7 Οκτ 2015

Όρνεα..

Καλημέρα.
Εσκοτώθηκε ακόμη ένας μιτσής το σαββατοκυρίακο. Νέος στρατιώτης, εβούραν να πάει μέσα.
Απόφοιτος του σχολείου μου και αυτός, διαιωνίζοντας έτσι την κατάρα. Σχέδον κάθε σχολική χρονιά έχει ενα σοβαρό τροχαίο, κάποτε θανάσιμο. "Εμείς" ήμασταν τυχεροί, εγλυτώσαμε με μερικές ώρες εντατική, πλάκες που πάνω ως κάτω. Άλλοι επισκέφτουνται ακόμα συμμαθητές που μόνο να ανοιγοκλείνουν μάτια μπορούν τζιαι άλλοι εκλαίαν θκιο συμμαθητές τους μέρες πριν την αποφοίτηση.
Τελοσπάντων, όταν ακούστηκε ότι εβούραν να πάει μέσα, ήμουν σίουρος ότι θα ακούονταν φωνές για τη ματαιότητα του στρατού τζιαι την ευθύνη που έχει. Τζιαι εν βλέπω τη λογική. Τη χρησιμότητα του στρατού τζιαι τη ζημιά που κάμνει στην κοινωνία, όχι μόνο οικονομική, θεωρώ ότι εν τζιαι χρειάζεται να την αναπτύξω ιδιαιτέρως. Αλλά δαμέ θα τους υπερασπιστώ. Ο κανόνας του να είσαι παρών μια συγκεκριμένη ώρα έννεν κανένας παράλογος που εν συναντάς παντού. Εμάς, τζιαι όπως έμαθα μετά που συζητήσεις των ημερών, σε πολλά στρατόπεδα, ελέαν μας αν αρκήσουμε να ποάμε τηλέφωνο να ενημερώσουμε τζιαι να μεν βουρούμε.
´Ο,τι έγινε έγινε όμως τζιαι μετά τες φωνές του κόσμου μια μόνιμη αξιωματικός εθέωρησε σωστό να πάρει θέση, που αλλού; Στο facebook! Κάποιος στην άλλη πλευρά του ατλατικού, που τώρα μου διαφεύγει το όνομα του, είπε ότι αν δε θέλεις να ασχοληθούν μαζί σου, μη δημοσιεύεις. Εν κοντά στον νου, ειδικά αν θα προκαλέσεις. Τελοσπάντων η κυρία είπε επί της ουσίας να μείνουν οι μανάες έσσο τους στα ττάππερ τζιαι ο στρατός έννεν που τη δουλειά τους. Και άλλα πολλά.
Ξέρω την κάπως την κυρία, τον βαθμό της τωρά εν τον ξέρω, αλλά υπηρέτησα σε στρατόπεδο μαζί της τζιαι θεωρώ ότι εν έσιει τη βίδα των πλείστων μονίμων. Αλλά όσο τζιαι αν συμφωνώ με την ουσία της θέσης της, βρίσκω άκυρη την τοποθέτησή της ώρες μετά τον θάνατο στρατιώτη. Πολλά χοντρό, πολλές φορές με σωστή διατύπωση μπορείς να καταφέρεις πολλά παραπάνω. Αλλά βούττα την νάκκο πρώτα που λέει ο σοφός λαός.
Ε τζιαι εννοείται ότι επέσαν να την φάσην σε ιστόσελίδες που έχουν ως βασιλή απασχόληση τα screenshots που τα φέισμπουκ του κόσμου. Τζιαι δώστου να ξεθάφκουν παλιές φωτογραφίες με αποφθέγματα του στύλ "σε μυρίζω πάνω μου και μαστουρώνω" άρα αμέσως συμπαιρένουμε πράματα για το ήθος της κοπέλας. Λες και μια γυναίκα αξιωματικός θέλει τζιαι πολλά να της φκει όνόμα. Τελοσπάντων ως τζιαι ο Κασκαούνιας επήρε θέση σε τούντον τόπο! Ενώ κάμε μια ψύχραιμη και ποο σωστή διατύπωση για το αν φταίει ο στρατός να δεις πώς κλείνουν τα στόματα. 
Η οκκά εν τετρακόσια. Καλό ταξίδι Μάριε.

1 σχόλιο:

  1. Ο παραπάνω κόσμος λειτουργεί εντάξει μόνο φαινομαινικά. Αν κάτσεις να δεις σε παρααπάνω βάθος και λεπτομέρεια, έννα τραβάς τα μαλλιά σου με το πόσο μη κοινή εν η "κοινή" λογική.
    Ο παραπάνω κόσμος εν απερίσκεπτος και ανεύθυνος. Και η τύπισσα που έγραψε ττα τα πράματα έτσι ώρα, και τζείνοι που μπορεί να μεν είπαν τους μιτσιούς ότι είμαστε ανθρώποι και ΑΝ τύχει κάτι μεν βουράτε, τηλεφωνάτε μας, αλλά να προνοείτε να είστε στην ώρα σας γιατί αύριο εν γίνεται να φκείτε πολίτες και να λειτουργείτε έτσι σκέδιο, και ενδεχομένως και ο Μάριος (και ο κάθε Μάριος) που εβούραν (εν ξέρω καν την κουβέντα) και δεν εσκέφτετουν ότι καλύτερα να αρκήσει παρά να μεν πάει. Ή καλύτερα να αρκήσει παρά να ζει με τύψεις για κάτι που έτυχε και δεν τον σκότωσε. :/

    ΑπάντησηΔιαγραφή