19 Ιαν 2016

Ματαιοδοξία

Κατ'αρχάς, ήθελα να ξεκινήσω το ποστ με μια ωραία ερμηνεία της λέξης του τίτλου φκαρμένη που λεξικό. Με το άρθρο, ρίζα, ερμηνεία κτλ. Αλλά δεν έβρισκα. Εν το προσπάθησα τζιαι ιδιαίτερα να λέμε την αλήθκεια αλλά το πρώτο αποτέλεσμα του google ήταν το wiktionary, που εν ήταν όπως το ήθελα, 2 λινκς "η ιδιότητα του ματαιόδοξου", τα επόμενα μεταφράσεις ή άσχετα άρθρα. Τζιαι ξέρετε τι λαλούν. The best place to hide a body is the second page of Google.

Στο θέμα μας.

Χαριτωμένα τα χορευτικά τζιαι οι παραγωγές στους γάμους. Αρκετά εν χωρκαθκιό σκέτο αλλά το συγκεκριμένο εν λλίο κρίμα. Επειδή εν προφανές ότι μπήκε πολλή προσπάθεια στο να γινεί σε σημείο που νομίζω ότι εστήθηκε ούλλος ο γάμος για το βίντεο. 
Τζιαι ο καλεσμένος άλλην έννοια εν έσιει που το να σου κάμνει τον καραγκιόζη. Επειδή έπρεπε να συντονιστεί τζιαι το πλήθος βλέπετε.


Η εισαγωγή του βίντεο εν τζιείνη που "εκθέτει" το ζευγάρι. Τούτη η δίψα να γινούν viral ρε φίλε.



ΥΓ: είπα να προσέξω λλίο σήμερα τζιαι να  είμαι πιο σωστός τζιαι αντί "γιατί", έγραφα "επειδή"  

7 σχόλια:

  1. Λατρεύω κάτι τέτοια! :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα μωρέ, σιγά. Σάννα κι άλλοι εν κάμνουν πράματα για να γίνουν βάιραλ. Τλχ τούτοι κάτι εκάμαν.
    Εν ωραίο το φουστάνι της τύπισσας πάντως. Έπρεπε να το πω, σόρυ, φεύκω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος20/1/16 16:28

    Ματαιοδοξία είναι π.χ. να οδηγείς BMW X5 χωρίς όμως άδεια κυκλοφορίας, γιατί δεν έχεις τα χρήματα να πληρώσεις. Και όταν τον ρωτάς γιατί δεν πουλά το X5 και να αγοράσει κάτι φτηνότερο που να το αντέχει η τσέπη του, να απαντά "Ε ρε φίλε, έχουμε τζαι μια εικόνα που πρέπει να δείχνουμε προς τα έξω. Εν τζαι να οδηγούμε ότι τζαι ότι."

    Το βίντεο δεν το έχω δει και ούτε με ενδιαφέρει να το δω. Αλλά δεν θα τον χαρακτήριζα ματαιόδοξο ούτε καραγκιόζη ειδικά χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά. Επίσης από ότι είπες είναι η μέρα του γάμου του έτσι δικαιούται να το διασκεδάσει όπως γουστάρει αυτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες. Υπερβάλλεις! Κι εγώ πριν κανένα χρόνο έκανα παρόμοια ρεζιλίκια και όλοι το ευχαριστήθηκαν. Plus, μέρα του γάμου τους ήταν, συγχωρεμένοι είναι. Μακάρι να είναι αυτή η ματαιοδοξία που θα συναντούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @all of the above: ίσως να ήταν η διάθεση της στιγμής τζιαι ήμουν έτσι πίκρης. Αρέσκουν μου τζιαι εμένα τούντα καρκασιαλλίκκια αλλά τούτο εν μου έκατσε καλά στο μάτι. Τι να κάμουμε; Εσυμμετείχα τζιαι εγώ σε 4 χορευτικά γάμου (σατσιήν), σαφώς κατώτερα του συγκεκριμένου, έννεν θέμα αν την είδα Μεταξόπουλος, Φώτης πάντα.

    Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. Και καλή καρδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Dreamer απάντησα στου στο μπλόγκ μου με έναν αίνιγμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ela twra. Afou esy ise expert sta flash dance mobs se gamous. An organosw pote kanena na kseris oti en se esena pou en na ertw gia apories.
    SMOOCH filouthkia!

    P.S. areski mou pou prosexis na grafis sosta toso polla, pou kseris je pote prepei na mpi giati je pote epidi. LOL je egw grafw etsi. UGH UGH en exw kan ta ellinika san epilogi sto keyboard mou plewn. BYE FELICIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή