30 Οκτ 2013

Ελλαδα κοιτα να μαθαινεις

Δεν θα τραγουδησω Οικονομοπουλο.
Ο τιτλος θα μπορουσε να ηταν "Δημοσιογραφικη Ξεπετα"

Δε μελετησα το θεμα γιατι αυτη τη στιγμη φακκουν τα ποθκια μου στον κωλο μου με το θκιαβασμα. Αυριο εσιει απεργιες στην Αγγλια το UCU (university and college union). Δηλαδη η συντεχνια ας πουμε του προσωπικου των πανεπιστημιων (οχι μονο λεκτορες) για μειωμενες απολαβες.
Εστειλαν μας ενα ημειλ που ελαλε αν θελουμε να παμε στη διαδηλωση με πλακατ η ωρα 9 κτλ κτλ.
Μας εστειλαν αλλο ημειλ οι καθηγητες οτι τα προγραμματισμενα διαγωνισματα ισχυουν.
Αυτο. 
Εν κερω αν το καμνουν προς σεβασμο για τα διδακτρα μας αλλα μπραβο τους. Εν ξερω τι θα δουν τα καφετια ματια μου οταν θα παω η ωρα 10 να γραψω αλλα σιγουρα θα γραψω το διαγωνισμα με τη λεκτορα στην αιθουσα και τους αλλους 2-3 επιτηρητες που εν συνηθω μεταπτυχιακοι που δουλευκουν στο πανεπιστημιο.
Αλλα ναι. Αυτο.

(Μπορει να γινει παραλληλισμος με τη δηλωση κυπριου βουλευτη στο οτι αν επληρωναν οι φοιτητες θα ηταν καλυτερα κτλ αλλα δεν εχω χρονο - παω να διαβασω για Fourier Series και Complex Analysis. Στω.)

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος31/10/13 07:04

    Kαλά δκιαβάσματα και καλές επιτυχίες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενεν για τα δίδακτρα, εν επειδή κόφτει τους παραπάνω τους εγγλέζους. Λειτουργούν με σύστημα, τζιαι εν θα αφήκουν τίποτε να τους φκάλει που το πρόγραμμα τους. Αντίθετα με τους καλαμαράες... Καλό διάβασμα! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα 5 χρόνια πάντως μισή μέρα μάθημα έχασα. Διότι είχε το κτίριο φωτιά όι τίποτε άλλο. Kαι με 40cm χιόνια επήαμεν και που ούλλα. Όι που θα μας αφήναν να κάμναμεν διακοπούλες. Καλές επιτυχίες σήμερα. (εκατέντησεν όπως το κλισέ, πότε τελειώνετε σιορ; Εν να γράφετε ούλλο το τρίμηνο; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμ...εν νομίζω ότι ταιρκάζει ο παραλληλισμός, διερωτούμαι όμως πώς το είδες.
    Το θέμα του βουλευτή αφορούσε την πλευρά των φοιτητών και όχι των καθηγητών ή του προσωπικού των παν/μίων.
    Και φοιτητές έχει πολλών ειδών, εν μπορείς να βάλεις απλά ένα μέτρο όποιος έχει λεφτά σπουδάζει, όποιος όχι δεν σπουδάζει. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια πράματα (όπως εξεκινήσαν να κάμνουν στην Ελλάδα με τον νόμο-πλαίσιο) σχετικά με τη μέγιστη διάρκεια των σπουδών για παράδειγμα, αλλά ως τζειαμέ. Τζαι έννεν τυχαίο ότι σε τόσες άλλες ευρωπαϊκές χώρες εν δωρεάν η φοίτηση σε (δημόσια) πανεπιστήμια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ευχαριστω για τις ευχες. επηε ενα μεγαλο μερος της κουρσας τον ενδιαμεσων -και ενα μικρο του εξαμηνου- τζιε επηεν καλα.
    τελικα ελαχιστες διαφορες υπηρχαν την πεμπτη σε σχεση με αλλες μερες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή