13 Νοε 2016

Μασκοφόρος Μασκοφόρου

Επροσγειώθηκε στην πίσω αυλή της βίλας. Με εφφέ, έκαμε τζιαι το superhero landing, το γνωστό. Μπορεί να ήταν λλίο υπερβολικό, ένα φράχτη θκιο μέτρα εππήδησε αλλά άτε. Την κκάπα εν τη βάλλει, εν υπερβολή είπε, ας κρατήσει τη χαρά των superhero landings. Τελοσπάντων, η αποστολή έπρεπε ναν σύντομη. Τσακ μπαμ, να μπει να φκει.
Η ιστορία εξεκίνησε που πέρσι. Αγανάκτησε με τον Παντελίδη. Ντάξει, ποτέ δεν τον εσυμπάθησε ιδιαίτερα αλλά με το νέο τραγούδι με τον Τουρκοκύπριο του βίδωσε. Τα παιξε. Έπιασε το πρώτο αεροπλάνο για Αθήνα τζιαι εκανόνισε τον. Έπρεπε να φανεί σαν ατύχημα βέβαια. Όπως τζιαι τωρά. Ντάξει, εψιλομετάνιωσε το. Ένα τραγούδι ήταν, ένας τραγουδισταράς των μπουζουκιών ήταν, νεαρός τζιόλας που τον αγαπούσε τόσος κόσμος. Γι'αυτό του βίδωσε βέβαια, που ήταν λες τζιαι επρόδωσε την αγάπη του κόσμου. Τζιαι ναι, το τραγούδι εν τζιαι λαλεί τζιαι τίποτε. Αλλά ήταν τυφλός, τζιαι για τα λογικά του έσιει τζιαιρό που έσιει αμφιβολίες. Ό,τι έγινε έγινε. Τζιαι ας του χρειάστηκε μήνες να θωρεί το ταβάνι, τζιαι να καπνίσει φυτείες τζιαι φυτείες για να το χωνέψει τζιαι να το ξεπεράσει. Γι'αυτό επήρεν του μήνες να επιστρέψει στη δράση. Τι επιστροφή είναι τωρά με ένα περιστατικό στη δράση του, άλλη κουβέντα.
Εποσκολιέτουν τζιαι με τη δουλειά στο γραφείο, εγέννησε τζιαι η γυναίκα του, εν ήταν τζιαι ό,τι πιο εύκολο να  γυρίζει να κάμνει τον ήρωα. Να "κάμνει"; Όι, όι, πρέπει να αρκέψει να το λαλεί τζιαι ο ίδιος του εαυτού του ότι ΕΙΝΑΙ ήρωας αλλιώς εν θα γινεί ποτέ πραγματικότητα. Τούντους μήνες που μεσολαβήσαν εσχεδίαζε το μες στον νου του. Ποιός θα ήταν ο επόμενος που θα πληρώσει για ό,τι έκαμε των Κυπραίων; Η λίστα, μάσιαλλα μεγάλη. Κάποιοι όμως ήταν, κακά τα ψέματα, απλησίαστοι. Μεγάλο το ρίσκο να προσπαθήσει να τους κοντέψει, ήταν ακόμα ερασιτέχνης εξάλλου. Αλλά έστησεν το μες στον νου του. Ήβρε μια μασκούα, έκαμε τζιαι logo, όι πώς θα χρησιμέψει κάπου, να βρέθεται, ήβρε τζιαι όνομα, Μασκοφόρος Μασκοφόρου. Για να δηλώνει τζιαι την καταγωγή του. Ναι, το χιούμορ τζιαι ο σαρκασμός του έλειπε, του θλιβερού ανθρωπάκου. Ήταν όμως μια διέξοδος, ένιωθε ζωντανός μόνο που το εσκέφτετουν. Καμιά σχέση με τον κακομάζαλο υπάλληλο ραδιοταξί. Ούτε καν οδηγός ταξί, να γνωρίζει κόσμο, να συζητά, τηλεφωνητής ήταν στο κέντρο. Τζιαι καμιά σχέση ο Μασκοφόρος Μασκοφόρου με τον οικογενειάρχη, που έμπαινε σπίτι (Διαμέρισματούι) τζιαι έθελε να δώκει που το παράθυρο κάτω που τα προβλήματα που είσιε να αντιμετωπίσει. Αντί να διοχετεύσει τζιαμέ το κουράγιο (όντως έψαξε πολλά την αυτοκτονία τζιαι θέλει πολλή δύναμη ψυχής), εγύρισε του στα καραγκιοζιλίκκια τα ηρωικά.
Πίσω στην πίσω αυλή της βίλας. Έννεν πώς ήταν εύκολο να προσεγγίσει τον Βγενόπουλο, επείσμωσε τζιαι λλίο που το επίπεδο δυσκολίας. Αλλά μεγάλος μαλάκας ο Μασκοφόρος, θκιο ενοίκια πίσω τζιαι έκοφκε εισιτήριο για Αθήνα. Είπαμε, τα λογικά εν ήταν ακριβώς ακέραια. Εκανόνισεν τα όμως, ήρτε πίσω Κύπρο, εν επήρε κανένας είδηση, είπε της γεναίκας πώς έπιαε πιντωμένες βάρδιες να φκούν οι λοαρκασμοί τζιαι η δόση, είπε του μάστρου μια μέρα οφφ να μείνει με τη γεναίκα πως τάχα αρρώστησε το μωρό. Εν καλό πλάσμα ο μάστρος του, καλή ψυσιή. Νάκκο ηλίθιος, νάκκο αφελής, αλλά αν δεν ήταν εν θα τον απέλυε τότε που έκαμνε πατέντες με τα καύσιμα τζιαι τες αποδείξεις των οδηγών;
Έφκαλε την εφτομάα μπροστά που τα νέα να θωρεί για το Μοντ Μπελλερίν, όπου τζιαι αν είναι τούτο. Εφαντάστηκες να χρειαζετουν να παει αμαν αμαν τζιαι ποτζιεί; Πώς θα τα πλήρωνε, πώς θα τα δικαιολόγαν; Ήταν να βρει τρόπο, άμα του έμπαινε η ιδέα, ευτυχώς που εν εχρειάστηκε προς το παρών. Έκαμε τη σκέψη για Αμερική βέβαια μετά τες ειδήσεις αλλα ήταν τη στιγμής, στην έξαρση της ψιλής. Ας τα κανονίσουν μόνοι τους τζιείνοι. Εσκεφτετουν το πολλά συχνά, πώς εν δυνατόν ναν ο μόνος ξικάρφωτος πολίτης στον κόσμο που εμπούχτησε τζιαι άρκεψε να καθαρίζει κόσμο. Βέβαια μπορεί τζιαι να μεν ήταν. Ποιός ξέρει ποιοι που τους θανάτους πρώην ηγετών, τραγουδιστών (νταξει, τραγουδιστή πρέπει ναν ο μόνος που καθάρισε) εν όπως τους ακούουμε τζιαι όι κάποιος αφανής ήρωας; Μα τι ρομαντικό που ακούεται έτσι. Μαλακίες




ΥΓ: όλα είναι 100% προϊόν φαντασίας, ελπίζω τίποτε μηνύσημο, αιωνία η μνήμη των μακαριτών

3 σχόλια:

  1. Λολ, που τα καλύτερα σου! :) Good for you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έφυρες με :-)))))))))))))))))))))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τζαι είπα σου να μεν γράψεις για την κρυφή μου ζωή. εννα με βουρούν οι παπαράτσι. :'(

    ΑπάντησηΔιαγραφή