14 Νοε 2011

Συννεφιασμένη Κυριακή

Το ποστ ουδεμία σχέση έχει με το γνωστό άσμα. Η χθεσινή Κυριακή είχε όντως γκρίζο ουρανό μετά που ένα βροχερό Σάββατο αλλά στα μάτια των σμηνίτων του στρατοπέδου υπήρχαν θύελλες και καταιγίδες, ενίοτε αστραπές και άλλοτε βροχοπτώσεις.
Με το εγερτήριο στις 7.00 ανακοίνωσαν μας ότι ο σμηνίτης Χ.......... που τη δίπλα μονάδα της Αεροπορίας, ήταν σε διανυκτέρευση τζιε εσκοτώθηκε σε τροχαίο εψες. Εποβλακωθήκαμε..
07.20 Φτάνουμε στην καθιερωμένη πρωινή φρουρά. Θωρούμε τους αεροπόρους για να καταλάβουμε. Γελούν τζιε αστειεύκουνται όπως κάθε πρωί. Κοιτάζουν οι μεν τους δε. Οι δε ξέρουν πλέον ότι οι μεν δεν ξέρουν. Ο επόπτης επιλέγει να μεν τους πει τίποτε τζιε νέφκει ενός αεροπόρου στελέχους να τους πει. Αποχωρούμε εμείς διακριτικά αλλά θωρούμε την "ανακοίνωση". Ήδη κάποιοι κλαιν, άλλοι χάσκουν με ανοιχτό το στόμα τζιε άλλοι απλά θωρούν γυρώ γυρώ.
Ο Σμτης που ως προχτές επειράζαμε επειδή έθελε να παίρνει τες αλλαγές νωρίς νωρίς έφυε. Εν θα ξανάρτει. Αναπαύσου Χ....., αιωνία η μνήμη σου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου