11 Ιουν 2015

Crash

Άλλη μια φορά που ξεσκονίζω και κάνω επιστροφή.
Η αλήθεια βέβαια, βλέποντας ότι το τελευταίο μου ποστ γράφτηκε όταν ερχόμουν Αγγλία μετά το Easter break δικαίως παραμέλησα το μπλογκ. Που την πρώτη μέρα της επιστροφής, μπήκαμε σε πρόγραμμα εξεταστικής με λογικά, θεωρώ, διαλείμματα όταν υπήρχε ευκαιρία. Σας διάβαζα βέβαια και σας σημάδευα "read later".
Από τον Απρίλη, μπας και σώσουμε τα σπασμένα.
Το διάλειμμα θα έπρεπε να γράφεται αλλιώς. Όπως και η Θεσαλλονίκη.
Δεν σώθηκαν τα σπασμένα φοβάμαι. Αλλά θα τα πούμε όλα σιγά σιγά. Ίσως και όχι. Το μπλογκ δεν το έχω για να δεσμεύομαι.
Επιστρέφω Κύπρο σύντομα. Να ανασυνταχτώ, να βρω λίγο δύναμη γιατί προς το παρών μόνο απογοήτευση. Από μένα. Για όσα δεν έκανα, για όσα δεν κατάφερα. Όχι μόνο φέτος. Η αυστηρότητα με την οποία κρίνω τον εαυτό μου με αναγκάζει να ανατρέξω μέχρι και στο δημοτικό και να θυμηθώ αποτυχίες και στόχους που δεν κατέκτησα. Φορές που άκουσα το "δεν πειράζει, έκανες ότι μπορούσες", φορές που φόρεσα δικαιολογίες για να ντύσω την αδυναμία μου και την ανικανότητα μου, φορές που απογοήτευσα.
Dreamer όνομα και πράμα. Που να ήξερα όταν διάλεγα το username πόσα θα φανέρωνε για την προσωπικότητα μου. Γιατί δε με είπα ούτε achiever, ούτε winner, ούτε καν warrior. Dreamer με είπα, ό,τι πιο παθητικό και αξιολύπητο. 

7 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=hHRNSeuvzlM

    Chin up!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oh, come on! Είσαι πολύ μικρός ακόμα, έχεις όλο τον χρόνο μπροστά σου να τα φέρεις όλα ανάποδα και να σώσεις τον εαυτό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΜG ρε Ντρίμερ είσαι αρσενικός ραιτ? Γιατί όλο αυτό μου θυμίζει το πάρτυ ορμονών που έχω μια φορά το μήνα και πέφτω στα Τάρταρα! Ότι και να σου πω αν εσύ ο ίδιος δε δεις από που προέρχεται όλη αυτή η σκληρή αυτοκριτική, και η ανάγκη να κάνεις πολλά περισσότερα, μένοντας ανικανοποιήτος στο τέλος τίποτα δε θα αλλάξει. Αφού κάνεις αυτοκριτική, αυτολύπηση κτλ κάνε και λίγη αυτοανάλυση να βρεις την πηγή όλων αυτών. Φαίνεται πώς εξιδανικεύεις την επιτύχια και την κατάκτηση στόχων... να σου στείλω μερικά γκιφς να γελάσεις???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Θεσσαλονίκη γράφεται αλλιώς:-)

    Κατά τα άλλα σε αυτή την ηλικία δεν είναι καιρός για μοιραλατρείες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχα! εκατάλαβα το μετά που το έγραψα, αλλά είπα να το αφήκω. to make my point :p

      Διαγραφή
  5. Μόλις ξεμπέρδεψα με τη σχολή "έπεσα" σε αυτές τις σκέψεις και τον τρόπο ζωής.
    Είναι νομίζω αρκετά λογικό, όλοι οι νέοι της ηλικίας σου κάνουν τις ίδιες σκέψεις.
    Σιγά σιγά είναι που θα μπουν τα πράγματα στη θέση τους, θέλει απλά μια ανασύνταξη και καλωσόρισμα της ενήλικης ζωής σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το dreamer είναι μια από τις πιο όμορφες έννοιες και το μόνο που σε σώζει στην καθημερινότητα σου. Να το προσέχεις αυτό που είσαι και να το αγαπάς !

    ΑπάντησηΔιαγραφή