23 Μαρ 2014

Μουσικες και τετοια

1. Ειδα και τους Διαμονες. Ηταν στο watch later youtube list μου που τοτε που εφκηκε το dvd. Ερμ που τι να ξεκινησω; Κατ'αρχας συγχαρητηρια. Ε ναι, πρεπει να τα πουμε που σε τετοιους χολεπους καιρους εστηθηκε μια τετοια υπερπαραγωγη. ΑΛΛΑ
Σε σημεια των τραγουδιων εθυμηζεν μου ειτε κομματια που μελωδιες του Καρβελα ειτε που πολλα γνωστα μιουζικαλ της παγκοσμιας σκηνης (βασικα Φαντασμα της Οπερας)
Τα σκηνικα ηταν εντυπωσιακα και τα κοστουμια επισης. Σε σημειο που εσκεφτουμουν αν ηταν υπερβολικο τζιε αν εχρειαζετουν. Ας πουμε οταν επηα περσι να δω το Φαντασμα της Οπερας στο Λονδινο εκαμεν μου εντυπωση που ο πολυελαιος (βασικο κομματι του εργου για οσους εν ξερουν το εργο) ηταν τοσο φτωχικος τζιε παλιος. Εν θα εντυπωσιαζουμουν αν μου ελαλουσαν οτι εν τζιε 25 χρονων το συγκεκριμενο κομματι (οσα χρονια παιζεται το θεατρο δηλαδη). Αλλα ας το αφηκω σαν συν για τους Δαιμονες, να μεν ειμαι κακος.
Σε σημεια καποιοι τραγουδιστες ακουουνταν καπως τζιε απορω γιατι εν το εδιορθωναν αφου ηταν η επισημη βιντεογραφηση. Αν τζιε νομιζω εκαμαν τη βιντεογραφηση με ζωντανο κοινο (δηλαδη σε κανονικη παρασταση) που νομιζω εν λαθος. Ως τζιε στο σχολικο διαγωνισμο θεατρου εκαμναμε αλλη μερα τη βιντεογραφηση.
Ο Παναγιωτης Πετρακης φακκα μου. Ηταν υπερβολικος. Η Παπουλια αρτια. Η Βισση σωστη σε ολα αλλα ως τζιαμε. Εν με πελλανε. Που ηταν δυσκολο να με τρελανει ο ρολος της Βισση οταν την παρασταση κλεβει η μαγισσα.
Ακουστηκαν πολλα "Θα μπορουσε ανετα να παιχτει στο Broadway" κτλ οταν επαιζουνταν οι Δαιμονες. Ερμ οι. Σορρυ. Νομιζω πως οι, κυριως λογω σεναριου. Εν λαλει κατι στον Εγγλεζο να δει οργια επι σκηνης με δαιμονισμενους. Γουσταρει παραπανω να δει Καττους ας πουμε. Ναι, σοβαρομιλω. Εν ξερω πως να το εξηγησω αλλα ενας Εγγλεζος/Αμερικανος θα εκυριευετουν απο ασταματητα wtf αν εθωρεν τους Δαιμονες. Που πλευρας παραγωγης ναι, ηταν περαν των Ελληνικων συνορων συμφωνω.

2) Νεο τραγουδι η Anastasia. Θυμαστε την; Αν δεν εβαλεν το γυαλι every now and then εν θα την αναγνωριζα. Σοβαρομιλω.

Που την μιαν εκτιμω την γιατι εν cancer survivor τζιε τους ανθρωπους που ενικησαν τον καρκινο εχω τους λλιο σε εικονοστασι. Που την αλλη ετραγουδησε στα κατεχομενα τζιε ξερω οτι γενικα εν ντιβα τζιε καμνει δυσκολη τη ζωη των συνεργατων της. (καλα, δεν το ξερω και που πρωτο χερι, κουβεντα να γνεται, χολη να χυνεται). Χρυση μου γερασες. Και δεν ειναι κακο. Τραβηχτηκες ομως. Πολυ. Κι αυτο ειναι κακο.

3) νεο σινγκλ και κλιπ απο την Gaga. 12 λεπτα μαλακα.

Εν ξερω αν το ειδες. Αλλα ναι. Ειδες βιντεοκλιπ 12 λεπτων εκ των οποιων τα 4 εν credits. Long credits dont make a clip a mini-movie Gaga. Εν το θεωρω τιποτε σπουδαιο. To Artpop εν αναμφιβολα αποτυχια. Τουλαχιστον σε συγκριση με τες προσδοκιες. Ουτε τα τραγουδια εν τοσο καλα, ουτε οι εμφανισεις της, ουτε τα βιντεο της. Παρδον. Κριμα να λεμε την αληθκια. Επειδη το just dance ανετα θα το χορευα ακομα και τωρα σε κλαμπ. Εν ιδιοφυια η γυναικα αλλα προσπαθει πολλα σκληρα τζιε φκαινει πολλα "δηθεν" η δουλεια της. Ειπα του πεζουνιου οτι η Lady Gaga ετελιωσε. Δυει. Τζιε εγελασε. Well, γελα καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος. H Lady Gaga ειναι μια σελιδα στην παγκοσμια μουσικη ιστορια που γυρισαμε. Μια σελιδα που γραφτηκε με χρυση κιτς γραμματοσειρα με πινελιες αιματος ξερωγω. Τζιε οταν λεω ετελιωσε, εννοειται οτι εννα φκαλει τζιε αλλους δισκους αλλα εν θα καμνει ποτε την αισθηση που εκαμνε παλιa. H Britney ετελιωσε πριν μια δεκαετια but she is still around. Ακομα να αποτελιωθει να το πω ετσι. Ε κριμα και για τους δυο. It was good pop music.

Ατε παω να ακουσω  Justin Timberlake.

4 σχόλια:

  1. Για το πρώτο εν έχω άποψη, εν είδα, εν έχω και κάτι τιτανοτεράστιο να συγκρίνω.
    Η Αναστέιζια εν μου άρεσκε ποτέ ιδιαίτερα (όπως και κανένας που έκαμε επιλογή για έτσι γυαλιά τότε, πόσο μάλλον τωρά), τζαι ναι ήταν η σκέψη μου όταν την είδα σε τούτο. Πολλύν τραβίσιν (κατά το γαμίσιν)
    Το κλιπ της Γκάγκα βαρκούμαι να το δω. Αγάπουν την αλλά πλέον βρίσκω την meh. Ίσως κάποια στιγμή ασχοληθώ αλλά τωρά έχω άλλα να κάμω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σχολιασω μονο το πρωτο, που το ειδα. Οντως εβιντεογραφουσαν το την νυχτα που το παρακολουθησα... δεν ξερω βεβαια αν μιλουμε για την ιδια βιντεογραφηση. Η Παπουλια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ. Δεν την χορταναν τα ματια μας. Ο Πετρακης δεν μου αρεσε ποτε σε τιποτα, ουτε και σε αυτο με επεισε.. ξυλινος και ψευτικος. Η Βισσυ ερχοταν δευτερη με διαφορα. Πολυ ωραια τα σκηνικα και η σκηνοθεσια επισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1) Συμφωνώ με τα περισσότερα που λες για τους Δαίμονες. Όσον αφορά τις ομοιότητες με το 'Φάντασμα της Όπερας' (στο οποίο όταν πήγα εγώ για πρώτη φορά το 2005 αποκοιμήθηκα και μόνο έναν ελέφαντα θυμάμαι στην πρώτη σκηνή), ο Καρβέλας είχε πει ότι έγραψε τους Δαίμονες όταν είδε το 'Φάντασμα' στο Λονδίνο. Πιθανόν να επηρεάστηκε αν και τους Δαίμονες τους βρίσκω μακράν καλύτερους μουσικά. Δεν εννοώ το ομώνυμο τραγούδι, εννοώ το έργο συνολικά.

    2) Η Anastacia πόσο αχώνευτη μαλάκω. Δύο τραγούδια όλα κι όλα και αυτά από το 2000, δεν δικαιολογούν τόσο attitude. Δεν θα ξεχάσω που ήταν να εμφανιστεί στην Αθήνα και έκανε παρατήρηση στους securities επειδή ένα κοριτσάκι τόλμησε και τη φωτογράφησε παρά τη θέλησή της.

    3) Η Γκάγκα έχει μέλλον ακόμα μπροστά της. Απλά πρέπει να κάτσει να ησυχάσει λίγο, να ανανεωθεί. Την πιεζουν οι εταιρείες να παράγει δίσκους όσο βράζει ακόμα το σίδερο, αλλά θεωρώ ότι εχεί ακόμα πράμα μέσα της. Το βίντεο το είδα, μετριότατο.

    4) Η Μπρίτνεϊ... Μάνα μου! Θα σου πω μια ιστορία μια μέρα για μια φίλη μου Κυπραία που τη γνώρισε από κοντά να φυρτείς. Όχι τώρα, δεν προλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @αντιχριστε ελπιζω να εσιεις email notifications γιατι θελω την ιστορια που μου χρωστας!
    (εκλεισαν τζιε εμενα τα μαθκια μου μια φαση στο Φαντασμα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή