19 Οκτ 2015

Αυτό δεν είναι νόμισμα.

Ήταν 1η Σεπτεμβρίου. Δεν έβρεχε. Ούτε κρύο έκανε, δροσούλα είχε. Γράφτηκα γυμναστήριο.

Ήταν τυχαία 1η Σεπτεμβρίου, απλά ήταν μερικές μέρες μετά που εγκαταστάθηκα στο διαμέρισμα. 
1. Κάπου στα μέσα προς τέλη Σεπτεμβρίου πήγα Λονδίνο στο Πεζούνι, θυμάστε τον; Είδε με τζιαι 'ενθουσιάστηκε' με την αλλαγή που παρατήρησε στο σώμα μου. Και γουάου και 3 εβδομάδες μόνο κτλ. Να πω ότι από τον Μάρτη είχαμε να ειδωθούμε. Να πω και πάλι ότι πέραν του jogging που έκαμνα 2 εβδομάδες πριν να ξεκινήσω γυμναστηρίο εν τζιαι είχα κάμει άλλη άσκηση στο διάστημα που μεσολάβησα. Τζιαι τέλος όντως έχει το σώμα μου τζιαι αλλάσσει σχετικά γρηγόρα. (τωρά μεν φαντάζεστε δραματικές αλλαγές, απλά είχα σφίξει λλίο τζιαι έππεσε η σκεμπούδα λλίο).
2. Τελοσπάντων, ακόμα 3 εβδομάδες μετά εβρέθηκα δαμέ με έναν άλλο φίλο. Νομίζω στο μπλογκ τον έχω αναφέρει σαν Κ. Τελοσπάντων με τον Κ είχαμε να βρεθούμε από τα μέσα Ιουλίου. Η αντίδραση του όταν σχολιάζαμε το ότι πάω γυμναστήριο σχεδόν κάθε μέρα, προσέχω τζιαι τη διατροφή μου ήταν "εεεε.. κάμνε παραπάνω αερόβια". Εν ήταν τζιαι ιδιαίτερα κολακευτικό.
3. Εν ήταν τζιαι ιδιαίτερα κολακευτικό γιατί εγώ ήξερα πώς έκαμα διαφορά. Νιώθω το, θωρώ το στα ρούχα μου. (Αν το ένιωθε τζιαι κανένα άλλο πλάσμα καλά θα ήταν, but this is not one of those posts).
4. Είναι ευρέως γνωστό σε όποιον δεν είναι παντελώς άσχετος με τη γυμναστική ότι πρέπει κάθε ορισμένο διάστημα να αυξάνεις ένταση, να ανεβαζεις στροφές για να συνεχίσεις να βλέπεις αποτέλεσμα. Ε τζιαι τούτο κάμνω. Αλλά άκουσα και το σχόλιο από φίλη στο γυμναστήριο "Ε κανεί ρε Βαν Νταμ". Καθόλου δε θα σταθώ στο σχόλιο τούτο, για σωρεία λόγων.

Αυτές είναι διάφορες απόψεις που μπορείς να ακούσεις άμα δουλεύκεις για ένα στόχο. Συνέβησαν πραγματικά όλα τα παραπάνω αλλά παραλληλίζω, παρομοιάζω. Τι λαμβάνεις υπόψην που όσα ακούεις; Αν πεις εν ασχολούμαι με τι λαλούν οι άλλοι αλλά αππώνεσαι με τα θετικά τι σε κάμνει;

Η δική μου σκοπιά στο θέμα. I look good/better and I'm thinking of joining the 10km run in April.

3 σχόλια:

 1. μπορεί να παίζει και ζήλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εν εκατάλαβα πολλά το πόιντ τούτου του ποστ, θα πω την αλήθεια.
  Προσωπικά νομίζω ακούω τα ούλλα, τζαι κρατώ τα αρνητικά. Αλλά το τι θα πει ο άλλος εν με κάμνει να προσπαθώ παραπάνω ή να πεισμώνω παραπάνω. Δυστυχώς ή ευτυχώς. Παραπάνω δυστυχώς θα έλεα.
  Τα θετικά λαλώ τα πάρακατω σε μουντ χαχα ανέκδοτο παρά λαμβάνω τα υπ' όψη. Τζαι τούτο εν άμα είμαι στα καλά μου. Στα κακά μου απλά νομίζω ότι περιπαίζουν με άμα μου πουν μια καλή κουβέντα, ειδικά αν εν face to face. :/
  Αλλά ναι, εν εκατάλαβα το θέμα σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. @pax: μα που πόθεν; που τον Κ οξά που την κοπέλα στο 4ο σχόλιο. Αν εν για τον Κ, εν θα το έλεα. Αν εν για το 4ο σχόλιο, απλά το άτομο τζιείνο έσιει ένα θέμα με τα άτομα που κάμνουν κάτι καλύτερα που τζιείνη. (κακός)
  @moonligh: έκαμα λάθος στην κατανομή του κείμενου. εν έδρωσε το αυτί μου για κανένα που τα σχόλια. απλά εν ενδιαφέρον να θωρείς τες διαφορετικές αντιδράσεις. Τζιαι ξέροντας πόθεν επροήθαν δικαιολογώ τες ούλλες (εν λέω ότι εν σωστές ή ότι θα εν θα μπορούσαν ναν πιο κχμ.. κομψές αλλά ας είναι)
  ηθικό δίδαγμα υποθέτω να πεισμώνουμε για τα κακά σχόλια, αν έχουν βάση, να τα αγνοούμε αν δεν τζιαι να δεχόμαστε τα θετικά σαν επιβράβευση

  ΑπάντησηΔιαγραφή