24 Ιουλ 2013

Scumbag Brain

Ειδα το Trance εχτες. Ειδα το η ωρα 1 το πρωι ενω ημουν στο κρεβατι αρα για να εμεινα οξυπνος, εν καλη ταινια. Νταξει, no joke, αρεσεν μου. Εισιεν τζιντο στοιχειο που εισιε το inception που παιζει νακκο με τον νου σου , τζιε καποια φαση στην ταινια σαντανωνεσαι, καμνεις pause ωσπου να καταλαβεις σε ποια διασταση βρισκεται ο ηρωας. Τωρα τουτο εν αληθκια, οξα σκεφτεται το; Η ταινια πραγματευεται τον υπνωτισμο ουσιαστικα τζιε τι μπορει να κατορθωσει καποιος που ξερει να το χρησιμοποια σαν οπλο. Η πλοκη ολιγην σημασιαν εχει. Εσιει τζιε ωραιο soundtrack. Ασε που οι 3 βασικοι χαρακτηρες εν που τουτους του Χολυγουντ που εννεν πρωτη γραμμη αλλα οι δουλειες τους εν παντα καλες (from what i can recall at least).

Τελοσπαντων. Εννεν μονο movie review τουντο ποστ. Απλα θελω να αναδειξω (πραγματευεται, αναδειξω παω για δοκιμιο στα Νεα εγω) τις δυνατοτητες του ανθρωπινου εγκεφαλου. Που ουλλοι καπου εθκιαβασαμε οτι ξερουμε να χρησιμοποιουμε το 2% ή οτι ελαλεν μια ερευνα που εγινε καποτε σε ενα πανεπιστημιο καπου στην Αμερικη. Ασχετο: Γινουνται κατι ερευνες καποτε, αληθκια θελω να μαθω ποιος τες χορηγα. Τζιε που λετε, πριν κανενα μηνα εκαμα συζητηση με ενα φιλο μου για το lucid dreaming. Εγω αγνοουσα εντελως την υπαρξη αυτου του concept. Ειπα τζιντην νυχτα οτι θα το ερευνουσα παραπανω αλλα ερμμ... εν ειχα ωρα!! Οκ, ενιγουει εμαθα τα βασικα τζιε τζινα που εθελα. Τουντο πραμα που λαλειτε, για οσους εν ξερετε, εν μια τακτικη, μια τεχνη αν θελετε, να ελεγχεις τα ονειρα σου. Να πεφτεις τζιε να λαλεις οτι τωρα εννα περπατησω με την Natalie Portman στην αμμο του Μαιαμι ας πουμε. Αλλα να γινισκεται λλιο πιο πιστευτο απο οτι αν κλεισεις τωρα τα μαθκια σου τζιε καμεις την εικονα. Τζιε παιζουν πολλα πραματα που τζιαμε τζιε τζι. Πρεπει να τζιοιμασαι συγκεκριμενες ωρες, να καμνεις reality checks στην καθημερινοτητα σου για να τα καμνεις τζιε στα ονειρα σου, να γραφεις τα ονειρα σου, να ξυπνας μες στην μεση της νυχτας τζιε να τα συνεχιζεις, REM, να μεινισκες ακινητος δεκα λεπτα μετα που ξυπνας για να θυμηθεις τα ονειρα που εξιασες, να ξυπνας παραλυτος (actually this never happened to me, αλλα ακουσα μερικους που ετυχε να ξυπνησουν τζιε να μεν μπορουν να ταραξουν για μερικα δευτερολεπτα). Ναι, ναι. Παιζουν πολλα πραματα. Θκιαβαστε να μαθετε αν θελετε. I gave you the motive, do your own work now.

Τες πρωτες μερες μετα την συζητηση, εντελως τυχαια, ή υποσυνειδητα, εξυπνουν η ωρα 3-4 μετα που καποιο ονειρα (ναι ναι, θωρουμεν δεκαδες ονειρα με διαρκεια δευτερολεπτων ξερω το) τζι εγραφα τα. Την πρωτη νυχτα επειδη εν ειχα κολλα εγραψα τα στο facebook chat τζιε εστειλα το τζιολας στα ατομα που ηταν στη συζητηση τζινη. Οπως τζιε να σιει, εννα θελα να εξασκησω τουντη τεχνη αλλα θελει πολλη αθκιαση, οργανωση τζιε συνεπεια. Πραμα που εν εχω! Τες παραπανω φορες πεφτω φυρμενος της νυστας ή ποσκολιουμε στο κινητο ωσπου να τζιοιμηθω.

Α! Τελευταιο! Μια νυχτα since then εμεινα οξυπνος ως τες 5 μεστο κρεβατι. Απλα εν ειχα υπνο. Εν ξερω αν στην προσπαθεια μου να καμνω τουντες πελλαρες, i messed up my biological clock αλλα ηταν εξουθενωτικο. Αναφερω το επειδη εν μου ξαναετυχε. Αλλοι παθαινετε το συχνα ξερω το. Αυτα.


7 σχόλια:

  1. Έννα την ψάξω την ταινία, ακούεται εν έχει ενδιαφέρον.
    Έτυχε μου μερικές φορές να βλέπω όνειρα που δεν ήθελα να δω, αλλά ξυπνώ τζαι σκέφτουμαι τι θέλω να γίνει μετά τζαι όταν ξανακοιμηθώ γίνεται όπως το ήθελα.
    Κατά τα άλλα, εν ο χειρότερο μου να χαλώ τον ύπνο μου, αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι το...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος24/7/13 11:21

    Άηστα τούτα...εν καλή η Rosario Dawson τιτσίρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/7/13 13:36

    Μπράβο, τωρά έχω ταινία για πόψε! :Ρ

    1. ΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΕΝ ΣΟΥ ΕΞΑΝΑ ΕΤΥΧΕ;; η αυπνία εν τρόπος ζωής μου! :Ρ βασικά τυχένει μου συχνά. Εύχομαι σου να μεν σου ξανατύχει επειδή εν πολλά σπαστικό πράμα.

    2. Εν πολλά ενδιαφέρον να ελέγχεις τα όνειρα σου, μακάρι να είχα την όρεξη να το κάμω.

    3. Εν πολλά φοιτσιάρικο να ξυπνάς τζιαι να είσαι παράλυτος. Έπαθα το πολλές φορές, τζιαι το μόνο που θυμούμαι εν ότι το σώμα μου εν υπερβολικά βαρετό, τζιαι παλεύκω να ταράξω τόσο δα, τζιαι τα δευτερόλεπτα μοιάζουν με ώρες.

    4. Είπα σου ότι ήταν πολλά καλό το ποστ σου;; :Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "ξερουμε να χρησιμοποιουμε το 2%" του εγκεφάλου μας. βασικά τούτον εν μύθος, επαρακολούθησα κάποια μαθήματα ψυχολογίας στο coursera (https://www.coursera.org/) τζαι έλεεν το!

    τούτο με τα όνειρα εν πολλά ενδιαφέρον αλλά ποιος έσιει όρεξη να τζοιμάτε με σημειωματάρια;; :-))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά η αυτο-ύπνωση έχει τον τρόπο της. οπόταν ψάξε το καλύτερα. Παρά να ξυπνάς και να μαζοχίζεσαι και να χαλάς τον ύπνο σου.

    Έτσι κι αλλιώς έχει σημασία άμα κάμεις κάτι συνειδητά. Δηλαδή, συνειδητά να επικοινωνήσεις με το υποσυνείδητό σου.

    Να μπεις σε φάση που είσαι μεταξύ ύπνου και ξύπνιου, να πεις θέλω να περπατήσω με την Natalie Portman και να αφήσεις το υποσυνείδητό σου να κάνει εικόνες και να λειτουργήσει όπως θέλει. Κι εσυ απλά να παρατηράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @moonlight: περιμενω σχολιτα για την ταινια. ποτε χρειαζεται να χαλασει ο υπνος;
    @ανωνυμος: μπουκια και συγχωριο.
    @peripextra: ευχαριστω!
    @ουφ: ε υποψιαζουμουν το οτι εν μυθος ή καμια ερευνα γεριμη. που ετσι ορεξη, τουτο λεω τζιε εγω.
    @neraida: ε θελει δουλεια πολλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με γεια το νέο look! Love it! xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή