22 Φεβ 2014

Σκορπιες Σκεψεις

Ay ay ay!
Κανονικο ποστ μετα απο καιρο. Νομιζω το μπλογκινγκ απλα εν μου προσφερει κατι σε τουντη φαση. Τζιε οι κανονικο ποστ. bullet post. Πουτζινα που πυροβολω με σκεψεις. bullet. get it, get it?


  • Τες περασμενες μερες ηταν ουλλοι λλιο πολλα υπερευαισθητοι. Λλιο το κυπριακο με το ανακοινωθεν, μετα οι απεργιες της ΑΗΚ, ειμασταν ουλλοι ετοιμοι να φαγωθουμε μεταξυ μας! Λογικο ως ενα σημειο, αμα πιστευεις σε κατι τζιε θιγουνται τα πιστευω σου κτλ αλλα ρε παιδια, το κυπριακο τζιε το οικονομικο εν θα λυθουν στο τουιτερ ΠΡΟΦΑΝΩΣ!
  • Λιγες κουβεντες για τα πολιτικα μονο. Το ΔΗΚΟ νομιζω γελιοποιειται μονο του. Εν χρειαζεται να πω κατι εγω. Εφαπαξ που την καθε κυβερνηση, θα σαστουν ουλλοι. Ολοι θα παρετε. 
  • Ανυπομονω ποτε θα ξεσπασει επιτελους τουτος ο λαος. Τι εννοεις ποτέ;
  • Οι σκεψεις μας στην Ουκρανια. Δεν ειναι οι μονοι που παλευουν τουντην περιοδο στον κοσμο για τα δικαιωματα τους, απλα εν τουτοι που δειχνουν τωρα τα μεσα.
  • Οταν καποιοι ελεαμε διαφορα για τους υπαλληλους της ΑΗΚ τζιε της ΑΤΗΚ εν ηταν για τα ατομα τζινα. Εν θελω να μπω σε ετσι συζητηση παλε, αλλα ο κοσμος που εχασε τη δουλεια του ή τον μισθο του ουλλον σχεδον, εν αντεχει να νιωθει συμπολιτες του βολεμενους. Τζιε για να προλαβω σχολια, ξερω οτι τζιε οι α(τ)ηκαδες υπεστησαν περικοπες κτλ κτλ. Ατε κανει τζιε εν φαυλος κυκλος η συζητηση. Θεωρω οτι οι ιδιωτικοποιησεις θα γινουν. Ετεθηκαν στο τραπεζι τζιε οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια. Εν λαλω να τες δεχτουμε χωρις καποιαν αντιδραση αλλα πανο με χασταγκ; So glam!
  • Για το Κυπριακο μηπως οι πολιτικοι θα επρεπε να καταβαλουν μια μικρη προσπαθεια να ξεκινησει τουτη η νεα προσπαθεια με ενοτητα τζιε συνοχη; Τζιε ο Χριστοφιας εξεκινησε με τους παντες διπλα του, ασχετως αν εκατεληξε μονος του.
  • Στα πιο λαιτ τωρα. Φεφκει ο ενας συγκατοικος αυριο. Αποφασιζει μικρη στροφη στην πορεια του. Απο Σεπτεμβρη και παλι μαζι μας.
  • Εφκηκε ενα μαθημα, με πολλα καλο βαθμο. Επεριμενα καλο βαθμο η αληθκια. Τη Δευτερα τα υπολοιπα :S
  • Ερμ

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/2/14 09:40

    Welcomeee!!! H αλήθκεια εχει καιρό να μας γράψεις παιδίν!!

    Συγχαρητήρια για το καλό βαθμό!! Αναμένομεν τα υπόλοιπα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έννεν καλή για τα νεύρα η πολιτική ενημέρωση τούτο τον τζαιρό :-)
    καλή συνέχεια με τα μαθήματα σου :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι να φκουν ούλλοι οι βαθμοί σου καλοί!
    για τα υπόλοιπα νομίζω εν έσχει καν νόημα να τα σχολιάσω. όι πως εν ασήμαντα. αλλά χιλιοειπωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Congrats. Άτε keep up the good work dear. x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το τελευταίο σηκώνει ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα τι επάθαμεν ουλλοι με το μπλογκινγκ τουτη την εποχη;;;;

    Καλή συνέχεια στα μαθηματα! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή