14 Μαρ 2014

chasing rihanna

Το ζησαμε κι αυτο. Παπαρατζι φιλες και φιλοι ο ντρημερ σας. Γυρω στες 01.κατι εψες εποσταρε ενας κυπραιος που τους πολλους που εν δαπανω φωτογραφια που τη γειτονια, βασικα που ενα μπαρακι που εισιε κοσμοσυρροη εξω, με λεζαντα "riri in the neighbourhood". Σαγωνα-πατωμα.
Εθκιαβαζα ταχα μου αλλα αφορμη εγυρεφκα η αληθκεια. Πιαννω το λαπτοπ πληκτρολογω με μανια, τα δακτυλα τρεχουν στο πληκτρολογιο (οχι του Κυνοδοντα, κανονικο πληκτρολογιο), τα τσιγαρα σβηνουν με μανια, ιδρωτας στην πλατη, καλα υπερβαλλω. Eτο προψες εισιε συναυλια ο Drake δαμε, ηρτεν τζιε το τσουρουι του η Ριανα που τον ακολουθει σε ουλλη την Ευρωπη. Σημειωση μετα τη συναυλια επηαν στο entourage τζιε υστερα επηαν να παιξουν μπασκετ στο sugden η ωρα 4 το πρωι, οπου sugden=κλειστο γυμναστηριο του πανεπιστημιου που εδωκα 3-4 μαθηματα περσι τζιε φετος. Ας πουμε, "ειμαστε σταρς και αν θελουμε να παιξουμε μπασκετ στις 4 το πρωι θα παιξουμε". Αρα τα πιτσουνια πολυ πιθανον ναν στην πολη. 
btw ερμ, οκ, λλιο ζαομουτσουνης ο drake. Τι του ηβρε; Τι εννοεις το οτι εν την δερνει εν αρκετο;

Τελοσπαντων, εκαμνα λλια κουτζια (believe it or not) αλλα εκατεβηκαμε τελικα. Σημειωση οτι στα μεσα της διαδρομης λαλω τους να παμε πισω γιατι εν εφαινετουν τιποτε, ουτε φωτα, ουτε κοσμος. Τελικα απλα η ομιχλη ηταν πιο πυκνη απο οτι υπολογιζα. Προφανως ο ηλιος των τριων ημερων στην αρχη της εβδομαδας αρκουσε για το εξαμηνο. Ή εκαμναν πολλυν παστελακι ο ντρεικ με τη ριανα. Αλλα ο κοσμος εν ηταν πολλης. Ας πουμε εκατεβηκε η Φουρειρα φοινικουδες περσι ποτε εν που ηταν τζιε οσοι ηταν Φοινικουδες εδωκαν τον γυρο τους τυχαια που τζιντο καφε. Ενιγουειιι.
Παμε τζιαμε, ηταν μεσα βαδωμενοι η παρεα γιατι εκλεισαν ολο το καταστημα ναν ανενιας. Τζιε εβαλαν χαρτονια σε καποια γυαλια να μεν τους θωρουμε. Τσκ τσκ. Εκαμναμε πασιαμα για λλιην ωρα τζιαμε ποξω. Ελαλουν μιας κοπελλουας που εισιε διαμερισμα στην πολυκατοικια πανω που το μπαρακι να παει να παιξει τον συναγερμο της φωθκιας αλλα εν μου ακουε. Τσκ τσκ (x2). Μια φαση ηρτεν ο σερβιτορος τζιε εγραψε μας παστο γυαλι i got a kiss from rihanna. τσκ τσκ (x3). Ενιγουει στα πολλα επεισα τους να φυουμε. Εν εθωρουσαμε τιποτε γιατι εκαθουνταν τζιε στο βαθος του ημιοροφου. Οπως επηενναμε σπιτι, ακουμε τσιριλιες. Ε λογικο, μολις εφυαμε. 
Στρεφουμαστεν πισω τελικα ετσιριλλουσαν γιατι εσηκωστηκε η ριανα να παει στο 'μερος' τζιε εφανηκε που το παραθυρο. Παρακρουση. "Πελλε μου επηεν να σιεσει. "

Αλλοι αθκιασεροι (νοτ) εμεις εκαρτερουσαμε την. Τελικα τουτη πρεπει να εσιει δυσκοιλιοτητα, τραβησε τιποτε, εσιουμαλιστηκε με τον ντρεικ, επουδραρε τη μουτη της στην τουαλετα γιατι ως γνωστον οι γυναικες δεν εχουν νουμερο 2. Δεν εφκαινε που την τουαλετα ωσπου να βαλουν χαρτι πας στο γυαλι να μεν φαινεται τιποτε. oh well.
Σημα που την μπροστινη εισοδο οτι επικρατει αναβρασμος, εσηκωνουνταν αρκετοι. Εσταθηκαμε τζιε λλιο τζιαμε, τζιφος. Τελικα ηρταν τα θκιο βαν/ταξια για 8/μινι μπας/τζιπ/γουατεβερ τζιε εσταματησαν 2-3 μαγαζια πιο κατω (συνδεδεμενο κτιριο) μπροστα που το fire exit. Ε να μεν παμε;
Εσταθηκαμε τζιαμε τωρα. Κουντα τζιε να κουντησεις ο μποντιγκα για να ταραξει το τζιπ να κολλησει παστον τοιχο. in the meantime εφκαλαμε selfies με τον οδηγο, το αυτοκινητο, την πορτα. Ε τζιε ελειψεν η μπαταρια του κινητου. genial. περνα αλλο κανενα δεκαλεπτο τζιε εντομεταξυ εβρεθηκα διπλα που το αυτοκινητο αλλα οι που την πλευρα του κτιριου. Ε τζιε μεσα σε δευτερολεπτα πανικος. Εφκηκε η ριανα, φλας φωνες αλλα εμπηκε γληορα μες στο τζιπ τζιε εκλεισεν η πορτα. Γυριζω, διπλα μου! Φακκω παστο γυαλι, χαι! Τιποτε, μουτρο! Τσκ τσκ. (x3)

Επατησεν του το τζιπ τζιε εχαθηκεν. Εβαλεν πισινη το αλλο να κολλησει παστην πορτα, ιδιο σκηνικο, διπλα μου τζιε ο ντρεικ! Εφυε τζιε τζινος. Αυτα τα συναρπαστικα.

Sad η καταντια μας το ξερω, αλλα εσπασεν η ρουτινα τζιε εχω να λαλω οτι εβρεθηκα σε αποσταση αναπνοης που τη ριανα, γιατι ουτε σε συναυλια, που δεν θα πηεννα, εν θα την εθωρουν ετσι κοντα. beat that antichriste. Οτι χορεψες με τη Βισση, τι;

Αυτα. Πισω σε σενα στο στουντιο Χρυσανθε(με). Απο το Μαντσιεστερ για το skeftomekegrafo, o dreamer.





και ολες αυτες οι μλκς οταν ο καρεκλοκενταυρισμος στην κυπρο καλα κρατει τζιε μια πακιστανη φοιτητρια αυτοπυρπολειται διαμαρτυρομενη για την αθωωση του βιαστη της.

i own none of the pictures duh

6 σχόλια:

  1. Έτσι τζιαι ετράβας at least one shot ήταν να πλουτίσεις τα γέρημα! ατυχία τζιαι που ποδά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θεϊκό ποστ. τζαι εν πειράζει που έννεν δική σου η πρώτη φωτογραφία όπως ενόμιζα τόση ώρα :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα! Άμα σου πω ότι το μόνο που ξέρω για τη Ριάνα είναι ότι υπάρχει, και ούτε ένα τραγούδι της δεν γνωρίζω θα καταλάβεις πόσο ζήλεψα!

    Δεν πειράζει, αυτά τα πράματα έχουν το χάζιν τους. Εμάς κάποτε στο πανεπιστήμιο μου είχε έρθει η Geri Halliwell, το πρώην spice girl, αλλά δεν έμαθα ποτέ αν ήταν κουτσομπολιό ή αλήθεια. Το είχε γράψει πάντως η φοιτητική εφημερίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοουμαι να ρωτησω αν εσπουδαζες οταν υπηρχαν οι spice girls ή αν ηρτε μετα

      Διαγραφή
  4. επειδοσιακή πολλά η νύχτα σου. πάντως τουλάχιστον εκατάφερες να την δεις που λιότερο που 5 μέτρα. that's something at least. ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/3/14 10:11

    Ου τέλεια ανάρτηση Dreamer μου. Πάντως την ρουτίνα εσπάσετε την λλίο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή