10 Φεβ 2012

The girl with the dragon tattoo

Το πιο πιθανον να εσιετε ηδη ακουσει σχολια για τουντην ταινια, να εσιετε ηδη δει τουντην ταινια, να εσιετε ηδη θκιαβασει το βιβλιο τουντης ταινιας, να εσιετε ηδη θκιαβασει σχολια για τουντην ταινια. Ναι, αλλα εγω τωρα αθκιασεψα, τωρα θα ποσταρω!
Λοιπον, το μονο σιουρο για ΤΟΥΝΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ειναι οτι σιουρα αξιζει μιαν αναφορα σε τουντο μπλογκ.
Το storyline ειναι οριτζιναλ αλλα κατι επηεννε χι στην αρκη ωσπου να ξεδιπλωθει η πλοκη. Εννεν οτι αρκησε απλα ηταν πολλα boring. So boring i kept falling asleep for milli-seconds! Μετα ομως ηταν μια χαρα ταινια! Ωραια κλιμακωση, ανατρεπτικο το σεναριο σε ενα σημειο. Οι δυο ιστοριες, της κορουας τζιε του δημοσιογραφου μπλεκουνται πολλα απλα. Βασικα λαθος λεξη, εν μπλεκουνται, απλα εφαπτονται! Η ταινια καμνει σε καποια φαση να νομιζεις οτι κατι παιζει, οτι η Λισβεθ εν μελος της οικογενειας αλλα οι! Εν εσιει καμια σχεση.
Οι σκηνες δρασης καθηλωνουν μπορω να πω αλλα εσιει τζιε σκηνες που απλα θελεις να γυρισεις που την αλλη (λαλω σας να μεν, εν θα του μπηξει το μασιαιρι, τζιε στον βιασμο εν θα δειξει κανενα close-up αηδιαστικο - Spoiler!).
Τζιε προς το τελος εχαλασεν μου τα, που βαλλει την περουκα. Εν επολλοκαταλαβα τι εγινε τζιε guess what, i fell asleep! Τελικα μπορει να μεν φταισιν οι ταινιες, απλα οι καρεκλες εγιναν πολλα αναπαυτικες τελευταιως!
Με το καστινγκ παλε ολα καλως. Εν ειχε καποιον ηθοποιο να με ξενιζει, αντιθετα ηταν αρκετα καλοι ουλλοι. Απλα που την στιγμη που εν βαλεις blockbuster τζιε a-list, πρωτοκλασατα ονοματα τζιε επιλεγεις ψιλοανωνυμους εμπορουσε να αποφευχθει ο daniel craig που στο κατω κατω εν επροσφερε τζιε κατι το ουαου στην ταινια (six-packs σαν τζινα κυκλοφορουν πολλα)
Anw, εν μια παρα πολλα καλη ταινια που σιουρα αξιζει να δειτε. Ακουσα πολλους να παραμιλουν για την σουηδικη -οριτζιναλ- εκδοση, οποταν δειξετε υπομονη γιατι εκατεβασα την ηδη. (τελικα εκτος που την Παπαριζου τζιε τα ikea φκαλλει τζιε βιβλια η σουηδια) ναι btw, θα θκιαβασω τζιε το βιβλιο καποτε.

Υγ1: ειναι τριλογια βιβλιων. Στην σουηδια εγιναν ολα ταινιες, αναμενεται το ιδιο και στο χολυγουντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου