10 Φεβ 2012

Oh my Madonna!

Φετος στον τελικο του super ball εβαλαν την madonna να ψυχαγωγησει τες σιλιαες στο γηπεδο τζιε τα εκατομμυρια στους τηλεοπτικους δεκτες. Μεγαλη κουβεντα για τα σελεμπριτις στες γιου ες οφ ει τζινο το δεκαπενταλεπτο. Στα δικα μας δεδομενα μπορω να θυμηθω το βεντεοκλιπ της Παπαριζου "τρελη καρδια" που γυριστηκε σε καποιο ματς που νομιζω πρεπει να ηταν ολυμπιακος - παναθηναικος (;). Ηταν τον τζιαιρο που ηταν κουκλαρα και κορμαρα μεν, ανερχομενη ακομα δε. Α, κατι αναλογο που εγινε θυμουμε οτι εφερεν η ΚΟΠ την ruslana σε εναν τελικο κυπελλου. Τραγελαφικες στιγμες. Νομιζω ηταν την χρονια ΜΕΤΑ που νικησε που σημαινει δεν ηταν καν ενα hot ονομα -επειδη τα αστερια της eurovision λαμπουν απο μαρτη μεχρι αυγουστο το πολλυ αλλα αυτο ειναι μια αλλη ιστορια-.
Back to Madonna. Εφκηκα διανυκτερευση τζιε ως συνηθως εμπηκα να τσεκαρω twitter, email, fb, blogger. Ειχαν παθει ουλλοι παροξυσμο με την εμφανιση της μαντοναΣ (εν θα αλλασω γλωσσα καθε λλιο βαρκουμε). Εκαμαν την φοινιτζια. Και ερωτω: γιατι; Εφανηκεν τζινη η γενεκα να καμνει το αμαν αμαν σοου; Τα συγχαρητηρια αξιζουν σε χορογραφο, σκηνοθετη, ενδυματολογο, ο τυπος των φωτων (φωτιστης;), ο τυπος των σκηνικων, (σκηνογραφος; Μαλακιες λεω). Αν το ξαναδειτε εστιαζοντας στην μαντονα, εν νομιζω να δειτε κατι σουπερ. Επροσεξετε οτι εκαλυπτε χερια, ποδια; Ε μα κοπελλα μου οταν εισαι 50+ τζιε fit, σημαινει οτι εισαι μυς μονο τζιε καθολου κρεας. Τζιε επειδη εξαναδειξε τα σιερκα της τζιε ηταν τρομακτικα τουλαχιστον, εκαταλαβε πωσ πρεπει να κινειται. Αρεσκει μου η μαντονα αλλα να ξερουμε που πατουμε σε τουντον κοσμο τζιε τζινη η εμφανιση ηταν το απολυτο 7/10.
Να μεν σχολιασω τες δηλωσεις τυπου: "τα εισιτηρια για την περιοδεια μου θα ειναι $300, ξεκινατε να φυλαετε λεφτα γιατι αξιζουν μου" Αι μωρη! Ετσι τζιαιρους νακκον σεβασμο. (τελικα εσχολιασα)
Να μεν σχολιασω οτι εν μεσω υποτιθεμενης κρισης εστηθηκε τουτη η υπερπαραγωγη τζιε γενικα το διαφημιστικο οργιο που συνηθιζεται για το super ball, εν εδωκε παμο. Μηπως η αμερικη ψιλοφκαινει που την κριση; Εμεις; Αλλα ναι, εξιασα κ. σταυρακη οτι η οικονομια μας εν μικρη τεθωρακισμενη κτλ κτλ @@. (τελικα εσχολιασα)

Τζιε για να συμφωνησω με τον Αντι-Χριστο, να πω οτι θελω τζιε εγω να παραστω σε καποιο event ετσι φυσης καποτε. Καποια awards, μια eurovision (που να νναι σε καμια πολη της προκοπης τζιε οι σε πολεις που το ονομα της ηταν μια που τες πρωτες λεξεις-ηχους που ειπα οταν ημουν μωρο), μια συναυλια καποιου παγκοσμιου σταρ, να δω λιγη γκλαμουρια τελοσπαντων!
Οπως το βλεπω ομως θα αρκεστω να δω το φετινο madwalk που το pc. Αν αξιζει θα καμω ποστ. Τζιε να μεν ακουσω τι εν το madwalk α!

Αρκισα να καμω ποστ δεδομενου του ποτε ηταν το show, (το πιο πιθανο να ακουσετε πολλα σχολια στο ιντερνετ ηδη) αλλα ενα ακομα δεν εβλαψε.

4 σχόλια:

  1. τι εν το madwalk? :Ρ

    που εννά τα όσκαρ αν θέλεις να τα σχολιάζουμε live blogging αλλά στην μαγνητοσκοπημένη μετάδοση :-)))

    λοοοολ @ "Αι μωρη!" στη Μαντόννα
    :-)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. λοιποοον... τα madwalk εν ενα show που διοργανωνει το mad. εν πασαρελα με τους πιο διασημους ελληνες σχεδιαστες τζιε την ιδια ωρα τραγουδουν ονοματα. αλλο να στο λεω ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bjork+mcqueen φαση, αλλά ελληνικά χα? :Ρ

    http://www.youtube.com/watch?v=3AvJLkxZ2qw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ναι πεζουνε, ειπαμεν το!! ο πεζουνος παιδια, οποτε συναφερω τα madwalk λαλει μου για τουντο show της bjork!
    btw, εν super-bowl τζιε οι super-ball οπως ενομιζα. λαθος μου, δικαιουστε να περιπεξετε, and im surprised noone did yet!

    ΑπάντησηΔιαγραφή