23 Ιουλ 2014

Ανησυχος Μπλογκακη και αλλα τετοια τρολλ

Λοιπον, για να διαβαζεις το ποστ μετα τον τιτλο σημαινει οτι α) δεν εχεις ιδεα τι εν ο τιτλος και σου κεντρισε το ενδιαφερον, β) ξερεις ποιος εν ο τυπος, ξερεις τι εγινε τες τελευταιες μερες τζιε συνεχιζεις να διαβαζεις για να μαθεις την αποψη μου, το γιατι δεν το ξερω.
Μεσα στο χαμο της Γαζας, της Ουκρανιας κτλ, εγινε κατι που θελω να σου μεταφερω.
Λοιπον, ο ανησυχος μπλογκακης εν ενας μπλογκερ. (σου δινω 7 λεπτα να διαβασεις μερικα ποστ αν θελεις εκτος το πιο προσφατο (22.07.14) για να παρεις μιαν ιδεα. Λλιο πολλα εν σε τουντο υφος που ηταν τα ποστς του. Γελουσα με την ψυχη μου. Τοσο παλαβο χιουμορ που θα μπορουσα να χτυπιουμαι. Και σε καμια περιπτωση δεν αποκαλω τον μπλογκερ παλαβο. Τετοιο χιουμορ θελει αρκετες μοναδες IQ κατ'εμε.
Το τουιτερ του εγω εν το ηξερα αλλα μου εστειλαν προχτες λινκ για το ακκαου του για να δω τα τελευταια του τουητς που ηταν βασικα αυτα:

Παιδιά καλησπέρα και πάλι. Θα ήθελα να σας ανακοινώσω κάτι πολύ σημαντικό για εμένα και ζητώ για λίγο την προσοχή σας...Μπορεί να σας φανεί ως τρολάρισμα, αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό και θα εκτιμούσα αν με προσέχατε... Δεν είναι αστείο...Σε πολλούς έχει κάνει εντύπωση είτε θετική είτε αρνητική η εικόνα που βγάζω στο ίντερνετ τόσα χρόνια. Κάποιοι τη θεωρούν αστεία και κάποιοι ενοχλητική. Για μένα όμως τα τελευταία χρόνια το ίντερνετ ήταν μία διέξοδος από ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζω. Δυστυχώς από πολύ μικρή ηλικία διαγνώσθηκα από μία ανίατη ασθένεια η οποία δε μου άφηνε πολλά περιθώρια να ζήσω. Τις περισσότερες ώρες μου είμαι καθηλωμένος στο σπίτι ή στο νοσοκομείο και κάπως έτσι "γεννήθηκε" ο ανήσυχος μπλογκάκης. Ένας χαρακτήρας που έκανε και έλεγε όσα δε θα μπορούσα ποτέ να κάνω και να πω όσα δε θα μπορούσα ποτέ εγώ, ο Στέφανος. Ο ανήσυχος κορόιδευε τα πάντα, γελούσε εύκολα, δεν υπολόγιζε κανέναν και τίποτα, αψηφούσε τη ζωή. Κάπως όπως θα ήθελα να αψηφώ κι εγώ αυτό το δείγμα ζωής που μου δόθηκε για λίγο. Δυστυχώς όμως οι τελευταίοι μήνες είναι πολύ δύσκολοι για μένα. Η κατάστασή μου επιδεινώνεται ραγδαία και φτάσαμε σε ένα σημείο, όπου σήμερα τα ξημερώματα, δηλαδή σε λίγες ώρες, θα πρέπει να μπω σε ένα τεράστιο και πολύ δύσκολο χειρουργείο. Οι γιατροί μου δίνουν λιγότερες από 10% πιθανότητες να βγω από αυτό ζωντανός και έτσι, αν και είχα ορκιστεί στον εαυτό μου ότι δε θα αποκάλυπτα ποτέ τίποτα από όλα αυτά στο ίντερνετ, νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο αντίο και ένα ευχαριστώ. Να είστε καλά, να χαμογελάτε και να αψηφάτε τη ζωή.

Μετα που τα θκιαβασα τουτα, επηρεαστηκα. Εσκεφτομουν το πολλα τζιντην νυχτα αλλα τζιε την επομενη ημερα. Εσκεφτομουν ποση εσωτερικη δυναμη πρεπει να εχει καποιος για να εσιει τοσο χιουμορ αμα βασανιεται τοσο τζιε αλλο ποση δυναμη θελει καποιος για να παει σε χειρουργειο με ελαχιστες πιθανοτητες να ζησει. Εφανηκεν μου παραξενο φυσικα που θεωρειται αποδεκτο να καποιος γιατρος να "διαπραξει" ετσι χειρουργειο αλλα εν το αμφισβητησα. Εμαραζωσα που λες φιλε φολοουερ τζιε εθωρουν τουιτς που ελυπηθηκαν τζιε αλλοι. Γιατι μπορει να μεν τον εξερα παραπανω που το μπλογκ του αλλα ξερεις οτι εν ανθρωπος, τζιε υπηρξε ενας ανθρωπος που σε εκαμε να περασεις καλα. Ποσους εσιεις διπλα σου στη ζωη σου που ευχαριστως τους ανταλλασεις με το μπλογκ του ανησυυχου; Ουτε καν τον ιδιο τον ανησυχο!
Επερασεν η μερα, εν εκαμε κανενα τουιτ, κανενα ποστ (ελεγχα τακτικα, ψυχασθενεια) εθεωρησα οτι η εγχειρηση απετυχε. Ισως να μυριστηκες εξυπνε αναγνωστη τι εχει γινει. Τελοσπαντων μετα ηρτε αυτο:
http://anisixosblogakis.blogspot.com/2014/07/blog-post.html
Αχεμ. Χειμαρρος σκεψεων.
Γιουπι! Εν ζωντανος! Ηταν ουλλο κακογουστη φαρσα καποιων κακων χακερ που τον ζηλευκουν (ναι καλα)
ε τζιε μετα λογικευτηκα αν θελεις.
Οι πιθανοτητες να του εκλεψε καποιος τους λογαριασμους τζιε να εφτιαξε τουντην ιστορια νομιζω εν πολλα πιο λιγες που το να το εστησε ο ιδιος τουτο. Σαφως. Εξ'ολοκληρου στημενο.
Εθυμωσα. Παραπανω που το "ρε μα εν βλακας τουτος;" Τουτο λαλω το καθημερινα στο τουιτερ διαβαζοντας αρκετους. Δαμε εθυμωσα που καποιος εκμεταλλευτηκε το κοινο που τον αγαπουσε (μελια ιστοριες δαμε) απλα για να σπασει την πλακα του τζιε να πιασει retweets αν θελεις. Πραγματικα λυπηρο και αξιολυπητο βασικα. Δεν κανουμε ετσι αστεια παιδια.

Ζεστα ζεστα κι αλλα τουιτς του:
PENTHEISTE KLAPSIARES!!!!!!!kai meta KSANASKASTE SAS VARETHIKE H PSYXH MOU!!!!SYRTHEITE STA PATWMATA MAYROFOROUSES KOPELIES!!!tyxeroi eiste pou den sas zitisa kai lefta gia tin epemvasi xrysa mou!!!!!!re trogloi enas den me exei rwtisei pws pige i epemvasi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!H EGXEIRISI APETYXE!!! DEN TA KATAFERA TROGLOI :( PIASTE PALI TA RIP!!!!!!!!!! siga min pethaina kai to lega se sas moirologistres tou eleous! ou ou ououououououououououououou PETHANA? PWS MPORW NA MATHW? sas euxaristw poly gia ta rest in pis kai antapodidw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! xixixixixixixixixixixixixixixixixieleooooooooooooooos merikoi merikoi pou pethainoun sta psemataaaaaaaaaSKASTE MOIROLOGISTRES

Στο γνωστο υφος του ανησυχου. Δεν ξερω α)κατα ποσο καποιος που εχει νικησει μια τετοια μαχη μπορει να κανει τετοιο χιουμορ. β)καποιος που του εκαναν μια φαρσα τζιε ειδε ποσοι επηρεαστηκαν και ποσο συνεχιζει ετσι.

Αρα ναι, αυτα εχουν γινει.
Και γραφτηκε και αυτο παλιοτερα.
http://sourotiri.blogspot.gr/2007/10/anisixos.html

Σχολια και εντυπωσεις δικα σας. Εγω μεταφερα τα γεγονοτα για οποιον ενδιαφερεται. Γιατι με τρωει θα μου πεις τι εκατεβηκε του συγκεκριμενου να καμει τζιε να δουμε ποσοι το καμνουν καθημερινα τζιε ετυχε να εν καποιος που διαβαζω κτλ. Θα αναλυσω σε αλλο ποστ σκεψεις για να μεν μακρυγορω.

3 σχόλια:

  1. Καλημέρα! Αρρωστημένες καταστάσεις αν με ρωτάς. Get a life! (όχι εσυ!) Βγές έξω δες τι γίνετε γύρω σου άσε τις φαντασιώσεις σου και την "προβληματική ζώη σου" για την πάρτι σου και να σου πώ και κάτι όλοι μας περνούμε στάδια κατάθλιψης άλλα δεν πέφτουμε σε έτσι επίπεδα! Αυτά! Καλημέρα και πάλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/14 08:24

    Πόσο προβληματικός και κακεντρεχής άνθρωπος. Αν με ρωτάς όντως τον λυπάμαι γιατί έχει σίγουρα πρόβλημα. Είναι σαφέστατα δυσυχισμένος γιατί ο ανθρώπινος πόνος ένεν για πλάκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/14 20:55

    TLDR

    Κάμνω τον άρρωστο για να μαζέψω βιούς και μετά τρολλάρω το σύμπαν. Χα. Εν "μοναδικός" τούτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή