27 Φεβ 2012

Καρναβαλιστες, προσοχη!

Κυριακη των καρναβαλιων εφκαλα Κ.ΕΠΙΚ. Αρχικα για Κεντρο Επικοινωνιων. Εν τζινο το μικρο δωματιο που εισαι βαωμενος ουλλη μερα με ενα τηλεφωνο με πολλα κουμπια τζιε απαντας τηλεφωνα, ενωνεις γραμμες, μεραρχους, εποπτες and other fancy words.
Για καλη μας τυχη ο Αξιωματικος υπηρεσιας τζιε ο εποπτης του στρατοπεδου εν οι πιο τακκωμενοι/χαλαροι που θα μπορουσαν να υπαρξουν; Γραφω τουντες γραμμες η ωρα 10 την νυχτα τζιε στο στρατοπεδο εχουν γινει ηδη οργια. Εφυαν θκιο να φερουν submarine την ωρα που εισιε εξωτερικη εφοδο, εφυαν αλλοι θκιο να απλα να παν γυρω κτλ. Τζιε να τα ζω τουτα ουλλα που ενα σχετικα κρισιμο ποστο γιατι αμα λειπουν καποιοι πιαννουν με εμενα "πιαστον αντρεου γλιορα να μεν ερτει τωρα μεσα που την πυλη γιατι εν ο λοχαγος δαμε" "εβρε τον σκοπο της ταδε σκοπιας τζιε εν χασιμιος" "θελεις σουβλακια;". Ακυρο το τελευταιο αλλα συμβαινει κι αυτο. Σε αλλα στρατοπεδα τουτο μπορει να συμβαινει καθε μερα αλλα δαμεσα it feels like we are making history!
Anw, το ΚΕΠΙΚ εν εσιει κουρτινες για καποιο λογο τζιε μπορει οποιος θελει να δει αν εισαι μεσα ή οι. Τουτο εν νεν ωραιο ομως. Εν βοηθα να τζιοιμασαι τες συνηθισμενες νυχτες με το τζαμι 2-3 μετρα που την φατσα σου τζιε το περιπολο, τον δεκανεα αλλαγης, τον εφοδευοντα να περνουν καθε λλιο ποξω. Εν βοηθα ουτε νυχτες σαν τουτες που θελεις να φιεις σκαστος. Ετσι αυτοσχεδιασα με την κουβερτα! Κουρτινοξυλο σιουρα οι αρα δειτε τι εκαμα!! I'm proud of me!!

ναι, εν κλειδι μπημενο μες στην κορνιζα

ναι, εν για βαριδι


Δειτε τζιε πως εγυριζα σημερα το στρατοπεδο. Για ευνοητους λογους εν εφκαλα with me wearing this stuff!

3 σχόλια: