13 Φεβ 2012

...........

Επιασεν με μια καταθλιψαρα σημερα.... Και οχι αδικα θεωρω. Ημουν μεσα ΣΚ, τζιε σημερα που εφκηκα ηβρα τον κοσμο ανω κατω.
Η βασικη αιτια του χαμηλου μου mood νομιζω εν τα συμβαντα στην Ελλαδα. Με το που ειδα εικονες τζιε βιντεο που την Αθηνα, επιαν με. Αγαπω την Ελλαδα ως γνωστον. Εν μου αρεσκουν τουτα που θωρω. Εν λαθος. Εν επρεπε. Αλλη μια φορα οι πολιτικοι εκαμαν οτι εμπορουσαν για να απογοητευσουν τον λαο. Εν το καταλαβουν οτι εφτασαν τους στον πατο; Εν εχουν να φασιν!! Εκαταστραφηκε η Ελλαδα Λυπουμε που το λαλω αλλα ετσι ειναι. Εννα παρει δεκαετιες ολοκληρες νομιζω να συνελθουν. Εννεν οπως τον 20ο αιωνα. Μετα το '40 η Ελλαδα εσυνηλθε γλιορα τζιε μετα το '74 η Κυπρος τζιε καθε χωρα εμπορουσε να αναπτυχθει γλιορα τζιε σχετικα σωστα.  Τωρα εν αλλοσπως. Εν ουλλες οι χωρες βουτημενες στα σκατα. Εκτος που τες Ασιατικες. Anw, το θεμα εν η Ελλαδα μας. Που χανεται.
Το σινεμα "Αττικον", ιστορικος χωρος. Εγλυτωσε που τους Γερμανους το '40, καηκε που τους Ελληνες.
Εμπατε ενα γυρω ποδα να δειτε τι εννοω:
http://athensville.blogspot.com/2012/02/1422012-2100-2230.html
Εμπηκα τζιε στο twitter να πιασω λλιο τον παλμο της Αθηνας. Θλιβερο. Τζιε το πιο τραγικο ειναι οτι τουτα εκαταντησαν ρουτινα στην Αθηνα. Οι πορειες, οι μολοτοφ, τα δακρυγονα, τα ξυλα, τα σπασμενα τζαμια, οι επιχειρησεις μικρες τζιε μεγαλες που δεν θα οροθοπατησουν. Η ελπιδα χανεται δυστυχως.

Το αλλο θεμα που εν κοντεφκει στο πιο πανω, εν ο θανατος της Whitney Houston. Εννα μου πειτε, επεθαναν καμια 300 στην Ευρωπη που την κρυαδα, στην Ελλαδα γινισκεται της που&%$ας τζιε κοφτει σε που μια τραγουδιστρια που εκαμνε χρηση τζιε επηε; Ε ναι, διοτι ηταν φωναρα αξεπεραστη. Τζιε εξερεν το. Τζιε ακολουθησε τον δρομο του michael jackson, της amy whinehouse. Εχασαμε προσφατα τζιε την etta james. I guess that's how it's gonna be ομως εννε; Εννα θαψουμε τζιε την Madonna, τζιε τον David Guetta, τζιε την Florence, τζιε την Adele τζιε τζιε τζιε... Εν εσιει τελιωμο. Βασικα σχεδον οσοι εν διασημοι τωρα, λογικα πρεπει να πεθανουν πριν που μενα... Να μια απαισιοδοξη σκεψη. Απλα οταν καποιος χαραμιζεται για τες ουσιες εν καπως wtf? you had it all dude, why ruin it?
Τζιε στον Ελληνικο χωρο ετσι παει ομως. Εχαθηκε τελευταιως τζιε ο Θεοδωρος Αγγελοπουλος, αλλος ενας σπουδαιος Ελληνας. Ποσοι εμειναν τωρα τουντης κλασης τζιε γενιας, εν ξερω. Αλλα ετσι θα γινει ειπαμεν. Εν θελω να φανταζουμε την μερα που θα χασουμε την Χαρουλα τζιε τον Δημητρη, Αληθκια, πιαννει με που τα τωρα.
Τελοσπαντων. Εν ειμαι καλα.

RIP whitney
RIP greece?

1 σχόλιο: