εχτος στο Κωνσταντίνου και Ελένης. Ηταν για μένα απλα μια οκέι σειρα! Σιουρα οχι μες το τοπ 10! Γνωμες ομως εν τουτες....

    Εγω ταυτιζουμαι με τον Ρος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή εγω που λατρέυκω τους Δυο Ξένους τζε κάμνει με να φιρνουμε του γέλιου σημένει εν να λατρέψω Friends?
    ΥΓ: Εν δουλευκει το μασκαραλικκη σου για την μουσικη. Εκαμες τα ΠΟΥΤΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή