5 Νοε 2011

You still need Acropolis, my dear...

H Λιάνα Κανέλλη έδωκε προχτές συνέντευξη στο Channel 4 του BBC στον Jon Snow. Εννεν τζιε λλιο. Η συγκεκριμένη πολιτικός έσιει το λέγειν η αλήθεια να λέγεται. Σε καμία περίπτωση δεν συμφωνώ με τις πολιτικές τις θέσεις στην γενική φιλοσοφία. Εν είμαι κομμουνιστής, μπορεί να το εκαταλάβατε ήδη. Επειδή όμως, το ΚΚΕ στην Ελλάδα μένει μονίμως στην αντιπολίτευση (τζιε δαμέ εν κυβέρνηση μάσιαλλα μας) τζιε οι κυβερνώντες των τελευταίων χρόνων ήταν άχρηστοι, η Λιάνα είναι μια απολαυστική όαση. Πάντα με πάθος, και υφάκι, μια show woman μετά την πρόσφατη εμφάνιση της στη Βουλή με φραντζόλα τζιε γάλα. Έτσι ακριβώς έκαμε τζιε στο Channel 4. Εφόρησε τα μπλε της, έβαλε φόντο την φωτισμένη Ακρόπολη (τζιε εμένα μου θύμισε ανακοίνωση των Ελληνικών ψήφων στη Eurovision), έβαλε υφάκι, άλλαξε τα settings (το language στο English τζιε το mood στο English humour) τζιε έκλεψε την παράσταση. Παρακάτω αποσπασματικά/περιληπτικά η συνέντευξη τζιε ολόκληρο το βίντεο:


Θα είμαι ειλικρινείς μαζί σας, νιώθουμε "τολμηροί και όμορφοι". Ακόμα χρειάζεστε την Ακρόπολη για να έχετε έναν ιδανικό ευρωπαϊκό πολιτισμό. Είμαστε ακόμα τολμηροί και όμορφοι και καθόλου υπεύθυνοι για την παρακμή και την απόφαση για ένα δημοψήφισμα που δεν πάρθηκε με δημοκρατικό τρόπο. Είμαστε ενάντια στο ψεύτικο δημοψήφισμα που ήρθε ως εκβιασμός στο μέσο όχι μόνο μιας ευρωπαϊκής κρίσης αλλά ολόκληρου του καπιταλιστικού κόσμου. Η ερώτησή του δημοψηφίσματος ουσιαστικά είναι: θέλετε να πεθάνετε ή να σκοτωθείτε; και αυτό δεν είναι ερώτημα για ένα έθνος λογικής και οι Έλληνες είναι τόσο λογικοί που ο Ουίνστον Τσόρτσιλ πριν έναν αιώνα είπε: μόνο οι Έλληνες πολεμούν σαν ήρωες, έτσι και θα παλέψουμε ως Έλληνες! Η Ελλάδα είναι άνω κάτω τονίζει ο δημοσιογράφος και η δική μας Λιάνα απαντά: Αγαπητέ, πολλά από τα χρήματα που έβγαλαν οι Έλληνες εκλάπησαν, τα χρήματα που βγήκαν απ τη χώρα είτε σε offshore εταιρείες είτε σε ελβετικές τράπεζες, τώρα πρέπει να πάρουν πίσω.αν ήσουν Έλληνας θα κατάφερνες με τον μισθό σου κομμένο κατά 50% να πληρώσεις 6 διαφορετικούς φόρους σε λιγότερο από 2 μήνες; Κανείς δεν μπορεί να πληρώνει φόρους πια στην ΕλλάδαΚαι ποια είναι η λύση; Στις δημοκρατίες μία είναι η λύση, εκλογές. Οι Έλληνες μπορούν να παράγουν , να ξεχρεώσουν και να είναι σε μια πραγματικά πλούσια χώρα μόνο με εκλογές. Αλλιώς δεν είναι δημοκρατία και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Ευρώπη φοβάται τόσο τις εκλογές. Με τις εκλογές εκφράζεσαι, δίνεις απαντήσεις στα ερωτήματα... δοκιμάστε μας, αντί να διαπραγματεύεστε με τον ΝICK THE GREEK, Ω λάθος GEORGE ήθελα να πω και να φορτώνετε τα λάθη σε όλον τον ελληνικό λαό.


Εποστόμωσεν τους ούλλους οξα; Αστέρι!

2 σχόλια:

  1. ρε ντριμερ, εν αστια, σορρη τζιολας ! Εφιρτικα οταν ειπεν χαρακτηρηστικα ΝΤΙΑΡ! Τζε τζινι η προφορα της.. χαχαχαα σορρυ σοβαρα, ενα αστια.. Οκ, καμνει καποια ποηντς προς το τελος του βιντεο, αλλα στην αρκι εν πολλα αστεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεζουνε μου αυτή είναι η κανελη. εν τζιε έθελε να φκει 100% σοβαρή. Ειρωνικη κτλ.. Τζιε μεν ζητάς sorry γιατι δεν ειμαι και φαν... τον προεδρο μας ακουσες τον να μιλα αγγλικα; (ο θεος να τα καμει;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή