16 Οκτ 2013

Κατηγοριες ανθρωπων που συναντας στο εξωτερικο #18

Εν εξανακαμα ετσι 'στηλη', αλλά η συγκεκριμενη κατηγορια εν μπορει να μπει σαν #1. Ας πουμε οτι οι πρωτες 17 κατηγοριες εν οι αυτονοητες ξερωγω.

#18: Οι γυναικες των μουλλαων (υπαρχει θηλυκη λεξη;) αλλα οι εκμοντερνισμενες. Τζινες που φορουν χρωματιστες τζιελλαπιες, καποτε γνωστων οικων μοδας, βαμμενες που το πρωι ως την νυχτας, τζιε λουσμενες τα αρωματα.
Ερκουμουν σπιτι τζιε σαν εδιασταυρωνα τον τελευταιο δρομο ερκουνταν που απεναντι 4-5 ποτουτες κοκεταρισμενες οπως παντα. Στεκουνται στο πεζοδρομιο, ετοιμες να διασταυρωσουν, αλλα η τελευταια της ομαδας φκαλλει selfie. SEFIE μαλακα στο πεζοδρομιο!
Για τους γηραιοτερους η selfie εν η φωτογραφια που φκαλλουν την σημερον ημερα, οι νεολαιοι, προτασσοντας τη χειρα στο μεγιστο και στρεφοντας το φακο προς το μερος τους. Συνοδευονται συχνα με σουφρωμα χειλιων (το λεγομενο duckface) και λαγνο βλεμμα γεματο παθος και υποσχεσεις.
Σιειροττερες και που τες κινεζουλες (που εν σιγουρα στες πρωτες 5 κατηγοριες που συναντας) που τες ειδα προχτες οτι εστεκουνταν τζιε τζινες στο πεζοδρομιο, περιμενοντας να διασταυρωσουν τζιε εμαχουνταν με τα κινητα. Εποβλακωθηκαν, αναψε ο Γρηγορης επαιζε τζιε το μπιπ μπιπ μπιπ τζιε χαβα αρβανιτικο οι κοπελλες. Ερεξα που διπλα τους κυριος εγω, τζιε αναψαν τζιε οι κοπελες τζιε εδιασταυρωσαν με μικρα γοργα βηματα σαννα τζιε φορουσαν κιμονο.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/10/13 16:10

    Οι μουλλαχίνες χαχαχαχαχα, δεν υπάρχει έτσι λέξη, που να περιγράφει το θηλυκό γιατί μουλλάς σημαίνει νομοδιδάσκαλος, κάποιο άτομο εκπαιδευμένο τουλάχιστον στην μελέτη των γραφών τους, και η γυναίκα είναι σαφέστατα υποδεέστερη για να έχει έτσι τίτλο.

    δεν είναι όλοι μουλλάες πάντως :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν 100 χρόνια μες σε κατάστημα αγγλικής αλυσίδας στο Λονδίνο με τα καροτσάκια του σούπερμαρκετ, έβλεπα τες να τζείζουν πας στα ρούχα τάχα να δουν το ύφασμα αν εν καλό, τζαι να πιάνουν 5-6 τα ίδια. Παιδικά κοριτσίστικα, αγορίστικα, αντρικά, γυναικεία, τα πάντα όλα. Που 5-6 τυχαία νούμερα. Βουνάρι μες στο καρότσι τζαι πάμε πάρακατω.

    Οι Κυπραίοι εν μες στες προηγούμενες 17 κατηγορίες όξα έννα μας μας περιγράψεις άλλη ώρα; :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή